Anvelope Uniroyal, Need help
![]() ![]() ![]() |
Anvelope Uniroyal, Need help
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Marty, inteleg ca vrei neaparat V. Dar vrei neaparat Continental? Pot intreba eu pe un prieten daca are V-uri.
Hop si eu ca musca-n lapte: de ce draq iti trebuie V? Unde mergi tu cu peste 210? Nu ma besteli prea rau, stiu ca n-aveai chef de intrebarea asta da' ma mir si eu ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu e vorba ca merg in mod curent, in fact nici n-am trecut de 200 pe la noi. Ideea e ca nu stii cind ai nevoie sa ajungi f. repede intr-un loc (vreo urgenta, Doamne fereste!) si-ti dai seama ca unde pot o sa pun pedala la podea. Plus ca e vorba de o marja de siguranta.
Ca o mica paranteza, m-am uitat pe un site nemtesc si am gasit Toyo Proxes T1-R la 58.2o Euro. Foarte bine, am dat telefon la PolyInvest (importatorul Toyo in Romania) si era sa cad de pe scaun..... 3.8 milioane per bucata P.S.: Am facut o greseala, Uniroyal nu produce 185/55 R15, cea mai apropiata dimensiune fiind 195/50 R15. Deci ma voi orienta catre astea. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Marty, io sunt mai in urma cu evenimentele: da' ce mancati-as ochisorul tau de masina ti-ai luat de trece de 200? Ai? Ca nici al meu nu trece, si ziceam ca am motor nu gluma...
![]() Pentru ca vad ca nu esti neaparat hotarat asupra caucioacelor, vezi ce alegeri ai de aici. S-ar putea plati online, dar ma tem sa ma gandesc cat te-ar costa transportul. Poate vine mil prin tara si iti aduce el... sau vreunul din 'francezii' de pe forum... http://www.pneus-online.fr/index.php?r_a=CMDE_RECHERCHE *bagi dimensiunile si viteza dorita, si iti fac ei tabel cu pneurile... Tot acolo poti vedea ce performante are fiecare pneu... De exemplu Toyo Proxes-ul tau are scoruri submediocre, ceea ce e chiar naspa... Uniroyalul insa este super! (si doar 57E).... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Marty |
![]()
|
Eu m-am inspirat de la www.reifendirekt.de Am gasit acolo niste chestii chiar misto, marci japoneze care vor sa intre pe piata europeana. Spre exemplu Nankang, care are rezultate mai bune decit Toyo si sunt si mai ieftine (vreo 43 de Euro fata de 58). Momentan sunt incaltat cu Falken Ziex ZE-502 ( http://www.falkentire.com/images/IMGtire_502_angle.jpg )si trebuie sa recunosc ca nu-s f. multumit de ele, mult zgomot pentru nimic. Cred ca m-au tinut vreo 15-20 de mii de km. Nu-i vorba, mai au carne pe ele, dar cele de pe fata prezinta niste crapaturi cam neplacute pe laterale. Asta ca sa nu mai zic de faptul ca pe curbe trebuie sa fi destul de atent, sa nu accelerezi prea tare sau sa nu fi cu ambreiajul calcat pentru ca, in caz contrar, te apuci sa darimi garduri, pomi si tot ce mai are omu' pe linga casa.
Nu-i vorba, m-ar interesa sa incerc niste Falken Azenis RT-215 ( http://www.falkentire.com/images/IMGtire_rt215_angle.jpg ) da' cu asta trebuie neaparat sa ocolesc piatra cubica. Imi da o senzatie de incompatibilitate cu suprafata respectiva. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Marty @ 23 Aug 2005, 10:26) Am incercat la reprezentanta Continental Romania (Uniroyal e marca a celor de la Continental) si mi s-a raspuns ca Uniroyal se aduc in Romania numai pentru vehicule comerciale, nu si pentru turisme, deoarece Uniroyal e gama mai ieftina de la Continental si astfel nu se mai vind alea scumpe. nu stiu daca-ti foloseste informatia dar eu mi-am luat la golf Uniroyal de iana - pt turism, pe comanda - de la Autoworld din Cluj ( reprezentanta VW). probabil ca aduc si altii anvelope nu numai reprezentantele lor. |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Am citit si eu ca ar fi bune nankang, chiar mai bune decit te-ai astepta la banii pe care ii dai pe ele. Ca si idee, te-ai uitat pe e-bay? O sa ma uit si eu si o sa revin (cu ceva folositor sper).
Later Edit: am gresit, am confundat nankang cu wanli. Am gasit nankang 195/50 R15 82 V, la 31,90 €. Livrare gratuita in germania, 4,90 pt austria, si nu livreaza deloc in alte tari. ![]() This post has been edited by Smudo: 23 Aug 2005, 18:31 |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Marty |
![]()
|
Stai sa ne intelegem! MIe-mi trebuie 185/55 R15, asa scrie-n cartea masinii. Pentru ca vroiam neaparat Uniroyale din alea si Uniroyal nu produce dimensiunea dorita de mine, am ales sa fac un compromis si sa accept 195/50 R15.
