ABS pe 1.4, NU exista, dar intreb
![]() ![]() ![]() |
ABS pe 1.4, NU exista, dar intreb
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ca sa nu fiu rautacios, raspund cu finete... nu se va monta si nici nu se poate monta asa ceva dupa vinzare... daca vrei frine bune, inseamna ca vrei ceva performante. daca vrei performante, inseamna ca vrei cel putin un 1.6 daca nu un 1.6 16v...
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
daca erai mai 'fidea'vedeai : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=17539
pentru alte 'fidele' profun ca lipicios topic-ul |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Cred ca m-am exprimat gresit : nu vreau sa montez dupa ce o cumpar ci sa pot 'opta' (de aia am zis optional
![]() BTW "pentru alte 'fidele' profun ca lipicios topic-ul" se spune propun Iar pt. Dsign : perfect de acord cu tine dar eu merg 99% in oras si nu vreau motor de 1.6 ci de 1.4 (varianta Laureate) si mi se pare foarte aiurea sa nu pot opta pt. ABS la o varianta cu comp de bord , aer conditionat s.a.m.d. This post has been edited by kum: 22 Aug 2005, 22:46 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Daca te-ai uitat pe site-ul oficial al celor de la dacia si ai vazut ca optionale sunt doar servodirectia, rc si culoarea metalizata de ce insisti atat crezand ca cineva de pe forum iti va da " binecuvantarea" si iti va spune:
Mergi fiule la dealer si spune-i ca am zis EU sa-ti dea masina echipata cu abs! |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Loganul NU are ca optionale ABS-ul .
Daca ai pile la dacia e alta chestie , si tu chiar crezi ca dacia e singura masina care vine cu AC, Calc de bord si fara ABS. |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marafetu_80 @ 23 Aug 2005, 07:53) Loganul NU are ca optionale ABS-ul . Deocamdata... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Si pina atunci nu are rost sa irosim degeaba spatiul pe server...
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:20 |