DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Apel la boicotarea farsei politice care acopera dis, democrație directă, cercetarea "ingineriilor" ...

Zalmodegikos
post 3 Nov 2012, 15:50
Post #1

Group: Members

[manifest preluat] …De 23 de ani sîntem victimele unei mascarade sinistre, prin care uzurpatorii statului român își legitimează periodic rămînerea la putere. Gardienii lagărului comunist (care au acaparat după 1989 avuția muncită de prizonierii lor și au distrus economia reală pentru a se putea îmbogăți fraudulos), regrupați în găști criminale- numite "partide"- acoperă jaful cu făcături doctrinare. Tîlharii înhăitați devin peste noapte: socialiști, populari, liberali, ecologiști, naționaliști, europeniști, etc.- comutînd propaganda cînd se simte nevoia de primenire a măștilor uzate în josnicul spectacol. Pentru a fi admiși de către partenerii-profitori de aiurea, ca arendași "legitimați democratic" ai neocoloniei românești (încît să ne poată aservi multilateral fără piedici) paraziții de vîrf regizează "alegeri" între ramuri rivale ale unei unice mafii.

După ce a satelizat pseudo-opoziția, alungat din țară rezistenții, domesticit cetățenii dispuși la răvășitoare compromisuri, gașca comunisto-fesinistă s-a rupt în formațiuni frățesc -concurente (PSD, PDL, etc.) - cu care a acoperit axa "dreapta-stînga", încît să ne poată păstori neîntrerupt… prin alternanță. "Serviciile" și răspîndacii "mediatici" lucrînd pentru a împiedica apariția unor formații antisistem. Cine se îndoiește că sîntem captivi, să caute în programele partidelor parlamentare obiective ca: democrație directă, cercetarea "ingineriilor" tranziției, controlul averilor, pedepsirea responsabililor, independența țării.

Silit sa aleagă între Iliești, Băsești, Constantinești, Ungureni, Antonești, Stolojeni, Voiculești, Năstași, Boci, Ponți, Vadimi, Becali, etc. - românii și-au pierdut interesul pentru "politică", resemnîndu-se în fața hidoșeniei sociale în expansiune, complăcîndu-se, sau părăsindu-și țara . Mulți nu își dau seama că nu au avut niciodată la dispoziție o alternativă autentică, care să-i scoată din ghearele caracatiței. Asta și pentru că diversiunile "justițiare" de genul PRM, PNG sau PPDD au sporit confuzia generală, ducînd pe Morometele îndobitocit sau înrăit de atîta "descurcare" la convingerea că "toți sînt la fel" și "mai bine cu cei vechi, că și-au făcut deja plinul", care justifică pragmaticul: "ce-mi pică și mie de aici?"

Rău-făcătorii legislativi au luat măsuri ca să ne zbatem neputincios în această capcană, iar mercenarii de pe teren veghează la stingerea oricărei încercări de ațîțare a unei revoluții politice. Prevederile legilor electorale ale sistemului criminal, vădit antidemocratice și anticonstituționale (cum ar fi discriminarea independenților și partidelor mici sau taxarea candidaturii cu 3500 lei) sînt declarate valide de către o Curte Constituțională complice, care lucrează ca instrument ultim de împedicare a emancipării României. Legile antisociale consolidează infestarea spiritelor cu teza- sinucigașă social- că numai cine are bani poate face politică. Ca și cum nu împotriva îmbogățiților necinstiți ar trebui luptat. Dar mocirla politicianismului de tranziție se formează prin prostituarea conștiințelor.

Grupările "de opoziție" se pretează la jocul pseudo-democratic, primindu-și partea din hoitul națiunii, pentru a ne lăsa fără nici o ieșire; astfel încît nemulțumirea generală să nu producă decît furie neputincioasă, bîrfă sterilă și microbism, lehamite, disperare, renunțare. Bîlciul electoral care acoperă crimele tranziției ar fi trebuit boicotat de către formațiile politice responsabile și de către cetățenii conștienți că sînt victimele unei batjocuri fatale. Alegînd continuu "răul mai mic" de pe taraba măsluitorilor politici, am ajuns într-o înfundătură înspăimîntătoare. Ne-a fost șterpelită țara de sub picioare, în timp ce demagogii ne intoxicau prin ziarele și posturile de radio-tv capturate complet de pegra.

