Schimbare parbriz
![]() ![]() ![]() |
Schimbare parbriz
Ryco1 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|||
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Silicon.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
gabriel.bv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 4 June 10 From: Brasov ![]() |
silicon......saauuuu, dupa prima ploaie, iti transformi masinuta in piscina pe roti:P..ramane la alegerea ta ce e mai bine de facut...O seara buna
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
- BV xx NIG [B]Never drive faster than your angel can fly ![/B]
|
|
eugen261 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 13 March 07 ![]() |
in primul rand cheder nou, cel vechi este rascopt pe o pozitie pe care nu o mai nimeresti. orce rid indiferent de silicun in timp va crea probleme
|
--------------------
Clio Symbol
1.4/8V
2008
- br00XXX
|
|
Ryco1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(eugen261 @ 27 Sep 2012, 06:50) in primul rand cheder nou, cel vechi este rascopt pe o pozitie pe care nu o mai nimeresti. orce rid indiferent de silicun in timp va crea probleme Am inteles ca chedere originale nu se mai gasesc si ce este acum pe piata este de proasta calitate.Apropo si-a schimbat cineva chederul de curand si ce poate spune despre acesta ? |
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
NU MONTA ACOLO!!
|
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
Ryco1 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Iti cad mainile daca pui tu silicon? Eu asa am pus la Ferrari. Nu intra apa nici prin fata, nici prin spate. Am facut rost de unul negru, care se foloseste la vapoare. N-are moarte...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 04:23 |