[VAND] cd, cd delco
![]() ![]() ![]() |
[VAND] cd, cd delco
shade4free |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_1342.jpg ( Size: 1.57mb ) Number of downloads: 192 |
||
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|||
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
Inca il DONEZ
in mangalia,nu giurgiu,timisoara sau galati Si inca ceva,il donez unui user care a ajutat comunitatea asta,nu unora care stau pe bursa la ciupeala,si nu au dat un sfat cuiva la nevoie. |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
sorin03aib |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 1 November 09 From: Giurgiu ![]() |
Nu trebuie sa te agiti / enervezi asa daca ai nevoie de sfaturi, puteai sa raspunzi pe PM simplu nu sa faci atata caz,
![]() Spor la donatie! |
--------------------
renault
clio III
2010 1,5 DCI
|
|
shade4free |
![]()
|
sorine ,tata,nu ma agit si nu ma enervez
Nu inteleg de ce ai intervernit,ca eu nu am dat nume Dar daca tot ai intrat,,tu tot nu il meriti ca donatie,pentru ca nu ai ajutat pe nimeni pe acest forum si punct |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Il donezi doar cu predare personala ? Drum prin Constanta nu ai ?
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
sorin03aib |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 1 November 09 From: Giurgiu ![]() |
Umbra gratuita, "fiule", vad ca deja te balbai se vede in exprimare si in semne de punctuatie, nu trebuie sa te enervezi, este un forum cu buni si cu rai, dar vad ca te ai interesat foarte mult de mine de stii ca nu am ajutat pe nimeni din aceasta comunitate sau alta, sper sa gasesti persoana potrivita ca sa l merite, eu clar nu l merit
![]() Spor la donatie! End of story This post has been edited by sorin03aib: 15 Sep 2012, 19:19 |
--------------------
renault
clio III
2010 1,5 DCI
|
|
shade4free |
![]()
|
vallyyy
Daca il vrei, vorbesc eu cu cineva si il iei de la el Sorine, nu ma balbai mai tata,asa am eu tastatura mai saltareata Si da, era normal sa ma interesez de tine. Trebuie sa stii sa dai,sa poti multumi atunci cand primesti Multumesc de urare Vali daca esti hotarat te astept, cu un pm. nr de tel |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
shade4free ti-am lasat PM
This post has been edited by vallyyy: 15 Sep 2012, 20:03 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
shade4free |
![]()
|
S-a donat
Se poate inchide |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 15:06 |