Ce mai avem acum de pierdut, încît îi lăsăm pe înciocoiți să ne instaleze lanțurile pseudo-democrației? Au înțeles visătorii că nici Europa nu ne va elibera de căpușele noastre, ci dimpotrivă, le oferă temeiuri formale pentru a evita deparazitarea? Încercam să ne eliberăm de ciumă, chiar atît de tîrziu, sau o lăsăm din nou pe altă dată? De ce să ne mai tocim pingelele pentru a înlocui un hoț cu un altul, pentru a chibița topul grupurilor mafiote? Nu ne-am săturat de porcăria politică? De ce nu ne unim glasul, sub stindardul boicotului civic ferm, cei care contestam simulacrul? Încît să începem să ne auzim între noi, pentru a-i face apoi și pe alții să ne audă.

Pînă cînd îi vom lăsa pe borfașii de circumscripție să ne captureze speranțele în urne sau să interpreteze cum vor absența noastră de la vot? Să facem clar faptul că nu-i mai credem, că nu-i mai legitimăm, că nu le mai suportam jocul. Poate că devenim suficient de mulți încît să le destabilizăm lucrătura, dacă o respingem fără echivoc.

Sa denunțăm împreuna falsa democrație, chiar dacă nu vom reuși să alungăm paraziții care au pus mîna pe instituțiile statului. Dar măcar să nu le concedăm legitimitate. Să-i sfidăm pe panglicarii care ne tîlhăresc, demascîndu-le fățărnicia. Să ne recuperam puterea de cetățeni liberi și să ne apăram demnitatea, luptînd pentru o democrație reală, autentică, cît mai directă posibil (combătînd racilele evidente ale "reprezentării").

Dar atenție, fraților revoltați: nu se poate face nimic "apolitic"- pentru că nu poți apăra/cuceri un teren… părăsindu-l, vopsind dezertarea în înțelepciune. Dar nici nu ar trebui să ne mai aruncăm în revolte/revoluții orbești, care pot fi deturnate, ca în 1989. Putem protesta cu rost doar formînd un curent antisistem coerent și crescător, care să dea un nume și un sens clar năzuințelor noastre. Pentru o astfel de luptă e nevoie de front deschis, de steag călăuzitor, de depășirea micilor vanități, și tipicelor divergențe și dezbinări care ne macină. De o mișcare care își asuma limpede orientarea revoluționară, are un program convingător de reformă radicală și e condusă de persoane care și-au dovedit calitățile prin fapte. Acțiunea de Eliberare a României (necesară ca AER-ul…) ar putea fi stîrnită de o Alianță Politica/Populară Antistem (vitală ca APA…).

Prin acest text, întîmpin apelul la boicotarea alegerilor din decembrie 2012, comunicat pe 26 octombrie de Partidul Poporului condus de dr. Constantin Cojocaru (a nu se confunda cu "PPDD"- diversiunea prin care escrocul Dan Diaconescu a deturnat/confiscat/compromis încercarea populară de renaștere politică prin democrație economică).

Cred că toate grupările și persoanele care detestă actuala putreziciune ar trebui să se asocieze acestui demers legitim și necesar de contestare, sporindu-i amplitudinea . Cei interesați pot sprijini acțiunea de revoltă politică pe site-ul domnului Cojocaru (AICI : sters...reclama

Ioan Roșca, contestatar consecvent al înșelăciunii politice (AICI : sters...reclama/ link
30 octombrie 2012

Apel lansat in grupul Actiunea pentru Eliberarea României (AER): sters...reclama/ link

©® DENUNT [ REACTII PE GRUPURILE DE SOCIALIZARE] Alegerile parlamentare din 9 decembrie a. c. reprezinta o noua farsa electorala : sters...reclama/ link

This post has been edited by Ake: 4 Nov 2012, 10:51

--------------------
CARUTA FAETON 1998 - 324 BT 11
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 3 Nov 2012, 15:54
Post #2

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

Și?

