problema inchidere centralizata
![]() ![]() ![]() |
problema inchidere centralizata
razvan_78 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 10 November 12 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|||
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
Da jos fetele de usi, cauta actuatorii, scoate-le usor burdufele si da cu un spray gen WD40 pentru gresare!!! La mine inghetau si nu le mai puteam folosi deloc. Pana am gasit buba scoateam casetofonul si nu lasam nimic in masina peste noapte!!Vezi si mecanismele clantelor pe interior daca a nevoie de oarece gresare!!
Revino cu impresii!!! Bafta si spor This post has been edited by Eu Alex: 5 Dec 2012, 22:10 |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
talibanu |
![]()
|
![]() Membru Talibanez Group: Members Posts: 337 Joined: 15 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Asa am patit si eu iarna trecuta...deschideam usa si apoi nu mai vroia sa se inchida, ramanea clanta blocata...nu mai revenea acel mic clantau...pana nu suflam vreo 2-3 minute pe clanta
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
2001
- BZ 02 DSS
|
|
razvan_78 |
![]()
|
Tot stand si analizand problema mi-am dat seama ca aceiasi problema am avut-o la un peugeot 206 numai ca ala facea cu usa dreapta fata, tot asa dupa ce i-am dat alarma jos si am ramas doar cu inchierea centralizata.Si la supernova a inceput sa-mi faca dupa ce i-am dat alarma jos, iarna a inceput sa faca problema asta.Sa fie doar coincidenta???Ms
|
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
rss25 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 375 Joined: 4 October 12 From: bucuresti-tg-jiu ![]() |
wd40-ul ala face minuni
|
--------------------
dacia
supernova
2002 colectionez placute inmatriculare si brelocuri cumpar-schimb.
|
|
razvan_78 |
![]()
|
da am wd 40 acela care se foloseste in general la suruburi gripate nu?
|
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
Dap acolo se foloseste WD40 dar te asigur ca are si proprietati de protectie si un pic de ungere!!!!
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
razvan_78 |
![]()
|
Maine ma voi ocupa de problema asta daca este sa fie ud acolo inseamna ca indeparteaza si teoretic cand va mai intra apa nu voi mai avea prb nu?
|
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
Eu Alex |
![]()
|
Teoretic!!! Eu nu am mai avut probleme in iarna respectiva!! E posibil ca in locul ala sa se fi facut condens sau sa fi intrat apa in urma spalarii sau de la ploaie si asa sa se fi gripat tija actuatorului! In timp ce dai cu spray incearca sa si fortezi ca daca nu ma insel chiar daca apesi pe butonasul ala tot nu lucreaza!!!!!!!!!
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
|
|
razvan_78 |
![]()
|
gata am dat cu faimosul WD40 , acum asteptam rezultatele dimineata pe ger...
|
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
Eu Alex |
![]()
|
Pai si nu a inceput sa lucreze????????????
![]() Trebuia din momentul in care ai dat nu sa astepti!!!!!!!!!!! |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
|
|
razvan_78 |
![]()
|
pai acum merge dar sa vedem dimineata daca mai ingheata
This post has been edited by razvan_78: 8 Dec 2012, 17:12 |
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
Eu Alex |
![]()
|
aaaaaaaaaaaaaa. ok, scuze!!!!
astept! |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
|
|
razvan_78 |
![]()
|
azi na fst frig asa ca ramane in pronuntare rezolvarea.....
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
Eu Alex |
![]()
|
Cum e nea???
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
|
|
razvan_78 |
![]()
|
Se pare ca sa rezolvat! Azi a fst destul de frig si na mai facut probleme de loc.O sa vad zilele astea.Inca ceva:cu ce sa dau pe chedere sa nu mai se lipeasca usile dimineata??Ms
|
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
gabriel.bv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 4 June 10 From: Brasov ![]() |
da`le cu o carpa/un burete inbibat in antigel si ai rezolvat problema(testat de mine)
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
- BV xx NIG [B]Never drive faster than your angel can fly ![/B]
|
|
razvan_78 |
![]()
|
am dat dar tot mia facut
|
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.064 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Glicerina boraxata. 4 lei.
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
razvan_78 |
![]()
|
unde se gaseste?nu ataca cauciucul?
|
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
gabriel.bv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 4 June 10 From: Brasov ![]() |
la farmacie
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
- BV xx NIG [B]Never drive faster than your angel can fly ![/B]
|
|
Eu Alex |
![]()
|
Nenea e ok ?
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
|
|
razvan_78 |
![]()
|
da e ok
|
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
Eu Alex |
![]()
|
Ma bucur!!! Sa-ti fie de bine si la cat ma putine spre deloc probleme!!!!!!!!!!
Sarbatorii fericite!!!! |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
|
|
razvan_78 |
![]()
|
Multumesc, la fel si tie!!!
|
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:25 |