problema cu alarma la solenza, nu stiu ce sa-i fac
![]() ![]() ![]() |
problema cu alarma la solenza, nu stiu ce sa-i fac
FreaktuningDacia |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 30 September 11 From: Segarcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004, Confort
- DJ 01 EDI
|
|||
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
FreaktuningDacia
1----butoanele de la usi defecte toate(a intrat apa la ele-se schimba toate) 2----sa rupt firu care vine de la usi la alarma(se verifica si se reface firu rupt) 3----alarma a murit si masina vrea alta alarma 4----un electrician te poate ajuta(dar costa) 5----mai bine spuneai ce alarma este This post has been edited by nikuniku: 15 Sep 2012, 21:36 |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
FreaktuningDacia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 30 September 11 From: Segarcea ![]() |
chiar nu m-am gandit la butoanele de la usi, o sa le verific, multumesc!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004, Confort
- DJ 01 EDI
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Poate fi o setare interna a alarmei. Ca sa nu uiti usile deschise. Din pacate, la alarmele de 2 lei nu prea ai instructiuni de reprogramara. Mie imi face asa de cind o stiu. Ba nu, daca deschid o usa dupa ce o dezarmez, se potoleste. Dar nu intotdeauna. A zis bine colegul de mai sus cu contactele de la usi.
This post has been edited by corbex: 17 Sep 2012, 15:47 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
nnuuttzzuu |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 3 April 12 ![]() |
da i reset la alarma
|
--------------------
dacia solenza
clima
2003
- TL-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 18:44 |