FARA CALDURA..., Conducta sau aeroterma cn4 sparta
![]() ![]() ![]() |
FARA CALDURA..., Conducta sau aeroterma cn4 sparta
Paul88 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 25 April 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- NT-88-COV
|
|||
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
deci prima data te uiti sa vezi exact pe unde picura.Dai cutia de acte jos si ai acces la furtunele ce intra in aeroterma,vezi daca picura pe la imbinare dintre furtun si aeroterma(radiatoru din ea),aeroterma are in partea de jos un stut si un furtun(daca il mai ai)care duce afara sub masina ,te uiti la acel sttu si daca pe acolo picura e fisurat radiatoru din aeroterma,ca sa schimbi radiatoru ai acces prin greapta dupa ce dai cutia de acte jos si desfaci partea de jos de la aeroterma,dar este topicuri anume asa ca ,continua acolo,bafta
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
Paul88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 25 April 12 ![]() |
multumesc frumos pentru raspuns asa am sa fac
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- NT-88-COV
|
|
tinker |
![]()
|
![]() gradinar,lingvist, filosof Group: Members Posts: 221 Joined: 22 July 12 ![]() |
am gasit un furtun sub bord care iese din aeroterma gros de un centimetru si ceva,e putin umed si se simte ca adie usor aer din el,as pune niste poze doar ca nu am baterii la camera,ce scop are ?ar trebui racordat la ceva ?
|
--------------------
Dacia
1310 Ti
2000/berlina
- 123 nu iau droguri,eu sunt droguri
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
tinker furtunelu ala iese afara din masina si este pentru scurgere in caz ca se sparge caloriferu,in mod normal el trebuie sa fie uscat pe interior,daca este ud e grav=calorifer spart=
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
tinker |
![]()
|
![]() gradinar,lingvist, filosof Group: Members Posts: 221 Joined: 22 July 12 ![]() |
QUOTE(nikuniku @ 6 Feb 2013, 19:04) tinker furtunelu ala iese afara din masina si este pentru scurgere in caz ca se sparge caloriferu,in mod normal el trebuie sa fie uscat pe interior,daca este ud e grav=calorifer spart= nu am observat sa mi scada antigelu,oricum mai am vreo 2 calorifere de rezerva,cu montaju ce ar fi mai greu |
--------------------
Dacia
1310 Ti
2000/berlina
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
daca este la ,,,inceput de sfarsit,,,nu scade antigelu,doar miroase in masina a antigel si parbrizu este ,,,,gras,,,cand vrei sa-l stergi
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
B17XGG |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 8 April 12 ![]() |
Tragel-l putin si gusta sa vezi daca este dulce sau nu. El iese afara prin panou sub tavita bateriei. Daca poti sa culegi o picatura pe acolo, nu mai este nevoie sa tragi de el.
|
--------------------
Dacia
1310 MLS recarosat
omologat 2001
- B17XGG
|
|
tinker |
![]()
|
e dulce,deci e antigel
|
--------------------
Dacia
1310 Ti
2000/berlina
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
altceva nu ai de facut decat sa desfaci si sa schimbi radiatoru din aeroterma,vezi de care cumperi si ia original nu te zgarci la bani ca nici caldura nu o sa ai cu astea de 50 roni
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:44 |