Ziaristi italieni iau apararea Daciei Logan, www.infomotori.com: „Nemtilor le e frica
![]() ![]() ![]() |
Ziaristi italieni iau apararea Daciei Logan, www.infomotori.com: „Nemtilor le e frica
bassfreak |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|||
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Este bine ca spun si alti europeni ceea ce pentru noi era limpede de la inceput.
Daca Loganul era cu adevarat prost nu s-ar fi intrebuintat atit nemtii scotind la inaintare institutii importante si respectate cum este ADAC pentru a se face de bacanie in fata tuturor. In general ii respectam pe nemti, de multe ori am vrea sa fim si noi nemti sau macar sa avem citiva pe care sa-i punem la treaba in locul nostru ![]() Uite asa mai cad niste idoli ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(simon @ 19 Aug 2005, 23:47) In general ii respectam pe nemti, de multe ori am vrea sa fim si noi nemti sau macar sa avem citiva pe care sa-i punem la treaba in locul nostru ![]() Eu am mai spus intr-un post, mai demult, ca nemtii nu mai sunt nemti ![]() |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
daciaclub-ncristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 3 August 05 ![]() |
Da, parca nu te astepti la asa magari din partea nemtilor...insa au demonstrat inca o data ca sunt niste jigodii, uneori incapabili sa dea o replica coerenta...
Eu personal mi-am pierdut tota consideratia pe care o aveam fata de ei...mai ramasese putina insa acum a disparut de tot. |
--------------------
renault by dacia
logan ful opshans renault by dacia
logan ful opshans..scaune, butoane & stuff Functioneaza toate!!! |
|
DSA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 18 June 04 ![]() |
Nemtii aplica politica "scopul scuza mijloacele".
Faptul ca stirea de pe site-ul ADAC a disparut incepand cu 1 august dupa ce a stat DOAR atat cat a fost nevoie pentru a fi preluata de toate publicatiile nemtesti spune totul. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- 1.6
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Tot aici pe site gasiti mai multe stiri despre Logan...se pare ca sunt la curent cu tot ce se intampla cu modelul facut in tara noastra.
Eu am mai gasit stirea asta http://www.infomotori.com/a_299_IT_15312_1.html |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Cum "ia apararea ZKR-ului ziaristii italieni"? Imi pare rau, dar din cita italiana inteleg eu acolo se spune doar ca s-a fabricat produsul cu nr. 100000 si ca s-ar urmari marirea productiei sau cam asa ceva. Dar nu vad unde ziaristii aia IA APARAREA lgn-ului. E doar o stire si nimic mai mult, nici un rezultat al vreunui test. DOAR O STIRE (ca sa aiba cu ce sa umple hirtia). Astept sa ma corecteze cineva daca am gresit si sa imi arate cu ce apara italienii lgn-ul.
P.S.: M-am referit la ce scrie la infomotori.com, linkul dat de supercar, nu la ce scriu romanii. S-a vazut de multe ori cit de "profesionisti" sint ziaristii romani. Cind e vorba despre ce scriu ei, sint mai rau decit toma necredinciosul. This post has been edited by Smudo: 21 Aug 2005, 15:29 |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
E alt articol. Pe acelasi site. Iar cel putin articolul cu apararea Loganului (cred ca aveau si italienii de platit niste polite la nemti) e de mai demult.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Articolul citat de bassfreak nu aduce nimic in favoarea LGN-ului.
Din contra Stroe recunoasdte ca proiectantii masinii au eliminat unele elemente de siguranta pasiva pt a reduce costurile. Cit de importante sint air-bag-urile laterale ramine de vazut. Lipsa lor nu face masina mai buna sau mai sigura. Faptul ca cei care o cumpara accepta acest lucru este problema lor. Orice concurent iti poate face masina sa para ultima riie. Datoria ta este sa o aperi si sa demonstrezi ca nu-i asa. Cei de la Dacia sint de toata jena. In ultima instanta trebuiau sa faca si un test cu un Golf si un LGN. Sa-si apere marfa. Ractia lor a fost una de deruta si persoane cu "musca pe caciula" Asa ca nu-i mai blamati pe nemti ci pe cei de la Dacia Renault. Nemtii au facut ce trebuiau sa faca. Legile pietii sint dure. Despre testul lui auto journal ce mai spuneti? Si francezii v-au dezamagit? Uitati-va mai mult la Renault-Dacia si la modul cum isi apara masina! Pina acum au dovedit ca vor doar sa va ia banii fara sa faca mare lucru in plus. Apropo cu jantele/cauciucurile Continental se mai aude ceva? This post has been edited by costi: 21 Aug 2005, 16:48 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Smudo |
![]()
|
In sfirsit un post pragmatic. @Cornel daca vrei imi arati si mie articolul de pe site-ul italian la care se face referire pe site-ul romanesc? Multumesc anticipat.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Smudo |
![]()
|
I'm still waitin'.
|
--------------------
x
x
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Scuze. Articolul in original nu l-am vazut, dar a fost citat de o parte a presei romane in vremea scandalului cu ADAC, de ex de catre Gazeta Sporturilor. Mergi la sectiunea Logan, cauta topicul special dedicat "evenimentului", si gasesti acolo linkuri (mai spre sfarsit ala cu GSP postat chiar de mine) si alte informatii.
This post has been edited by Cornel001: 26 Aug 2005, 03:50 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Smudo |
![]()
|
@Cornel, nu stiu daca ai inteles ce voiam de fapt. Voiam sa vad un articol in limba straina (adica original, nu citat in presa romana) in care i se ia apararea loganului, egal ca de italieni, spanioli, nemti, francezi sau pakistanezi. Asta era toata chestia. Ca presa romana "citeaza" articole aparute in presa straina... din ce citesc eu ziarele pe net ma cam ingrozesc si nu reusesc sa imi dau seama cum au ajuns unii sa fie ziaristi. Deci nu dau prea multi bani pe ce scrie in presa romana si pe ce articole "citeaza" ea. Sa nu vii sa ma intrebi pe urma ca de ce mai citesc ziare romanesti daca oricum spun ca sint proaste... ca imi va fi poate greu sa gasesc un raspuns.
|
--------------------
x
x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:26 |