revizie Logan, Estimare pret
![]() ![]() ![]() |
revizie Logan, Estimare pret
bmr_mario |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 October 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2005 Preference
|
|||
kert |
![]()
|
![]() Group: Moderatori Group: Members Posts: 360 Joined: 12 September 12 From: Bucuresti ![]() |
..."dar sa fie numai piese originale si numai din service-uri autorizate Dacia in judetul C-ta"...
Pai da un telefon la service-ul autorizat Dacia din C-ta... |
--------------------
dacia
Logan/Sandero Stepway
2006 dci/2017 09Tce-EasyR
- . Daca prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam - Mark Twain
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Asa isi face mai nou mos olteanu' reclama pe forum? Asa de rau a ajuns?
This post has been edited by IRONICK: 1 Oct 2012, 14:30 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bmr_mario |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 October 12 ![]() |
As dori sa rectific, inainte sa adaug primul meu mesaj, am trimis un email la Service Dacia (cel de pe I.C.Bratianu), si mi-au facut o estimare de pret in jur de 2060 lei, si din acest motiv vroiam sa stiu daca exista vreun service mai ieftin. Si cin e este acest " mos Olteanu" ca tot am auzit despre el dar nu stiu cine este.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2005 Preference
|
|
raoul. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 29 November 07 ![]() |
Mai...eu ca sa evit asa un pret mi-am facut cateva chestii in regim propriu, gen placute frana, capete de bara, bucsi bara stabilizatoare, ulei. chiar cred ca gasesti un prieten care sa te ajute cu astea
evident ca pisele mi le-am cumparat eu de la amgazinele de specialitate. la distributie si lichid de frana am mers ins ervice, sid esigur ca nu mi-au pus garantia cum ca nu-s cumparate de la ei, am inghitit in sec si m-am multumit ca m-am inteles cu mecanicul la 150 ron acuma...eu unul am fost dezamagit de toate lucrarile in service(si cand fu vorba de garantie mi-or dat cu flit ca har ca mar) si de aia am ajuns sa prefer sa lucrez singur sau sa fac pe sub mana cu piese cumparate de mine dinc e imia duc aminte asa o lcrare cu tot cu piese si manopera ar trebui sa se invarat pana in maxim 15.00 ron |
--------------------
dacia
logan abs plus
2008
- TM-12-BTH
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai in Constanta si ma refer aici la tot judetul, reperezentantele dacia sunt patronate de unicul Nea Olteanu din pacate...si deci ai sa gasesti aceleasi preturi ( 2 service-uri in Ct si unul in Mangalia nefunctional inca).
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
pai asta e....ori treci pe aftermarketuri ori scoti banii din buzunar...si daca ar fii mai ieftin cu 10 la suta sa zicem in alt oras la 2-300 km ti-ai lua o zi de concediu si-ai arde benzina pana acolo?
![]() |
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:11 |