DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ziaristi italieni iau apararea Daciei Logan, www.infomotori.com: „Nemtilor le e frica

bassfreak
post 19 Aug 2005, 20:20
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

http://auto.rol.ro/2005/08/207791.htm

Este prezentat un articol din presa italiana

--------------------
Dacia Logan 2004 Ambiance
Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
simon
post 19 Aug 2005, 21:47
Post #2

Membru autentic

Este bine ca spun si alti europeni ceea ce pentru noi era limpede de la inceput.
Daca Loganul era cu adevarat prost nu s-ar fi intrebuintat atit nemtii scotind la inaintare institutii importante si respectate cum este ADAC pentru a se face de bacanie in fata tuturor. In general ii respectam pe nemti, de multe ori am vrea sa fim si noi nemti sau macar sa avem citiva pe care sa-i punem la treaba in locul nostru biggrin.gif, dar acum au aratat si ca pot fi lipsiti de onoare. Ma intreb daca intre ei europenii, producatori de automobile, si-au mai pus vreodata asemnea talpi.
Uite asa mai cad niste idoli sad.gif

--------------------
Renault Megane III 2009 Dinamique 1.6 16V
+
gonty
post 19 Aug 2005, 21:59
Post #3

Membru autentic

From: Iasi

QUOTE(simon @ 19 Aug 2005, 23:47)
In general ii respectam pe nemti, de multe ori am vrea sa fim si noi nemti sau macar sa avem citiva pe care sa-i punem la treaba in locul nostru biggrin.gif, dar acum au aratat si ca pot fi lipsiti de onoare.
*

Eu am mai spus intr-un post, mai demult, ca nemtii nu mai sunt nemti sad.gif Au fost "cotropiti" de tot felul de nationalitati "conlocuitoare" iar influentele "bune" nu au cum sa nu-si faca efectul. Si le dau dreptate celor care spun ca nu reusim sa ne schimbam mentalitatea: tot asa cum suntem "dacioti" inflacarati, mai facem si apologia masinilor nemtesti, chiar daca, fara suparare, masina nemteasca nu mai este ceea ce era....

--------------------
Citroen C4 2.0 HDI 2007, SX Pack - IS96DEA
+
daciaclub-ncristi
post 19 Aug 2005, 22:07
Post #4

Membru incepator

Da, parca nu te astepti la asa magari din partea nemtilor...insa au demonstrat inca o data ca sunt niste jigodii, uneori incapabili sa dea o replica coerenta...

Eu personal mi-am pierdut tota consideratia pe care o aveam fata de ei...mai ramasese putina insa acum a disparut de tot.

--------------------
renault by dacia logan ful opshans
renault by dacia
logan ful opshans..scaune, butoane & stuff

Functioneaza toate!!!
+
DSA
post 19 Aug 2005, 22:40
Post #5

Membru incepator

Nemtii aplica politica "scopul scuza mijloacele".
Faptul ca stirea de pe site-ul ADAC a disparut incepand cu 1 august dupa ce a stat DOAR atat cat a fost nevoie pentru a fi preluata de toate publicatiile nemtesti spune totul.

--------------------
Dacia Logan Ambition - 1.6
+
SUPERCAR
post 19 Aug 2005, 23:45
Post #6

Membru autentic

From: Constanta

Tot aici pe site gasiti mai multe stiri despre Logan...se pare ca sunt la curent cu tot ce se intampla cu modelul facut in tara noastra.
Eu am mai gasit stirea asta http://www.infomotori.com/a_299_IT_15312_1.html

--------------------
Dacia Logan 1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP - CT 82 PWR
+
Smudo
post 21 Aug 2005, 15:25
Post #7

Membru autentic

Cum "ia apararea ZKR-ului ziaristii italieni"? Imi pare rau, dar din cita italiana inteleg eu acolo se spune doar ca s-a fabricat produsul cu nr. 100000 si ca s-ar urmari marirea productiei sau cam asa ceva. Dar nu vad unde ziaristii aia IA APARAREA lgn-ului. E doar o stire si nimic mai mult, nici un rezultat al vreunui test. DOAR O STIRE (ca sa aiba cu ce sa umple hirtia). Astept sa ma corecteze cineva daca am gresit si sa imi arate cu ce apara italienii lgn-ul.
P.S.: M-am referit la ce scrie la infomotori.com, linkul dat de supercar, nu la ce scriu romanii. S-a vazut de multe ori cit de "profesionisti" sint ziaristii romani. Cind e vorba despre ce scriu ei, sint mai rau decit toma necredinciosul.

