tip cutie viteza, ce cutii de viteza avem pe masinile noastre?
![]() ![]() ![]() |
tip cutie viteza, ce cutii de viteza avem pe masinile noastre?
prodanionut |
![]()
|
||
nemultumit Group: Members Posts: 29 Joined: 8 June 06 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
daewoo
matiz
2006
|
|||
abz.iulian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 17 August 12 ![]() |
Vorbesti serios?
ai incercat sa cauti inainte prin diferite surse sau ai trantit-o asa? |
--------------------
Dacia Logan
Dacia 1300
2004 LAUREATE/1971
|
|
prodanionut |
![]()
|
la cele vechi le stiu deja. eu eram curios la cele de pe masinile noi. dar se pare ca ma chinuie degeaba ideea.
|
--------------------
daewoo
matiz
2006
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
In brosura zice ca este JH3. Care varianta, nu stiu!
This post has been edited by vi_escu: 5 Dec 2012, 14:37 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
prodanionut |
![]()
|
Cutie de viteze care echipeaza NOUL CLIO cu motor H4Bt este JH3.
Rapoarte : Raport treapta I - 3,72 Raport treapta II - 1,95 Raport treapta III - 1,23 Raport treapta IV - 0,9 Raport treapta V - 0,65 Raport mers inapoi - 3,54 Raport final - 4,21 Viteza la 1000rpm : clio vs logan Treapta I - 10km/h vs 7.24km/h Treapta II - 15km/h vs 13.18km/h Treapta III - 25km/h vs 19.37km/h Treapta IV - 30km/h vs 26.21km/h Treapta V - 40km/h vs 33.94km/h la viteza e cat era la vechea cutie de logan. eu vroiam sa stiu daca e cutia de pe clio sau e un alt tip de cutie. This post has been edited by prodanionut: 6 Dec 2012, 21:57 |
--------------------
daewoo
matiz
2006
|
|
prodanionut |
![]()
|
se poate inchide. are aceeasi cutie ca si clio.
|
--------------------
daewoo
matiz
2006
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(prodanionut @ 22 Dec 2012, 21:54) Daca tot te apuci de o vorba, termin-o pana la capat... Cine are aceeasi cutie ca si Clio? Care Logan? Ph1, Ph2, Logan 2? Despre ce motorizare e vorba? Care Clio? Ce motorizare? La ce-ti trebuie sa stii? De curand am avut o problema cu cutia JH3 de pe Loganul 1.6MPI, in sensul ca s-a uzat asa de mult grupul incat la o plecare de pe loc mai in forta s-a blocat si a rupt planetarele. Am studiat un pic problema. Cutii JH3 gasesti si pe Dacia si pe Renault, diferenta e ca la Renault selectorul este sub cutie, cu treapta de mers inapoi langa treapta 1. In cazul meu, rezolvarea a fost o cutie de SuperNova, cu carterul de ambreiaj de Logan, pentru ca am vrut neaparat sa pastrez ambreiajul cu actionare pe cablu. Grupul de SN este mai lung, datorita rotilor mai mici. In concluzie, cutiile nu sunt aceleasi si pe Renault si pe Dacia, chiar daca pe hartie asa pare. Gasisem eu un tabel cu toate cutiile JH3, la renault erau 5-6, la Dacia erau minim 10 variante. Mai mult decat atat, pe langa selectorul de viteze (cum spuneam mai sus, la Renault vine sub cutie, la Dacii vine pe deasupra), mai difera si carterul de ambreiaj, respectiv pozitionarea electromotorului : la unele Renaulturi electromotorul e in fata. This post has been edited by Dsign: 23 Dec 2012, 14:01 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:36 |