probleme chilometraj, nu indica vitezometrul
![]() ![]() ![]() |
probleme chilometraj, nu indica vitezometrul
trocanaurel |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 19 April 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- ot.04.tae
|
|||
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
Generala inca odata?
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Invata sa scrii corect.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
kondl |
![]()
|
![]() KOndL Group: Members Posts: 99 Joined: 28 August 07 From: bucuresti ![]() |
am si eu o problema, masina mea are 980 de chilograme, si atinge 100 chilometri /ora cam in 12 secunde! sa fie de la chilometraj? am schimbat si chitul de distributie acum 3 zile! mentionez ca masina are body chit! ce mai e de facut? va multumesc
This post has been edited by kondl: 7 Sep 2012, 12:50 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
jaaL |
![]()
|
![]() Membru psihic instabil Group: Members Posts: 493 Joined: 21 November 11 From: București ![]() |
Nu stiu daca e bine sau nu , eu nu am cronometrat... Dar in cate secunde ai vrea sa atinga suta ?
|
--------------------
Dacia / Skoda .
Solenza / Octavia .
2003 / 2007 . -----------------
"Prefer sa fiu prostu' dintr'un grup de destepti decat invers " -Cheloo ____________ |
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
o facut misto cu chilometraju..
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
totaldeacord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 30 December 10 ![]() |
va e frica de "k" ?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 1.4 mpi rapsodie cu imbunatatiri
- AG-18-LEV
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Cred ca te incetineste chitul de pe body. Aplica in straturi mai subtiri.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
kondl |
![]()
|
![]() KOndL Group: Members Posts: 99 Joined: 28 August 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(kondl @ 7 Sep 2012, 12:48) am si eu o problema, masina mea are 980 de chilograme, si atinge 100 chilometri /ora cam in 12 secunde! sa fie de la chilometraj? am schimbat si chitul de distributie acum 3 zile! mentionez ca masina are body chit! ce mai e de facut? va multumesc nu mai poate omu sa faca misto.. |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
|
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
bekali |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 19 July 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan 1,5 dci
2007
|
|
nnuuttzzuu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 3 April 12 ![]() |
am aceiasi problema nu stiu c sa i fac cand merge cand nu merge cand o ia razna nu stiu undei senzoru ala
|
--------------------
dacia solenza
clima
2003
- TL-xx-xxx
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(trocanaurel @ 7 Sep 2012, 10:47) Am aceiasi problema.Vad ca nimeni nu ma poate ajuta.AM FACUT SI TESTUL ACELOR LA BORD ,AM VREIFICAT SI MASA LA BORD,AM SCHIMBAT SITRADUCTORUL DE VITEZA.CE MAI E DE FACUT?? Poate verifici continuitatea circuitului electric traductor-bord. Ca o curiozitate personala: unde ai vazut ce nu te poate ajuta nimeni? Ai fost si la vreun service? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
trocanaurel |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 19 April 12 ![]() |
acum dai lectii de gramatica?merci !oricum!
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- ot.04.tae
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
daca asta e ceea ce te deranjeaza cel mai tare, atunci nu ai nici o problema...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Foloseste celalalt topic si nu mai deschide unul nou in fiecare zi.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:54 |