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
vijelie
post 3 Nov 2012, 17:05
Post #3

membru violet

From: Bucuresti

Ideologie si abordare tipic pensionarilor care sunt convinsi ca sahul jucat in parc e forma suprema de socializare.
Inainte de '89 faceau guverne la coada la lapte, pregatindu-se de interventia armata straina.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
77licu
post 3 Nov 2012, 17:08
Post #4

Membru autentic

From: Bacau

Nu sâ poati!

3 Nov 2012, 17:08:
Nu sâ poati!

This post has been edited by 77licu: 3 Nov 2012, 17:08

--------------------
Dacia MCV . - BC
+
crintea1949
post 3 Nov 2012, 17:29
Post #5

Membru incepator

A fost odata Romania LIBERA.
Ce AU facut fostii dizidenti? Arpagic, Moartea citeste ziarul usw, prescurtare in germana la samd. S-au imbuibat in numele democratiei cu cate un CIOLAN si acum bine merci onorabili. Curat murdar coane Fanica, curat constitutional.

--------------------
dacia solenza - B33HRZ
+
bmwh548
post 3 Nov 2012, 17:31
Post #6

Membru cu insomnii

From: Iasi

Eu am niste aspirine prin dulap, posibil sa gasesc si niste nurofene, care mai aveti ceva sa facem o cheta sa dam la oameni...ca e lipsa grava si se scapa pacientii la compiutere.

--------------------
- - - - -
+
Garett
post 3 Nov 2012, 17:34
Post #7

Membru autentic

From: Galati

Vorbiti careva cu tataie ca el se lauda cu pile in domeniul psihiatric! biggrin.gif

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
vijelie
post 3 Nov 2012, 17:53
Post #8

membru violet

From: Bucuresti

Ca si acest sarmani cetateni, si candidatul Geoana a promis cate 20.000 euro dar nimeni nu s-a repezit la sertarul cu calmante, ba dimpotriva, a primit multe voturi (totusi sper ca nu doar pt acea promisiune).

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Marty
post 3 Nov 2012, 20:53
Post #9

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Iar nu si-a luat asta pastilele si a scapat pe forum improscind timpenii?
Auzi, ramine cum am stabilit: hai, vorba mea d-aici!

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
marksman
post 3 Nov 2012, 22:07
Post #10

Post mortem nihil est

From: sat

Astia-s de stanga sau de dreapta?

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
AR-18-MOS
post 3 Nov 2012, 22:22
Post #11

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

Da!

--------------------
BMW 730Ld '07 High Executive - AR - -
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
iulian'71
post 3 Nov 2012, 22:33
Post #12

membru uneori batut in cap

Vorba bunicului sotiei (91 ani si inca lucid) care a asteptat americanii 50 de ani "Au venit si americanii, dar sa ne ia toti banii". A fost in tinerete ofiter de jandarmi, pana la gradul de capitan (capitan la trupele de securitate), arestat la 30 de ani, degradat, patru ani de puscarie, om care a luat viata de la capat si a ajuns ca dupa 23 de ani democratici sa-i fie dor de comunisti ca erau mai umani si cinstiti decat marionetele ce ne conduc.

--------------------
Renault Megane sedan/ Kadjar Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp - GL-07-***
Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet.
+
daniM
post 3 Nov 2012, 22:51
Post #13

Membru autentic

From: Gugulania

QUOTE(iulian'71 @ 3 Nov 2012, 23:33)
(91 ani si inca lucid) care a asteptat americanii 50 de ani
*

Nu te supara,dar astea nu se leaga tongue.gif

This post has been edited by daniM: 3 Nov 2012, 22:52

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
iulian'71
post 3 Nov 2012, 23:13
Post #14

membru uneori batut in cap

Omul asta mi-a confirmat ca si inainte de razboi in tara cam tot asa harababura era. Cand l-am cunoscut avea cu 15 ani mai putin si am discutat de situatia din perioada interbelica.
Ce incearca amicul care a deschis topicu este trimiterea electoratului catre un alt grup doritor de ciolan si o usoara instigare la anarhie. Asta am inteles din al sau articol.

