Apel la boicotarea farsei politice care acopera dis, democrație directă, cercetarea "ingineriilor" ...
![]() ![]() ![]() |
Apel la boicotarea farsei politice care acopera dis, democrație directă, cercetarea "ingineriilor" ...
Zalmodegikos |
![]() ![]()
|
||
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 25 February 12 ![]() |
|
||
--------------------
CARUTA
FAETON
1998
- 324 BT 11
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ideologie si abordare tipic pensionarilor care sunt convinsi ca sahul jucat in parc e forma suprema de socializare.
Inainte de '89 faceau guverne la coada la lapte, pregatindu-se de interventia armata straina. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
Nu sâ poati!
3 Nov 2012, 17:08: Nu sâ poati! This post has been edited by 77licu: 3 Nov 2012, 17:08 |
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
A fost odata Romania LIBERA.
Ce AU facut fostii dizidenti? Arpagic, Moartea citeste ziarul usw, prescurtare in germana la samd. S-au imbuibat in numele democratiei cu cate un CIOLAN si acum bine merci onorabili. Curat murdar coane Fanica, curat constitutional. |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Eu am niste aspirine prin dulap, posibil sa gasesc si niste nurofene, care mai aveti ceva sa facem o cheta sa dam la oameni...ca e lipsa grava si se scapa pacientii la compiutere.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Vorbiti careva cu tataie ca el se lauda cu pile in domeniul psihiatric!
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca si acest sarmani cetateni, si candidatul Geoana a promis cate 20.000 euro dar nimeni nu s-a repezit la sertarul cu calmante, ba dimpotriva, a primit multe voturi (totusi sper ca nu doar pt acea promisiune).
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Iar nu si-a luat asta pastilele si a scapat pe forum improscind timpenii?
Auzi, ramine cum am stabilit: hai, vorba mea d-aici! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Astia-s de stanga sau de dreapta?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Da!
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Vorba bunicului sotiei (91 ani si inca lucid) care a asteptat americanii 50 de ani "Au venit si americanii, dar sa ne ia toti banii". A fost in tinerete ofiter de jandarmi, pana la gradul de capitan (capitan la trupele de securitate), arestat la 30 de ani, degradat, patru ani de puscarie, om care a luat viata de la capat si a ajuns ca dupa 23 de ani democratici sa-i fie dor de comunisti ca erau mai umani si cinstiti decat marionetele ce ne conduc.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Omul asta mi-a confirmat ca si inainte de razboi in tara cam tot asa harababura era. Cand l-am cunoscut avea cu 15 ani mai putin si am discutat de situatia din perioada interbelica.
Ce incearca amicul care a deschis topicu este trimiterea electoratului catre un alt grup doritor de ciolan si o usoara instigare la anarhie. Asta am inteles din al sau articol. |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io-l aleg pe Garett. Nu-i de stinga, nu-i de dreapta, e ambidextru. Digitatie buna, antebrate scurte (expresia "mina pina la cot" va avea mai putina relevanta in cazul lui.). Tre' sa caut niste articole scrise de el care sa-mi sustina sustinerea
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mai badie, eu te-am mai avertizat o data sa nu-ti doresti sa fiu eu la butoane da' tu betmen, betmen!
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Frati revoltati, mai putin revoltati si deloc revoltati, lasati comentarille aiurea si ziceti ba ce PLM facem cu manifestul?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu folosesc zewa, deci nu stiu ce sa fac cu manifestul.
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Daca autorul n-ar fi foarte calic si ar lasa o fata a hartiei netiparita eu as putea s-o folosesc la carciuma cand joc licitatie sa tin scorul pe ea.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bețivu-le.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
arhitectule...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Avrame tu esti palicarule
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am si io o-ntrebare, daca nu va suparati... Ce plm e aia "democratie directa"???
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Garett stie, l-a pus Ponta la curent. Nu era de 220.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(Marty @ 6 Nov 2012, 07:08) http://ro.wikipedia.org/wiki/Democra%C8%9Bie_direct%C4%83 Ce vrea cetateanul cu democratia directa... nu stiu! Nu am avut rabdare sa citesc primul post. Daca se va dovedi ceva de valoare o sa se faca un film! M-a amuzat insa ce scria pe Wiki: "Statele actuale au milioane de locuitori, de aceea adunarea de fiecare dată a tuturor cetățenilor pentru dezbateri și hotărâri asupra diverselor probleme actuale privind întreaga societate, așa cum ar cere-o o democrație directă, este greu de practicat. Totuși, pătrunderea Internetului mai în toate domeniile vieții prezintă o premisă bună pentru democrațiile directe." Asta cu Internetul e tare! La cum merg lucrurile, daca vor folosi intenetul democratie directa va insamna ca va "iesi" direct cine trebuie! |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 18:35 |