Initial ma orientasem spre Matador MP 41 Aquilla (cost 164 RON) dar cind am vazut ca Uniroyal RainSport1 costa (in Germania) MAI IEFTIN decit Matadoarele (47 fata de 54), am zis ca efectiv n-are sens sa-mi iau Matador. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
de ce nu incerci niste sh-uri? Am luat de curand 4 michelinuri energy cu carne pe ele intre 65-80% cu doar 55 de lei. In stare pur si simplu superba
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Si ai avea curaj sa mergi cu anvelope sh la viteze de peste 180-190 km/h? Stii cum le-a tinut ala depozitate pe timp de iarna? Stii ce avea ala pe masina? (Ma refer la cit de buni ii erau rulmentii, amortizoarele, etc). Si vezi cit de bune sint sh-urile abia dupa ce le ai puse pe masina si mergi cu ele pe asfalt bun, daca ai "norocul" sa nu mai fie pe treaba lor, atunci e deja prea tirziu.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
Pt 100 de euro economie sa-ti pui second-hand-uri si sa-ti risti viata?Halal sfat....
This post has been edited by Ciumonk: 23 Aug 2005, 21:36 |
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Poti gasi si sh aproape noi in proportie de 90%. Eu am vazut o data un set complet de 5 cauciucuri, 4 uzate si unul nou. Astia cand schimba i-au set complet si daca roata de rezerva nu a fost folosita e ca noua. Eu asa mi-am gasit masina, cu roata de rezerva nou-nouta. Am gasit o anvelopa de acelasi tip sh cu care am facut pereche si care e uzata in proportie de 20%.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
De unde stii tu prin ce au trecut rotile alea........inconstienta domle`.....iti mai imbarci si familia in masina si hopa-topa la drum cu 120-130,"ca sefu are Michelin dä la dezmembrari".
|
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai copii, eu de cand ma stiu numai anvelope sh iau, din alea cu 10% uzura. Nu ma dau cu 180 cu ele pentru ca nu imi iau cu profil pentru viteza aia. Dar de aici si la a spune ca "sh=death" este ... absurd de hilar!
90% dintre anvelopele care se vand la sh, aduse direct din afara, sunt in stare mai buna decat 90% dintre anvelopele care ne echipeaza masinile. Totul este sa stii sa alegi. A, anvelope resapate, nici eu n-as pune asa ceva. Dar sh-uri aproape noi (mi-am luat unele la care se simteau inca bumbisorii pe ele! la 40% din pretul unora noi), chiar nu vad care e problema. Am 3500km cu anvelopele de acum, si nici la 170 nu am avut probleme... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
exact! si la ale mele inca mai sunt tepii aia mici pe interiorul santurilor. Iar daca stii unde sa te uiti, vezi si data fabricatiei pe ele. Ale mele sunt facute in saptamana 50 din anul 2003. Adica nici doi ani nu au. Iar daca stii sa inspectezi un cauciuc poti sa-l iei in stare perfecta. Daca esti fraier, poti sa-ti cumperi unele noi gata cu defecte in ele.......si inca o chestie...daca sunt de afara, cu SIGURANTA au fost folosite in conditii mult mai civilizate decat in romania...Adica daca io le aveam de noi, acum gumele erau intr-o stare mai proasta...
ps putin offtopic, am si eu o intrebare: de ce unele cauciucuri, dupa ce intra prin apa, si se usuca, capata o culoare de albastru prin locurile pe unde s-a uscat apa? E de bine sau de rau? This post has been edited by ssilviu: 24 Aug 2005, 10:09 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
ALO!
Ideea e ca omu vrea sa stie unde si daca se gasesc gumele solicitate! Discutiile despre sh-uri, tepi, bumbi si alte galme...in cismigiu la pensionari! Un pic de respect ce... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Marty |
![]()
|
1. SH nu pun! Nu ma intrebati de ce, am o frica inimaginabila fata de ele!
2. In 2002 mi-am cumparat 4 bucati Malatesta Polaris (de iarna) pentru Berlina, resapate complet, inclusiv pe lateral. Una singura a avut un por. In rest...nici cea mai mica problema. Va dau cuvintul meu de onoare ca de atunci nici macar nu le-am mai umflat. Masina ruleaza cu ele fie vara fie iarna si inca mai au carne f. multa pe ele, chiar si dupa 25 de mii de km. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Marty |
![]()
|
Gata, m-am hotarit! Pun doua septohanuri pe fata (doua luni n-o fi foc) si-mi cumpar doua gume de iarna noi. Astea de vara le las pentru la anu', poate-n timpu' iernii gasesc vreo reducere prin Germania sau poate-mi iau niste roti complete pe 16".
Multumesc tuturor pentru sugestii si sfaturi! Se poate inchide! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:04 |