--------------------
Renault Megane sedan/ Kadjar Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp - GL-07-***
Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet.
+
corbex
post 4 Nov 2012, 19:27
Post #15

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Io-l aleg pe Garett. Nu-i de stinga, nu-i de dreapta, e ambidextru. Digitatie buna, antebrate scurte (expresia "mina pina la cot" va avea mai putina relevanta in cazul lui.). Tre' sa caut niste articole scrise de el care sa-mi sustina sustinerea rolleyes.gif

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Garett
post 4 Nov 2012, 20:27
Post #16

Membru autentic

From: Galati

Mai badie, eu te-am mai avertizat o data sa nu-ti doresti sa fiu eu la butoane da' tu betmen, betmen! tongue.gif

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
radian
post 5 Nov 2012, 10:18
Post #17

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Frati revoltati, mai putin revoltati si deloc revoltati, lasati comentarille aiurea si ziceti ba ce PLM facem cu manifestul?

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
ady77
post 5 Nov 2012, 10:26
Post #18

راحتزیل یو

From: near Bacau

Eu folosesc zewa, deci nu stiu ce sa fac cu manifestul.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
radian
post 5 Nov 2012, 10:55
Post #19

Daca autorul n-ar fi foarte calic si ar lasa o fata a hartiei netiparita eu as putea s-o folosesc la carciuma cand joc licitatie sa tin scorul pe ea.

--------------------
+
DragosP
post 5 Nov 2012, 11:02
Post #20

Nu zic nimic...nou

Bețivu-le.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
radian
post 5 Nov 2012, 11:03
Post #21

arhitectule...

--------------------
+
DragosP
post 5 Nov 2012, 11:04
Post #22

Nu zic nimic...nou

blush.gif mai prims.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
bion
post 5 Nov 2012, 12:44
Post #23

Membru autentic

From: TM

Avrame tu esti palicarule unsure.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
Lostboy
post 5 Nov 2012, 12:48
Post #24

Finding my way!

QUOTE(DragosP @ 5 Nov 2012, 11:04)
blush.gif mai prims.
*

Deci așa, erai andărcavăr?!?! dry.gif

--------------------
. . .
+
Marty
post 6 Nov 2012, 07:08
Post #25

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Am si io o-ntrebare, daca nu va suparati... Ce plm e aia "democratie directa"??? nedumerire.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
corbex
post 6 Nov 2012, 09:08
Post #26

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Garett stie, l-a pus Ponta la curent. Nu era de 220.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
GBC
post 6 Nov 2012, 09:34
Post #27

Membru incepator

QUOTE(Marty @ 6 Nov 2012, 07:08)
Am si io o-ntrebare, daca nu va suparati... Ce plm e aia "democratie directa"??? nedumerire.gif
*

http://ro.wikipedia.org/wiki/Democra%C8%9Bie_direct%C4%83
Ce vrea cetateanul cu democratia directa... nu stiu!

Nu am avut rabdare sa citesc primul post. Daca se va dovedi ceva de valoare o sa se faca un film!

M-a amuzat insa ce scria pe Wiki:

"Statele actuale au milioane de locuitori, de aceea adunarea de fiecare dată a tuturor cetățenilor pentru dezbateri și hotărâri asupra diverselor probleme actuale privind întreaga societate, așa cum ar cere-o o democrație directă, este greu de practicat. Totuși, pătrunderea Internetului mai în toate domeniile vieții prezintă o premisă bună pentru democrațiile directe."

Asta cu Internetul e tare! La cum merg lucrurile, daca vor folosi intenetul democratie directa va insamna ca va "iesi" direct cine trebuie!

--------------------
Dacia Logan 2004, Ambition - B xy xyz
In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village!
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 18:35
Forum Renault