Cauciucuri Barum, Stie cineva unde se gasesc in Bucuresti?
![]() ![]() ![]() |
Cauciucuri Barum, Stie cineva unde se gasesc in Bucuresti?
costas |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 9 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310L
- gl 10 acg
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(costas @ 27 Aug 2005, 16:54) Salutare As vrea sa-mi iau de iarna - am de vara (adica all weather dar iarna nu e bine cu ele ![]() Multumesc La orice firma specializata gasesti si Barumuri. Nu le lua de magazine sau alte locuri, ci numao unde iti asigura montajul si echilibrarea gratis. Eu am Barum si sunt foarte multumit, la pretul lor sunt foarte bune. Vezi ca sunt de 2 feluri. Eu am luat pe fata Made in Slovacia, si dupa 4 luni am luat si pe spate si am constatat ce pe ele scrie made in Romania..(vorbesc de Barum Brilantis, care sunt de vara, dar pentru a-ti exersa talentul de sofer merg si iarna ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
poate au
la caRREfour sau la metro@! |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
costas |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 9 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tragedy @ 27 Aug 2005, 19:49) La orice firma specializata gasesti si Barumuri. Nu le lua de magazine sau alte locuri, ci numao unde iti asigura montajul si echilibrarea gratis. Eu am Barum si sunt foarte multumit, la pretul lor sunt foarte bune. Vezi ca sunt de 2 feluri. Eu am luat pe fata Made in Slovacia, si dupa 4 luni am luat si pe spate si am constatat ce pe ele scrie made in Romania..(vorbesc de Barum Brilantis, care sunt de vara, dar pentru a-ti exersa talentul de sofer merg si iarna ![]() Pai din cate stiu Barum e divizie (sau brand ma rog) a firmei Continental,in principiu Made in Germany. Am luat masina de putina vreme cu cauciucurile astea pe ea si sunt incantat de stabilitate - ce-i drept putin cam zgomotoase dar nu-i problema. Sunt "All weather" (nu stiu modelul) dar am inteles ca iarna sunt probleme. Pe ploaie sunt ok - testate de mine. Jantele sunt noi si nu au nici un plumb pe ele asa ca ... chestia cu echilibratul, cel putin deocamdata, n-as lua in calcul mai ales ca masina se comporta super la 120 km/h - adica nu simt nici o vibratie. Multam |
--------------------
Dacia
1310L
- gl 10 acg
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(costas @ 27 Aug 2005, 19:07) Pai din cate stiu Barum e divizie (sau brand ma rog) a firmei Continental,in principiu Made in Germany. Am luat masina de putina vreme cu cauciucurile astea pe ea si sunt incantat de stabilitate - ce-i drept putin cam zgomotoase dar nu-i problema. Sunt "All weather" (nu stiu modelul) dar am inteles ca iarna sunt probleme. Pe ploaie sunt ok - testate de mine. Jantele sunt noi si nu au nici un plumb pe ele asa ca ... chestia cu echilibratul, cel putin deocamdata, n-as lua in calcul mai ales ca masina se comporta super la 120 km/h - adica nu simt nici o vibratie. Multam In primul rand Barum nu sunt facute in nici un caz in Germania..sunt facute in Slovacia, si mai nou in Romania. In al doilea rand, prezenta plumbului nu depinde de caliatea sau tipul jantelor, ci de cauciucuri. Odata ce schimbi cauciucul trebuie automat echilibrate, si plumbul vechi(daca exiata) dat jos. In al treilea rand Tipul de cauciucuri Barum Brilantis sunt excelente vara, foarte silentioase si stabile la viteze mari(am si la Logan si la Berlina). La Logan nu fac nici un fel de probleme la viteze de peste 160 la ora. Dar iarna sunt dezastru, nu recomand nici unui incepator sa iasa cu Brilantis pe zapada/gheatza, ca e nasol de tot.Repet, vorbesc strict de Brillantis. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