This post has been edited by Smudo: 21 Aug 2005, 15:29

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
Cornel001
post 21 Aug 2005, 16:17
Post #8

membru belit

E alt articol. Pe acelasi site. Iar cel putin articolul cu apararea Loganului (cred ca aveau si italienii de platit niste polite la nemti) e de mai demult.

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
costi
post 21 Aug 2005, 16:37
Post #9

Membru autentic

Articolul citat de bassfreak nu aduce nimic in favoarea LGN-ului.
Din contra Stroe recunoasdte ca proiectantii masinii au eliminat unele elemente de siguranta pasiva pt a reduce costurile.
Cit de importante sint air-bag-urile laterale ramine de vazut. Lipsa lor nu face masina mai buna sau mai sigura.
Faptul ca cei care o cumpara accepta acest lucru este problema lor.
Orice concurent iti poate face masina sa para ultima riie.
Datoria ta este sa o aperi si sa demonstrezi ca nu-i asa.
Cei de la Dacia sint de toata jena.
In ultima instanta trebuiau sa faca si un test cu un Golf si un LGN. Sa-si apere marfa.
Ractia lor a fost una de deruta si persoane cu "musca pe caciula"
Asa ca nu-i mai blamati pe nemti ci pe cei de la Dacia Renault.
Nemtii au facut ce trebuiau sa faca. Legile pietii sint dure.
Despre testul lui auto journal ce mai spuneti? Si francezii v-au dezamagit?
Uitati-va mai mult la Renault-Dacia si la modul cum isi apara masina!
Pina acum au dovedit ca vor doar sa va ia banii fara sa faca mare lucru in plus.
Apropo cu jantele/cauciucurile Continental se mai aude ceva?

This post has been edited by costi: 21 Aug 2005, 16:48

--------------------
DSN/SLZ
+
Smudo
post 21 Aug 2005, 19:56
Post #10

Membru autentic

In sfirsit un post pragmatic. @Cornel daca vrei imi arati si mie articolul de pe site-ul italian la care se face referire pe site-ul romanesc? Multumesc anticipat.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
Smudo
post 25 Aug 2005, 22:47
Post #11

Membru autentic

I'm still waitin'.

--------------------
x x - X
+
Cornel001
post 26 Aug 2005, 03:49
Post #12

membru belit

Scuze. Articolul in original nu l-am vazut, dar a fost citat de o parte a presei romane in vremea scandalului cu ADAC, de ex de catre Gazeta Sporturilor. Mergi la sectiunea Logan, cauta topicul special dedicat "evenimentului", si gasesti acolo linkuri (mai spre sfarsit ala cu GSP postat chiar de mine) si alte informatii.

This post has been edited by Cornel001: 26 Aug 2005, 03:50

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
Smudo
post 26 Aug 2005, 16:16
Post #13

Membru autentic

@Cornel, nu stiu daca ai inteles ce voiam de fapt. Voiam sa vad un articol in limba straina (adica original, nu citat in presa romana) in care i se ia apararea loganului, egal ca de italieni, spanioli, nemti, francezi sau pakistanezi. Asta era toata chestia. Ca presa romana "citeaza" articole aparute in presa straina... din ce citesc eu ziarele pe net ma cam ingrozesc si nu reusesc sa imi dau seama cum au ajuns unii sa fie ziaristi. Deci nu dau prea multi bani pe ce scrie in presa romana si pe ce articole "citeaza" ea. Sa nu vii sa ma intrebi pe urma ca de ce mai citesc ziare romanesti daca oricum spun ca sint proaste... ca imi va fi poate greu sa gasesc un raspuns.

--------------------
x x - X
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 21:26
Forum Renault