Logan 1,6 numai am abs, anulare abs
![]() ![]() ![]() |
Logan 1,6 numai am abs, anulare abs
dodo_998 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 10 June 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate 1.6 MPI@ GPL
|
|||
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
E o carpaceala de cel mai prost gust. Gasesti fuzete noi sau sh cate vrei la preturi de nimic - modelul pentru ABS. Nu are rost sa suspenzi functionarea sistemului ABS pentru atata lucru.
|
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
am luat eu fuzeta cu abs cu 160 lei. daca te straduesti gasesti si mai bine cred. la fel am patit si eu , nu mi sa strans surubul la pivot si mi sa olarit gaura....soarta...
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
dodo_998 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 10 June 11 ![]() |
M-a prins fara bani atunci, abia mi-au pus ei fuzeta aia fara bani, m-am certat cu ei, fiind vina lor.. Merg cu ea asa de vreo 2 luni, dar deja cu gheata asta pe jos m-ar ajuta mult abs-ul. Deocamdata nu as mai baga bani in ea, trebuie sa schimb si rulmentul dupa aia, dar de-asta intreb daca afecteaza cu ceva tigania care o am la frane
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate 1.6 MPI@ GPL
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.064 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu afecteaza cu nimic, atat ca n-o sa ai ABS. Cu senzorul ce au facut?
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Salut.
Tocmai ce am scapat ieri de un accident datorita ABS-ului, care mi-a permis franarea cea mai eficienta si schimbarea directiei de mers pe franare (sa nu intram in dispute de genul ca un sofer bun stie sa dozeze franarea, ca pe alte topicuri). Pe scurt, daca vrei sa mergi cu sau fara ABS e decizia ta, doar ca uneori te poate scoate din rahat. Off-topic: Chiar nu mai stie lumea pic de gramatica? "numai" intr-un cuvant, "straduesti", "sa strans" fara liniuta, etc... Stiu ca se intelege, dar totusi... Sper ca nu intram in polemici pe aceasta tema. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 15:58 |