costas |
![]()
|
QUOTE(tragedy @ 27 Aug 2005, 20:18) In primul rand Barum nu sunt facute in nici un caz in Germania..sunt facute in Slovacia, si mai nou in Romania. In al doilea rand, prezenta plumbului nu depinde de caliatea sau tipul jantelor, ci de cauciucuri. Odata ce schimbi cauciucul trebuie automat echilibrate, si plumbul vechi(daca exiata) dat jos. In al treilea rand Tipul de cauciucuri Barum Brilantis sunt excelente vara, foarte silentioase si stabile la viteze mari(am si la Logan si la Berlina). La Logan nu fac nici un fel de probleme la viteze de peste 160 la ora. Dar iarna sunt dezastru, nu recomand nici unui incepator sa iasa cu Brilantis pe zapada/gheatza, ca e nasol de tot.Repet, vorbesc strict de Brillantis. ok mersi de precizari - au am intrat pe site http://www.barum-online.com la mine nici o roata nu are plumb asta spuneam si daca nu sunt vibratii la 120 km/h cred ca sun ok. Nu stiu ce model sunt ca n-am citit in amanunt pe ele - am vazut doar ca scrie ALL WEATHER - profilulparca seamana cu cel de la Billantis ... In rest - inca mai caut ... |
--------------------
Dacia
1310L
- gl 10 acg
|
|
ValentinnoRossi2005 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 25 August 05 ![]() |
QUOTE(costas @ 27 Aug 2005, 16:54) din cate stiu io cauciucurile ( anvelope / pneuri ) care se pot folosi atat pe timp de iarna cat si vara + restul anotimpurilor ( le stiti voi care; ca io le-am uitat ![]() nu ca ar fi asta o problema importanta, dar mi-a "sarit" in ochi si "m-a ranit" ![]() |
--------------------
*
*
* The DOCTOR
|
|
pyc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 24 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Incarca in tirg Vitan au baieti tate tipurile de caucioce!!
|
--------------------
Cielo/Corea
1500 hb
- B2xxx
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(ValentinnoRossi2005 @ 27 Aug 2005, 23:28) din cate stiu io cauciucurile ( anvelope / pneuri ) care se pot folosi atat pe timp de iarna cat si vara + restul anotimpurilor ( le stiti voi care; ca io le-am uitat ![]() nu ca ar fi asta o problema importanta, dar mi-a "sarit" in ochi si "m-a ranit" ![]() Inainte tor Barum am avut si pe ele scria exact ALL WEATHER(nu ALL SEASON) Daca vrei trag o poza si pun aici... This post has been edited by tragedy: 29 Aug 2005, 07:24 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
costas |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310L
- gl 10 acg
|
|
manoly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 October 05 ![]() |
Salut
Cauta la Primat Gold, au un service pe Fundeni si unul pe centura, pe Odaii. Tel 266.43.60 sau 266.43.61. Daca nu iti place pretul, cauta tot pe Fundeni, ca mai sunt o gramada de alte firme. Daca nu, atunci in targ, ca sigur gasesti. |
--------------------
Dacia
Nova
- B-75-BAM
|
|
bagykid |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 7 June 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
- B-93-GBI daca accelerez , ma opresc ?
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
SPORTivu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 21 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1974 BMW E23 732i 1982
BMW E12 525A 1979 Aro 243 Militar 1979 |
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
lurch |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 12 June 04 From: Dupa usa ... ![]() |
Oameni buni, nu uitati ca singurul vostru contact cu soseaua il reprezinta anvelopele.
