Recuperate din leasing sau predari de leasing.
![]() ![]() ![]() |
Recuperate din leasing sau predari de leasing.
ics17 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 18 September 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
2006
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ti-as recomanda o reclama mai subtil facuta.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ics17 |
![]() ![]()
|
nu e nici o reclama facuta..chiar sunt in cautare..am modificat post-ul si imi cer scuze daca moderatorii considera ca este reclama..
![]() This post has been edited by ics17: 18 Sep 2012, 14:08 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
2006
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salut,
te-ai uitat la masini sa vezi cum arata? ![]() ![]() mai bine cauta prin cunostinte, mergi in tirg...decit sa iei o gloaba de la leasing in care sa mai bagi o circa de bani... succes in cautari, |
--------------------
...
...
...
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea: ""predare de leasing" de cele mai multe ori inseamna ca masina aia a fost folosta constant pana in momentul in care preiei leasingul de la altcineva. "Recuperata" inseamna ca utilizatorul n-a mai platit, banca i-a luat jucaria si asta locuieste intr-un parc auto de ceva vreme. Desi as inclina sa presupun ca cele recuperate sunt ceva mai degradate, nu cred ca-i o regula generala. Asa ca varianta cea mai buna e sa sapi adanc (vezi ca toate companiile care se ocupa cu leasingul au cate un site propriu in care-ti arata ce masini recuperate incearca sa valorifice) pana gasesti ceva ce-ti place, si hotarasti daca dai banii dupa ce vezi masina. Pana si pepenii ii poti lua "pe probate", doar n-o sa cumperi o masina la mana a II-a doar uitandu-te la pozele de pe net.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ics17 |
![]()
|
Normal ca nu o sa ma uit doar dupa poze..ca asa mi-as fi luat "n" tepe pana acum..oky..merci mult de tot pentru raspuns!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu personal am luat una d-asta recuperata, si a fost (si este) foarte ok.
Avantajul este ca poti folosi si niste cupoane rabla daca e societate care vinde. Insa e bine sa stii ceva despre masini, cum arata o usa vopsita, o linie de usi, un motor reparat. In rest, eu mi-as mai lua de la astfel de tovarasi, mai ales la niste preturi decente. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 18 Sep 2012, 16:13) "Recuperata" inseamna ca utilizatorul n-a mai platit, banca i-a luat jucaria si asta locuieste intr-un parc auto de ceva vreme. Mai sunt unii care iau piese de pe mașini înainte să le dea la bancă. Era unul chiar pe forum, care vindea orice element de pe mașină (cu altul la schimb). Schimbase deja injectoarele, turbina, cutia, interiorul (el avea piele) și încă ceva piese de la motor ... |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Va dati seama ca masinile bune sunt date intre ei (angajatii de la respectivele firme). Asa a fost cand au dat masinile cei de unde lucreaza taica-miu... toate masinile bune au fost date pe nimic catre sefi (microbuze si autobuze vechi de 2-3 ani... date cu 3000-4000 de euro), iar la restu dadeau doate junghiurile.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
ics17 |
![]()
|
Atunci ar trebui sa ne facem sefi..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
2006
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
ai fost la fata locului si ai analizat masinile?
![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:35 |