cine imi poate dona 2 amortizoare spate DSN?, amortizoare
![]() ![]() ![]() |
cine imi poate dona 2 amortizoare spate DSN?, amortizoare
micutu11 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 1 February 11 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
supernova
2002 love to ride low....
|
|||
jaaL |
![]()
|
![]() Membru psihic instabil Group: Members Posts: 493 Joined: 21 November 11 From: București ![]() |
Ai pm !
|
--------------------
Dacia / Skoda .
Solenza / Octavia .
2003 / 2007 . -----------------
"Prefer sa fiu prostu' dintr'un grup de destepti decat invers " -Cheloo ____________ |
|
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut,iti dau si eu amortizoare daca nu te grabesti...
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
- GR85KYR Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
|
|
micutu11 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 1 February 11 From: Bucuresti ![]() |
astept sa le schimbati
![]() |
--------------------
Dacia
supernova
|
|
micutu11 |
![]()
|
nu vrea nimeni sa scape de ele?
|
--------------------
Dacia
supernova
|
|
LIONH3ART |
![]()
|
![]() Sir MARYO LIONHEART™ Group: Members Posts: 162 Joined: 4 October 12 From: Bucuresti,Militari,sector 6 ![]() |
Salut,rugaminte mare si de la mine,are cineva si pentru mine un amortizor haion (portbagaj) Dacia Solenza
![]() ![]() Ma puteti contacta pe yahoo messenger..id..maryolionheart1..sau telefon 0720.380.057 sau 0744.303.762.. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SOLENZA
Nov.2004/Hatchback/Benzina,1.4
- B-xx-MaryoLiOnheart Sir MARYO LIONHEART™.
I am proud to be FIREFIGHTER. |
|
adrian.petrov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
Are cineva disponibil o maciulie de schimbator ( eventual daca a schimbat-o ca nu i-a placut ) originala de supernova, ca a mea cred ca s-a copt la soare si s-a rupt in mana mea . Ma puteti contacta pe gmail..id..adrian.petrov..sau telefon 0761686970 dati bip si va sun eu . Multumesc anticipat - Adrian ![]() |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
2004 -1.9 DIESEL , 2004 1.6 16V BENZINA ;
- B Nu poti face supa de PUI, daca pui numai gainat de pui
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am cumparat una din Vitan, nu mai este de actualitate cerea mea.
|
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
2004 -1.9 DIESEL , 2004 1.6 16V BENZINA ;
- B Nu poti face supa de PUI, daca pui numai gainat de pui
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
QUOTE(LIONH3ART @ 15 Oct 2012, 19:08) are cineva si pentru mine un amortizor haion (portbagaj) Dacia Solenza ![]() ![]() Am eu doua,unul e dus,celalalt pare a fi in regula.Eu le-am schimbat pe amandoua cand mi-a cazut haionul in cap,desi unul parea ca isi face treaba.Acuma stau amandoua aruncate pe un raft. |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
LIONH3ART |
![]()
|
![]() Sir MARYO LIONHEART™ Group: Members Posts: 162 Joined: 4 October 12 From: Bucuresti,Militari,sector 6 ![]() |
Salut,cat vrei pe cel bun
![]() |
--------------------
Dacia
SOLENZA
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Nimic.Ti le dau pe amandoua sa vezi ce si cum.Intai de asta vreau sa ma asigur ca unul e cat de cat bun,sa nu iti trimit doua piese stricate.Eu le-am schimbat acum mai bine de un an si tin minte ca doar unul nu isi facea treaba.Daca vrei,te sun zilele astea si iti spun care e situatia.Am obiceiul de a nu arunca piesele pe care le schimb decat daca sunt distruse
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
ady23 |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 586 Joined: 29 December 10 From: Tara Minunilor ![]() |
daca tot e acest topic de donatii postez si eu aici,poate o sa am noroc:
are cineva in plus un bidonas apa pentru parbriz?nu conteaza daca e ars motorasu,sau nu are...pot da si ceva piese la schimb sau bani,ne intelegem noi cumva. This post has been edited by ady23: 1 Nov 2012, 17:10 |
--------------------
dacia
supernova
2001
- ....
|
|
LIONH3ART |
![]()
|
@bogdanelkva - Oki,cand vrei,poti sa ma suni la 0720.380.057 sau 0744.303.762.Astept vesti,mersi mult.sper sa fie bun
![]() |
--------------------
Dacia
SOLENZA
|
Bogdan90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 962 Joined: 1 November 09 From: Botosani ![]() |
bogdanelkva, la amortizoarele spate aveai bucse originale din cauciuc, sau de bascula inferioara? Cat vrei pe ele? Sunt originalele?
Un arc spate bunisor nu doneaza nimeni? ![]() This post has been edited by Bogdan90: 10 Nov 2012, 16:13 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- BT-90-PAN Dacia 1310, Dacia Solenza, Skoda Fabia 6Y2.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 16:52 |