Porbagaj spate
![]() ![]() ![]() |
Porbagaj spate
dandulos |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 25 August 03 From: Bucuresti - Iancului ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Nu vreau sa fiu rau .. serios .... dar in susul paginii, este un buton ROSU". Daca il foloseai cu cuvintele cheie "cui solentza" ai fi gasit destule explicatii si chiar un tutorial:
http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=1315 Asa ca .. TOPIC CLOSED !!! Bafta multa !!! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Bogdan.SPD si-a exprimat dorinta (prin MP) de a redeschide acest topic ca lumea "sa se dea in stamba" ...
Dati-va oameni buni ![]() P.S.: Eu inca cred ca este vorba despre acelasi "vechi" subiect ... CUI SLZ ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Bogdan.spd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Merci Liviu!
Poate o fi un model nou de inchizatorde la slz ... Dandulos, despre ce e vorba???? --------------- P.S. Na! Ca m-am dat in stamba! |
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
modelul de inchizatoare de la slz este la fel cu cel al utimelor serii de DSN fabricate , adica fara contacte pe el. cuiul este marea adaugare ...
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 06:15 |