Desfacere blocul de lumini, Desfacere blocul de lumini
![]() ![]() ![]() |
Desfacere blocul de lumini, Desfacere blocul de lumini
zoli68 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 4 September 08 From: Târgu-Mureș ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 Preferance
|
|||
kti |
![]()
|
![]() ,,hobyst,, Group: Members Posts: 123 Joined: 20 May 08 From: CRAIOVA ![]() |
fara suparare dar este prea usoara operatiunea
nu cred ca este cazul te rog spor |
--------------------
logan
1.4/gpl/stag200-4 ,1,5 diesel
2005
- xx-70-xxx
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ia d-aici:
http://www.youtube.com/watch?feature=playe...&v=myg7NgMDOeI#! Desfaci cochiliie si dupa aia te descurci tu. Maneta aia e prinsa in 2 suruburi mi se pare. This post has been edited by Iulikk: 5 Sep 2012, 19:01 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
whitecar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 6 January 07 From: BUCURESTI ![]() |
Cu putina indeminare si cu ajutorul celor explicate de userul halogen aici http://www.daciaclub.ro/Reparatie-bloc-lum...0-p3480081.html
vei reusi . |
--------------------
ex Dacia Break
1310 Cli
2000 Logan 1,4 Laureat 2005
""Invata din greselile altora ,caci nu poti intr-o viata sa faci toate greselile"" |
|
studioworks |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
Cum se prinde sau cum strang inelul acela de plastic al blocului de lumini pe axul directiei?
Am joc in tot ansamblul inclusiv carcasa blocului de lumini si vibreaza cu totul in mers. This post has been edited by studioworks: 24 Feb 2015, 22:03 Attached thumbnail(s) vand_bloc_lumini__2YShmO.jpg ( Size: 78.04k ) Number of downloads: 89 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 editia cu frana de mana supt bord
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:12 |