Problema radio-cd auto mp3 VIETA CCM-10R, cine a patit? remedieri?
![]() ![]() ![]() |
Problema radio-cd auto mp3 VIETA CCM-10R, cine a patit? remedieri?
AC |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|||
drakool21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
cd-urile pe care ai incercat sa le asculti sunt facute de tine sau sunt "originale"?!
|
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
1999 1,4l carburatie / 2006 1,4l TDi
- B-nn-XXX In Trance We Trust
|
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(drakool21 @ 22 Aug 2005, 23:09) Chiar sunt cd-uri cu mp3 originale??? Daca CD-ul respectiv citeste mp3-uri nu are importanta ce fel de cd-uri bagi in el... AC --- nu vreau sa te superi dar macar acum vei sti care este diferenta intre un cd player facut de o firma cu renume si ...... vieta??? |
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
drakool21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
man, eu am crezut ca se refera la cd-uri audio...nu mp3...daca e mp3 e alta discutie (recunosc, nu m-am uitat ce stie playeru ala)
![]() |
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
1999 1,4l carburatie / 2006 1,4l TDi
- B-nn-XXX In Trance We Trust
|
|
85-MPd |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 65 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
AC cu parere de rau iti spun ca va trebui sa te obisnuiesti cu radioul. sorry am patit-o cu un roadstar acum vre-o 2 ani.. mi-a mers 2 sapt... am trecut cu roata peste el l-am spart cu ciocanul am sarit cu picioarele pe el si mi-am luat un panasonic. Ia-ti ceva de firma
|
--------------------
Dacia/VW
1410/Passat/Golf 5
1998/2002/2005 Dacia 1410/VW Passat/VW Golf 5
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ocazie. NUMAI AICI. Care mai scrie off-topic pe acest topic, ia automat suspend 7 zile. Culmea mai, doar clienti vechi cu ceva warn-uri la activ s-au simtit sa abereze si sa raspunda la off-topicul lui tragedy. Ba unii mai mult, chiar ar dori sa scape si de warnurile existente (se stiu ei), pe cand ar trebui sa mai luati.
Fara off-topic. Pe orice topic!!!!! Omul are o problema si voi aberati despre super calitatea unui produs entry level "Made by Vapor Scufundat." ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(85-MPd @ 22 Aug 2005, 22:37) AC cu parere de rau iti spun ca va trebui sa te obisnuiesti cu radioul. sorry am patit-o cu un roadstar acum vre-o 2 ani.. mi-a mers 2 sapt... am trecut cu roata peste el l-am spart cu ciocanul am sarit cu picioarele pe el si mi-am luat un panasonic. Ia-ti ceva de firma Adica ce-ai patit cu aparatul tau? Ce eroare dadea? Cum se manifesta? |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
AC |
![]()
|
Frati forumusti! Azi am vrut sa scot aparatul de pe masina sa-l duc la reparat. Am mai facut o tentativa si am pus din nou un cd: surpriza, merge perfect si mp3 si track.
![]() Ce putea sa fie?? (exclus cabluri si alte chestii din astea). sper sa o tina tot asa si sa nu-mi mai faca figuri, insa pt mine este o mare enigma!! |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu inclin sa cred ca ai o problema legata de soft-ul aparatului.E mai greu de explicat,sculele de generatie noua au un anumit soft instalat pe ele ,cam in genul telefoanelor mobile.Cel mAi bine ar fi sa mergi la un meserias sa-ti verifice soft-ul,si ,eventual,sa-ti rescrie eprom-ul.S-ti mai dau un sfat:nu folosi cd-uri de curatat lentila,din alea care au pe ele o periuta,alea mai mult zgarie lentila decat o curata.
|
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
AC |
![]()
|
QUOTE(raduboy @ 24 Aug 2005, 19:11) Eu inclin sa cred ca ai o problema legata de soft-ul aparatului.E mai greu de explicat,sculele de generatie noua au un anumit soft instalat pe ele ,cam in genul telefoanelor mobile.Cel mAi bine ar fi sa mergi la un meserias sa-ti verifice soft-ul,si ,eventual,sa-ti rescrie eprom-ul.S-ti mai dau un sfat:nu folosi cd-uri de curatat lentila,din alea care au pe ele o periuta,alea mai mult zgarie lentila decat o curata. M-am bucurat de pomana, azi iar n-a mai mers! O sa-l dau la reparat ca e in garantie. M-ati pus tare pe ganduri cu softul aparatului! Mi-e ca dupa ca-l repara iar face figuri dupa ceva timp! ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
mcd |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 12 February 05 ![]() |
Ce CD-uri folosesti? Asta ar putea fi o problema. Daca CD-rile sunt de proasta calitate (vezi CD-urile aproape transparente) de acolo s-ar putea sa fie problema.
|
--------------------
Renault
Megane
- b-xx-mcd
|
|
AC |
![]()
|
Am rezolvat problema. L-au dus la reparatie, ca era in garantie. Baietii de la Bucuresti, suparati nevoie mare, l-au facut si in cutia care era aparatul am gasit si un biletel: ca trebuia mai intai sa-i curat cititorul cu un cd special si ca altadata nu mai fac chestia asta ca nu-i problema lor! Dar mentionez: am incercat de nenumarate ori sa-l curat si n-a dat rezultate!
|
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:24 |