DACIA 1310 - 1999, Dacia tatalui meu ....
![]() ![]() |
DACIA 1310 - 1999, Dacia tatalui meu ....
ionut.tanase |
![]()
|
||
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Attached thumbnail(s) DSCF7241.JPG ( Size: 706.14k ) Number of downloads: 1173 DSCF7360.JPG ( Size: 727.23k ) Number of downloads: 1384 DSCF7534.JPG ( Size: 748.21k ) Number of downloads: 1369 DSCF7537.JPG ( Size: 703k ) Number of downloads: 1292 DSCF7968.JPG ( Size: 699.77k ) Number of downloads: 1320 DSCF7969.JPG ( Size: 699.79k ) Number of downloads: 694 Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|||
TXzamora88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 21 March 10 ![]() |
Superba dacia,chiar imi place foarte mult.Si eu am investit cam aceeasi suma in dacia mea(vara aceasta)si nu imi pare rau.Multi km fara probleme!!!!!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1989
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ce e fieru' ala de pe stopuri?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
un fel de antifurt ... am tot zis sa il dau jos dar .. lenea
![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
mihai leu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 17 March 06 ![]() |
am avut eu din 99 alba, ultima serie pecarburatie a mers impecabil 7 ani, am dat-o acum 5, mi-a parut rau de ea a fost prima masina condusa de mine, si era noua pe atunci ,
a ta arata bine, nu e o suma mare investita daca are tabla buna merita o scoti la 1000 euro si te mai tine 2 ani. astea din 99n au fost o serie buna, eu in afarade planetare( boala lor) nu am schimbat nimic in 60 000, ambreiajul si am dat-o |
--------------------
Dacia 1999
1310
- B 19 EIF mai este timp pana la fericire
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
eu am dat planetarele masinii la schimb cu unele reconditionate de un nene care se ocupa de asa ceva ... are atelierul la Mioveni. cine il cunoaste stie despre ce vorbesc.
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
e pe inj?scaunele de la ce masina sunt ? arata bine rosioara...
![]() PS: renunta la GPL daca vrei s-o ai buna ![]() This post has been edited by sobolan: 18 Aug 2012, 22:04 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Se vede clar in poza de la motor ca-i carburatie.
Arata foarte bine tablaraia, e o masina simpatica. Multi km inainte! Gavana cumva? Pare cunoscuta zona ![]() This post has been edited by Cris_Kgs: 18 Aug 2012, 23:55 |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
@sobolan: masina e pe carburatie. scaunele sunt de ford focus an 2006. le-am luat de la un tip care isi pusese alte scaune pe focus ... ceva mai sport. are tata scaune pe dacie mai bune decat ale mele de pe focus (2003)
![]() referitor la GPL: in afara de set motor nu are ce sa se prapadeasca la masina din cauza GPL; tinand cont ca am facut motorul anu trecut tind a cred ca la cat se merge cu masina (adica putin) nu mai apuca o alta segmentare .... @Cris_Kgs: merci de aprciere ![]() zona este Banatului .. pe la Carpati. seamana blocurile cu cele din Gavana ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Stai fix langa mine, de aia mi s-a parut cunoscuta zona.
![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Ei bine prieteni ... nu am mai scris nimic pe aici de ceva vreme si cum am ceva noutati am zis ca nu ar fi rau sa stiti si voi ce s-a mai intamplat intre timp. Ei bine ... intre timp ... adica acum 2 duminici ... in parcare la KAUFFLAND i-au furat tatalui meu din masina 2 telefoane (al lui din buzunarul portierei dreapta si al mamei mele din geanta lasata pe scaunul din spate). Mers la serviciul de paza de la Kauffland si reclamat furtul ... Au verificat pe camera si datorita faptului ca acea camera de la intrare era pe pozitie fixa nu s-a vazut nimic pe filmare. Mers la militie (ca jur ca nu le mai spun politie niciodata) sa depun plangere ... Acolo aia m-au convins ca degeaba depun plangere ca nu se poate face nimic ... ca nu se mai da aprobare de urmarire IMEI bla bla bla ... (adica in tara asta poti sa furi telefoane fara numar ca nu se intampla nimic ... tara de rahat). Am renuntat sa mai scriu plagerea ca oricum nu depuneau nici cel mai mic efort sa le gaseasca bravii nostrii militieni (Sectia 3 MILITIE din Pitesti ... sectorist MANEA). Mi-a fluturat pe sub nas un teanc de plangeri nerezolvate si mi-a zis ca si a mea va ajunge printre ele ...deci ...
