DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Tepari piese auto, Aveti grija de unde cumparati piese auto

bambucea74
post 13 Oct 2012, 16:06
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am cumparat rulmenti de la numitul Catalin din Pitesti care avea o multime de anunturi cu piese de origine Dacia si Renault. Am comandat rulmenti pentru Renault clio 2 si am primit de Dacia. Pe langa asta erau si facaturi chinezesti.(aveti grija la scris, cei china sunt stantati cu SNR, cei SNR Franta sunt gravati laser!!!!!
I-am furnizat toate datele masinii pentru a nu avea surprize (veneam din Italia in Romania sa-mi schimb rulmentii) si el si-a batut joc de mine, cand l-am sunat sa-i spun ca nu sunt buni a inceput sa injure si nu mai raspunde la telefon. Concluzia clara: TEPAR marlan ieftin. Are un Mercedes coupe gri, numele este: Rennk Catalin, are id-ul: rennk_catalin@yahoo.com, si tel 0752504046.
Sper sa fiu de ajutor altor potentiali clienti ce vor putea fi tepuiti de acest fals comerciant, am vazut topicuri cu alti oameni pacaliti. Rog si moderatorul sa se sesizeze pentru scoaterea anunturilor lui inselatoare din forum.

--------------------
Renault Symbol 2006 - Bucuresti
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 01:46
Forum Renault