Ajutor va rog, Cutie viteza sau ambreiaj
![]() ![]() ![]() |
Ajutor va rog, Cutie viteza sau ambreiaj
Fantastik |
![]()
|
||
![]() get rich or die trying... Group: Members Posts: 786 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 EUropa Decat pe jos mai bine cu Dacia....!!!
|
|||
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.064 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca ai mers fara ulei in cutie, e clar ca nu va mai fi ca inainte, cutia e compromisa.
Pune bani deoparte pentru alta. ![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Fantastik |
![]()
|
![]() get rich or die trying... Group: Members Posts: 786 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
In principiu ma intereseaza daca mai pot ajunge asa cu ea inapoi la Bucuresti adica circa 350 km de schimbat cutia am banuit si eu ca v-a trebui schimbata
|
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.064 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Numai tu poti afla. Daca zici ca in tr 5 nu-ti rontaie inca, incearca sa mergi cat mai mult cu aia.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
gabriel.bv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 4 June 10 From: Brasov ![]() |
am avut fix aceeasi problema..sarea din a5-a..dar cum eram grabit sa ajung in Bv din Buc am tinut schimbatorul fortat pe vit. 5 si i`am dat bice pana a crapat..dupaia am venit cu a2-a cam 140-150 km..incearca sa mergi cu a4-a , a5-a cat poti de frumos (e f posibil sa ti se fi dus sincronul(ca mine asta era si nu intra in "R" si in a4-a, a5-a)sfatul meu e sa nu o fortezi pera mult in vit 2, 3 ca poate iti face vre`o surpriza si te lasa in drum(mai baga eventual ulei in cutie, poate se scurge pe undeva si ramai iar fara ulei)..ai grija si iti dorsc drum bun cu cat mai putine probleme...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
- BV xx NIG [B]Never drive faster than your angel can fly ![/B]
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
vezi sa nu lipseasca iara uleiul din cutie........posibile cauze pe unde poate curge tot este pe la planetara stanga unde este un burduf care-i posibil sa fie rupt....verifica pe acolo sa nu ai scurgeri mari de ulei.....
si sti ce ulei ti-a bagat ala in cutie? This post has been edited by quick: 3 Sep 2012, 14:16 |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
Fantastik |
![]()
|
Multumesc de sfaturi ...Stiu ce ulei am in cutie eu l-am cumparat Ulei Dacia pentru cutie de viteze. Si am descoperit si planetara uda....cred ca s-a rupt burduful dar nu am cum si unde verifica aici ...
|
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 07:24 |