Am plecat de la militie descurajat. Marti dimineata ... cand sa plec la servici ... portbagajul masinii (dacia din acest topic) era ridicat ... Am avut o revelatie ca ceva s-a intamplat de era el asa frumos ridicat si ... apropiindu-ma de masina am sesizat ca toata trusa de scule a tatalui meu disparuse ... deci 2 spargeri in 2 zile. Evident ca nu am mai mers la militie ca (normal) ca mergeam degeaba. Prin urmare ... am facut ce trebuia sa fac de prima data: am cumparat si montata alarma ... ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa faceti ptr ca se pare ca foamea este mai mare ca oricand. Unde pe vremuri in cartierul meu lasam masina cu geamul deschis si mai uitam si portbagajul deschis si nu disparea nimic acum au inceput sa fure si ... scule. Atentie de acum inainte ca militia nu va ajuta cu nimic incazuri d-astea si e pacat ca pentru o alarma ieftina sa ramaneti fara diverse din masini. OVER & OUT. pe curand. |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Scuze, dar sa lasi telefoane in masina, si genti la vedere e o prostie.
Mai ales daca masina e dacie. Alarma ajuta, dar nu prea. Portbagajul si usile pot fi deschise in cateva minute de cineva care stie ce face. Si cum nu poti sa nu mergi cu scule dupa tine, poate ar fi bine sa te gandesti la un sistem de incuiat portbagajul mai bun (lant, lacat). |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Prostie sau ceasul rau ... E prima oara cand le lasa si se pare ca a fost si ultima oara. Dar asta este. Cat despre lada de scule ... banui ca mai toti posesorii de dacie au o ladita in care tin niste chei, patent, surubelnite ... niste fise, bujii ... platine, si alte cele necesare unei reparatii in drum. In fine ... acum portbagajul este inchis cu lant+lacat incununate de alarma (si) pe portbagaj. Sper sa ajute.
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Esti si intre blocuri si zona nu e prea circulata/luminata
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Da .. .eadevarat ca parcarea este intre blocuri dar luminata este frate ... Chiar deasuprea masinii este un bec d-ala de iluminat stradal portocaliu si face destula lumina. Nu mai spun ca zona unde e parcata masina numai un disperat ar incerca sa fure din ea ... E prea la vedere sa zic asa ... e parcata in asa fel incat vezi masina din toate unghiurile ... din toate stradutele din cartier ... si tot au furat din ea. Ma gandesc cu groaza ca de la un furt de chei or sa ajunga sa iti dea in cap pentru 10 lei ...
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Din pacate militia nu patruleaza prea bine zona aia,presupun ca noaptea s-a intamplat.
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Saptamana asta am schimbat si pompa de apa pentru ca pierdea antigel. Totodata am reglat si culbutorii. Sa vina iarna
![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
razvan32 |
![]()
|
![]() superdaciuta Group: Members Posts: 842 Joined: 12 January 08 From: Ploiesti ![]() |
ce metoda ai folosit ca sa reglezi culbutorii?
|
--------------------
DACIA
1310
1990 TX BERLINA
- 6-PH-7008
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
nu i-am reglat eu ci mecanicul meu. despre metoda nu stiu ce sa zic deoarece eram la servici cand i-a reglat la operatiune asistand doar tata. oricum ... i-a reglat bine
![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 23:59 |