Rovinieta "stearsa"
![]() ![]() ![]() |
Rovinieta "stearsa"
vallyyy |
![]()
|
||
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Attached thumbnail(s) oooo_001.jpg ( Size: 162.45k ) Number of downloads: 416 |
||
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|||
abz.iulian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 17 August 12 ![]() |
Buna seara.Retur la PECO(de unde ai procurat-o) si-l rogi pe "nenea" sa-ti dea o copie dupa bonul fiscal. Acesta se intocmeste in dublu exemplar, unul ramane la ei si le este destul de usor sa-l obtina. Daca vor evident...daca nu vor insista pana vor ceda..
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Dacia 1300
2004 LAUREATE/1971
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Daca vor iti vor da, ma refer la cei de unde ai luat vinieta. Dar nu stiai ca este cu cerneala ecologica si ca trebuie sa faci copie, ca este posibil sa se stearga?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Stai linistit, cnadnr are o baza de date in care verifica daca ai sau nu rovinieta
O poti face si tu This post has been edited by vi_escu: 19 Aug 2012, 23:58 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 19 Aug 2012, 23:59) Dar nu stiai ca este cu cerneala ecologica si ca trebuie sa faci copie, ca este posibil sa se stearga? De unde atata cerneala ecologica ? ![]() E o amarata de hartie termica, gen fax, si scrisul dispare in timp, fenomen care este accelerat de caldura. @vallyyy: Stai linistit, in momentul de fata nu prea mai ai nevoie de rovinieta in forma scrisa. Cand te opreste, garcea te verifica oricum online, asa ca nu prea mai conteaza daca ai pierdut-o sau ai stricat-o. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Si daca iti cere hartia i-o dai asa cum e. Sa se descurce.Tu o ai si o poti prezenta.Acum ca el n-o poate citi e problema lui.Dar daca eu am reusit sa citesc pe aia scanata ca expira in 17.07.2013cred ca reuseste si el pe original.
This post has been edited by cielo99: 20 Aug 2012, 07:53 |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 19 Aug 2012, 23:59) Daca vor iti vor da, ma refer la cei de unde ai luat vinieta. Dar nu stiai ca este cu cerneala ecologica si ca trebuie sa faci copie, ca este posibil sa se stearga? Pe mine m-au atentionat de fiecare data la peco sa imi fac o copie xerox ca originalul se face varza in timp... |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
La mine dupa aproape un an fara 1 luna a ramas foaia alba
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Citind topicul asta m-am uitat si eu la chitanta mea din masina si tot cam asa arata. Eu am scanat chitanta si o am in calculator, am sa fac o copie sa o am in masina , nu-mi place deloc sa stau la parlamentari cu cine stie ce garcea ce te opreste prin cine stie ce catun uitat de lume .
|
--------------------
-
-
-
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
ce treaba are garcea cu rovinieta? cine te intreaba de ea poate oricum verifica online.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 19 Aug 2012, 22:59) Daca vor iti vor da, ma refer la cei de unde ai luat vinieta. Dar nu stiai ca este cu cerneala ecologica si ca trebuie sa faci copie, ca este posibil sa se stearga? Stiam foarte clar ca se intampla treaba asta in timp ,dar si eu am avut o idee "geniala" am lipit scoci peste scris din pacate a accelerat "stergerea",oricum nu mi se pare normal ca foaia asta sa se stearga QUOTE(vi_escu @ 19 Aug 2012, 23:53) Am facut treaba asta de aseara si chiar am scos chitanta aceea oferita de site-ul cnadnr,dar nu stii cum dai de naiba pe sosele This post has been edited by vallyyy: 20 Aug 2012, 16:33 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 22:26 |