martor de bord frana de mana aprins !
![]() ![]() ![]() |
martor de bord frana de mana aprins !
radu32 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 14 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2007 presitge
- 10-ytg
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
cu lichidul de frana cum stai?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
radu32 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 14 February 10 ![]() |
pai lichidul e ok, la nivelul indicat !
nu stiu care poate fi problema !! |
--------------------
dacia
logan
2007 presitge
- 10-ytg
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
verifica manualul de utilizare al masinii; scrie acolo care sunt cauzele aprinderii in tabloul de bord a "martorului frana de mana" cum ii spui tu, dupa care treci la verificat la ce-ti scrie pe acolo
![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
E coborata la maxim? Si eu am patit si era la primul pinion de jos. Strange foarte sus frana de mana la mine. Chiar si la mijloc masina tot se deplaseaza.
|
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
zabar |
![]() ![]()
|
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 8 August 12 ![]() |
Senzorul din pompa de frana este problema.
Scoatel este sub pompa de frana curatal si punel la loc. |
--------------------
renault
laguna
2.2 / 150
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
zabar esti sigur ca pompa de frana de logan are senzor montat pe ia,sau este pe capacu de umplere/completare???
ia pune o poza sa vedem si noi acel senzor minune |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
sau verifica contactul ala de la maneta de frana.....te miri ce balauri sunt pe acolo
![]() |
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 23:17 |