Daca vreti performante de la masina voastra nu va jucati cu viata voastra. Mai ales pentru cei cu un stil de condus mai sportiv sau pentru cei cu "piciorul mai greu". Am simtit pe pielea mea ce inseamna anvelope ieftine, ce inseamna anvelope premium, ce inseamna acvaplanare, ce inseamna stabilitate in curbe si ce inseamna demaraj si franare. Pentru cei ce ce nu-si doresc prea multe de la o anvelopa, brandurile ... de mana a treia, copii cei mai mici ai marilor producatori sunt poate ideale, dar pentru o siguranta maxima in condus ... nu va zgarciti ... pe viata si nervi vostri. Cu alte cuvinte am avut pe Dacia mea berlina, an 1999, Montana, am mers ~20.000 km cu ele si aratau ca noi, desi aveau doua, dintre ele, insertia rupta in ele. Le-am inlocuit cu Pirelli P3000 Energy, o anvelopa din categoria vara/ploaie si lucrurile s-au imbunatatit foarte mult, chiar am urcat cu ele pe zapada pana la cota 1400 si nu au urcat prea multe masini atunci. Tot atunci am observat o mai buna aderenta la plecare in demaraj si o mai mare stabilitate/directie si o mai mica distanta de franare. Alte doua teste au fost 140 km/h pe ploaie pe autostrada A2 si 160 km/h pe uscat pe autostrada A2 cand am fost nevoit sa franez de cateva ori mai puternic deoarece ... nu se dadea lumea la o parte din fata unei DACII BERLINE care venea ... incredibil pentru ei ... cu 160 km/h si dadea falshuri (cei drept facusem plinul si am bagat si un aditiv STP Octane Booster). Am schimbat masina si aceasta era echipata cu anvelope Hankook. Pe o ploaie relativ puternica, pe Mihai Bravu in coborare spre Vacaresti, la o trecere peste un mic raulet de apa, masina a pierdut aderenta, pur si simplu a plutit pe apa. Tot cu aceste anvelope masina dadea "scartz" in treapta a III-a. Le-am schimbat cu Michelin Energy E3a. Imediat s-au imbunatatit multe aspecte ale condusului, de la zgomot/confort pana la tinuta de drum si siguranta. Pe ultima ploaie torentiala care a inundat Colentina, eu eram pe autostrada A2 si veneam spre Bucuresti cu 140-150 km/h, fara sa am nici o problema de aderenta sau instabilitate/acvaplanare. De asemenea acum si in treapta a II iese mai greu scartul la demaraj. Va mai dau doar un exemplu cu Bridgestone de echipare originala pe Mazda 6 si Michelin Pilot Primacy. Nu va mint dar omul (directorul meu economic) de fiecare data cand ma vede sau se intoarce de la vre-un drum lung imi multumeste pentru anvelopele puse pe masina si care si lui i-au schimbat foarte mult stilul de condus. Exemple si povestiri pot sa va mai spun multe, poate aveti si voi dar ... in concluzie, ganditi-va foarte bine ce vreti sa faceti cu anvelopele sau mai bine spus ce cereti in mod curent de la masina si atunci hotarati-va ce anvelope va cumparati. Poze iarna sus la cota 1400 cu berlina: PICT0327s.jpg ( Size: 207.98k ) Number of downloads: 4099 PICT0331s.jpg ( Size: 206.19k ) Number of downloads: 4197 PICT0356s.jpg ( Size: 127.1k ) Number of downloads: 4116 Poze facute cu tel in mers (scuze pentru calitate): Poza019.jpg ( Size: 14.65k ) Number of downloads: 4206 Poza025.jpg ( Size: 9.3k ) Number of downloads: 4131 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(lurch @ 31 Oct 2005, 22:39) Alte doua teste au fost 140 km/h pe ploaie pe autostrada A2 si 160 km/h pe uscat pe autostrada A2 cand am fost nevoit sa franez de cateva ori mai puternic deoarece ... nu se dadea lumea la o parte din fata unei DACII BERLINE care venea ... incredibil pentru ei ... cu 160 km/h si dadea falshuri (cei drept facusem plinul si am bagat si un aditiv STP Octane Booster). Ce anvelope sunt alea de ai mers cu 160 km/h ca sincer imi i-au si eu ![]() Aveai 160 pe ceas, dar in realitate aveai vreo 145 max, trust me. This post has been edited by argon: 1 Nov 2005, 07:49 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
lurch |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 12 June 04 From: Dupa usa ... ![]() |
QUOTE(argon @ 1 Nov 2005, 08:48) Ce anvelope sunt alea de ai mers cu 160 km/h ca sincer imi i-au si eu ![]() Aveai 160 pe ceas, dar in realitate aveai vreo 145 max, trust me. Pirelli P3000 Energy. Referitor la treaba cu viteza ... nu pot contesta afirmatia ta sau demonstra viteza mea, n-am avut pe nimeni cu mine sa-mi certifice/infirme viteza si plus de asta am vandut masina (Dacia). Oricum pot doar sa-ti confirm ca pana la 130 km/h vitezometrul mergea corect pentru ca am mers odata in paralel cu masina cumnatului meu (un Renault Megane II) si el avea tot 130 pe bord si mi-am mai si luat odata un radar cu 120km/h. Mai departe .... fiecare crede ce vrea. Cu stima. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
|
|
argon |
![]()
|
nu te supara, dar nici eu nu contest treaba cu Meganul, este stit faptul ca toti producatorii de autovehicule fac ca vitezometrele sa arate mai mult cu 10-15 km/h, din diverse motive mai mult sau mai putin psihologice..
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 14:04 |