Resort capac buson benzina Logan, Logan Preference 1,4
![]() ![]() ![]() |
Resort capac buson benzina Logan, Logan Preference 1,4
Gelu Stoica |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 August 05 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
DACIA LOGAN
Preference 1,4 MPI
- BV-13-TIG
|
|||
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
bunicu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 12 September 04 ![]() |
in plus de cele spuse aici http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=16852&hl=usita cei care mai au inca resortul respectiv ar fi bine sa puna putin ulei il locul in care acesta este "rotunjit", ca sa mai atenueze frecarea si sa scada sansele de a ramine fara.
apopos, la mine si cu siguranta pusa sarea arcul. am "lubrefiat" si acum sta cuminte imi pare rau dar personal cred ca nu vei gasi resortul respectiv, asa ca spor la treaba |
--------------------
Renault
Megane 2.1
Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
|
|
Gelu Stoica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 August 05 From: Brasov ![]() |
multumesc mult de sfat si incurajare
|
--------------------
DACIA LOGAN
Preference 1,4 MPI
- BV-13-TIG
|
|
naturall |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World ![]() |
scrie la Voce.
sau daca ai Casco...zici ca ti l-au furat, teoretic tb sa te rezolve ![]() ![]() This post has been edited by naturall: 24 Aug 2005, 15:02 |
--------------------
Dacia
Logan
1900 toamna
- B69XXX It's more DACIA than Renault
|
|
shefful |
![]()
|
![]() Cititor de forum Group: Members Posts: 134 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai fac topic nou, altceva pe tema n-am gasit (desi tare ma tem ca s-a discutat totul despre Logan pana acum
![]() ![]() |
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aruncati o privire si la
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=16852&hl= |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
shefful |
![]()
|
![]() Cititor de forum Group: Members Posts: 134 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc Klaus... stiam eu ca trebuie sa mai fie pe undeva. Macar am scuza (sau dimpotriva) ca era tot de azi postul cu pricina.
|
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:35 |