O mica neintelegere...
![]() ![]() ![]() |
O mica neintelegere...
dandrei |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
Attached thumbnail(s) pict24315ur.jpg ( Size: 379.44k ) Number of downloads: 215 |
||
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Tu nu vezi ETRIERUL de frana ca asa se numeste . Nici eu nu il vad . E un fals si chiar ca se asorteaza cu o potcoava in fata .
This post has been edited by big2003: 2 Sep 2005, 22:51 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
Merci mult biq2003
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Oricand dandrei !
This post has been edited by big2003: 2 Sep 2005, 23:02 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu pe roata ai vad chiar un tambur de frana vopsit in rosu in spatele acestei "aripioare" cu rol decorativ... Pe roata aia sigur nu e vorba de frana cu disc pe spate.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Proprietarul face misto de curiosi.....ia adimiratii si discurile fata....poate sunt duble fata de ale de pe spate....sigur pe fata nu avea roti de camion?!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
am stat si m-am minunat cand am vazut aberatii dinastea de vanzare in metro.. 70ron setu de 2... si nu-s macar sa arate a dis de frana... ci o tabla de 3mm de aluminiu gaurita aiurea.. nu cu ceva bormasina ci mai degraba stantata.. o prostie!! cine da bani pe asa ceva???
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Bleah, atat am de spus.
P.S. - Sunt discuri perforate, nu ventilate. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Discuri FALSE perforate... nu VENTILATE!!! Perforat e una, ventilat e alta!
Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(Asi @ 3 Sep 2005, 02:22) am stat si m-am minunat cand am vazut aberatii dinastea de vanzare in metro.. 70ron setu de 2... si nu-s macar sa arate a dis de frana... ci o tabla de 3mm de aluminiu gaurita aiurea.. nu cu ceva bormasina ci mai degraba stantata.. o prostie!! cine da bani pe asa ceva??? Cum "cine da bani pe asa ceva " ? Mai arunca un ochi pe la sectiunea "imbunatatiri solenza" ( fosta "tuning..." ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 18:35 |