Consum identic pt diesel de 75 si 90 cp
![]() ![]() ![]() |
Consum identic pt diesel de 75 si 90 cp
ionelgabriel81 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 October 12 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
loagan
2005
- sb02ikj
|
|||
bloodem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
Eu detin Logan-ul de 90cp. Consumul in localitate este in jur de 5 - 5.5 iar in afara localitatii, consumul poate fi sub 4, daca mergi cu maxim 100 km/h si fara accelerari bruste, sau poate fi 6, daca mergi cu 140 km/h si conduci sportiv.
Daca citesti topicul "Logan 1.5 dCi E5" vei gasi suficiente date despre consum atat pentru Loganul de 90cp cat si pentru cel de 75. |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Spre exemplu eu am Megane de 85cp, iar socrul meu Logan de 68cp, la drum au acelasi consum undeva intre 4 si 4.6% functie de traseu, vant si stil. In oras consumurile sunt tot identice. La cele E5 diferente sunt la fel, doar ca si consumul e usor mai mic la ambele motorizari. Daca vrei sa ai performante dinamice e de ales cel de 90cp pentru doar 550e. in plus. In rest reviziile sunt la fel de costisitoare. Motoarele sunt si ele destul de fiabile cu conditia sa ei de la ei filtrele de motorina ca sa nu ai nevoie de o inlocuire prematura a pompei de injectie sau a vreunui injector. De altfel la injector nu e obligatoriu sa se defecteze diuza ci si solenoidul care o deschide. Se gesesc injectoare atat la rep. la pret de rep. cat si pe piata la service dar la 1/3 di pretul rep. la fel de bune. In rest cam ce informatii vei primi de acum incolo vor fi de genul mai bine golf 5 sau octavia tour sau opel astra etc. Eu am cu Megane 74k fara probleme de niciun fel iar socrul meu se apropie de 140k, la fel fara probleme la motor, el lucreaza in zona agricola si mai baga masina pe camp destul de des. De altfel el a inlocuit rulmentii pe fata, telescoapele si discurile de frana pe la 120k si o considera o masina foarte buna.
Tu decizi sunt banii tai si nevoile tale. Bafta in alegere. |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 23:34 |