curățare pete din parcare, benzină, lichid de frână, ulei, diluant, ș.a.
![]() ![]() ![]() |
curățare pete din parcare, benzină, lichid de frână, ulei, diluant, ș.a.
tatuci |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX, SupeRNova, Logan MCV (2014)
1991/ 2001/ 2014
- B 84 TCI, B 47 BWU Nu-i nimic mai frumos pe lumea asta decat puritatea conceptiei inventatorului.
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Rumegus, cenusa.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Detergent, apa, matura si mai mult respect pentru consatenii care ar fi tb sa te arda cu o amenda.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tatuci |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Păi tot pe mine să mă ardă?
![]() Măcar mă mustră conștiința și mă chinui să las frumos și curat cum am găsit. Sunt chiar inocent, iar mașina nu semnează locul în care stă. ![]() Cum cenușă și rumeguș nu prea văd de unde aș putea procura vara în București voi încerca cu detergent. A încercat cineva cola? (am un vecin care susține că folosește cu succes) |
--------------------
Dacia
1310 TLX, SupeRNova, Logan MCV (2014)
1991/ 2001/ 2014
- B 84 TCI, B 47 BWU Nu-i nimic mai frumos pe lumea asta decat puritatea conceptiei inventatorului.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
da de ce nu incerci chiar tu cu cola si ne spui dupa??? nu e mai simplu asa? "risti" 6 lei si afli raspunsul la toate intrebarile
![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
exista un fel de nisip-rumegus industrial facut special pt absorbtia diverselor fluide tehnice,la punga/sac de 5-100kg,de culoare galbena,aveau la dedeman in urma cu ceva timp.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
lucifer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
Pana gasesti o solutie , mai arunca doua maini de nisip mai fin peste pete , dupa un timp il maturi si aia e . La ulei la mine a functionat .
|
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
Tavy84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 5 February 10 From: Bucuresti ![]() |
Are efect si detergentul, la mine a avut, mi-a intins si mai mult pata de ulei dupa ce am frecat de mi-a venit rau cu o surubelnita, ca altceva nu aveam la indemana sa racai betonul, prin urmare am ramas si fara surubelnita si am intins si uleiul, insa eu am si un beton mai poros.Cred ca o sa recurg tot la metoda nisipului descrisa mai sus.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Clima 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:38 |