Geam oglinda retrovizoare, Au inceput sa se fure ?!?!
![]() ![]() ![]() |
Geam oglinda retrovizoare, Au inceput sa se fure ?!?!
DKN |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 19 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai cred ca le monteaza pe SLZ.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai ales ca inteleg ca e cu dezaburire...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DKN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 19 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai ce? Se potrivesc si pe Solenza?
Oare cit o costa un geam din asta? |
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai daca nu se gasesc decit cu toata oglinda ce-oi vrea sa faca oamenii ?
![]() si mai au si dezaburire cum zice klaus |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DKN @ 22 Aug 2005, 14:37) Bafta si spuneti-mi si mie daca ati patit si voi asa ceva sau ati auzit ceva legat de subiectul asta. Mie mi-au furat in februarie oglinda drapta (geamul), cu tot cu papuci...la service mi-au spus ca nu au papucii respectivi iar daca vreau sa mai functioneze incalzirea trebuie sa cumpar oglinda cu totul (cu cochilie). Habar nu am cum arata papucii aia si daca e asa de greu de gasit inlocuitori pentru ei, cert e ca avand deschis dosar de dauna la asigurator am ales sa o schimb cu totul... |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
Acum vreo 2 saptamani mi-au furat si mie oglinda dreapta. Era, cred un meserias ca nu mi-a stricat nimic (asa de buna lucratura a facut tipul ca nu stiam ce sa cred ... mi-a furat oglinda sau a cazut??? Fara zgarieturi sau alte semne..papucii de la dezaburire erau la locul lor.) L-a dealer mi s-a spus ca le vin aproape zilnic persoane sa cumpere oglinzi (parca ar fi brutarie sa vina sa ia paine) si una peste alta nici nu mai aveau de vanzare decat fara dezaburire pe la 1000000 (100 ron). Am luat de la autonet cu 600000(60ron) oglinda cu dezaburire model clio 98 (made in ungaria). S-a potrivit perfect.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(CosminM @ 22 Aug 2005, 14:58) L-a dealer mi s-a spus ca le vin aproape zilnic persoane sa cumpere oglinzi (parca ar fi brutarie sa vina sa ia paine) Nu cumva le monteaza pe alte masini ? Ferarri, BMW, VW ? Sau pleaca la export cele furate ? This post has been edited by ironickSQUAD: 22 Aug 2005, 14:07 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DKN |
![]()
|
QUOTE(CosminM @ 22 Aug 2005, 15:58) Acum vreo 2 saptamani mi-au furat si mie oglinda dreapta. Era, cred un meserias ca nu mi-a stricat nimic (asa de buna lucratura a facut tipul ca nu stiam ce sa cred ... mi-a furat oglinda sau a cazut??? Fara zgarieturi sau alte semne..papucii de la dezaburire erau la locul lor.) L-a dealer mi s-a spus ca le vin aproape zilnic persoane sa cumpere oglinzi (parca ar fi brutarie sa vina sa ia paine) si una peste alta nici nu mai aveau de vanzare decat fara dezaburire pe la 1000000 (100 ron). Am luat de la autonet cu 600000(60ron) oglinda cu dezaburire model clio 98 (made in ungaria). S-a potrivit perfect. La fel a fost si in cazul meu, cei de la politie chiar nu au reusit sa gaseasca amprente pe masina. |
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
le revand in magazine k noi !!!
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Alooooo tzara! "Geamul" ala se cheama oglinda.
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Cool ! LOGAN = OPEL VECTRA 2
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
... = mercedes = bmw
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
La mine nu au lucrat la fel de finut.... au spart oglinda si mi-au lasat-o sa atarne in fire... acum sa vedem cum ma vor despagubi asigurarile...
Stie cineva vreo firma (nume, locatie, telefon) unde se marcheaza chimic numarul masinii pe sticla oglinzii????? ... eventual si un pret... multumesc anticipat. |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Uite aici : http://www.autoident.ro
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(AL @ 30 Aug 2005, 11:44) Stie cineva vreo firma (nume, locatie, telefon) unde se marcheaza chimic numarul masinii pe sticla oglinzii????? ... eventual si un pret... multumesc anticipat. http://www.expertauto.ro/servicii/serviciiauto.php |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:06 |