Intrebare?, am fost lovit
![]() ![]() ![]() |
Intrebare?, am fost lovit
marafetu_80 |
![]()
|
||
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
|
||
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Constatari ARDAF se fac doar la sediul reprezentantei din Bucuresti, pe Splaiul Independentei. Cum vii tu din Dr. Taberei, treci de Podul Izvor, treci de intersectia unde faci dreapta spre Casa Poporului, urmatoarea strada la dreapta, pe colt, este reprezentanta ARDAF. Acu', sincer sa fiu, nu stiu daca este prima sau a doua strada la dreapta, cert e ca se vede de pe Splai, nu trebuie sa intri neaprat pe straduta respectiva.
P.S.: Inarmeaza-te cu nervi, rabdare si bani (in functie de cit de grava e lovitura), baietii n-au decontare directa cu nici un service si mai sunt si incredibil de imbecili (proprie experienta ![]() Nu te lasa trombonit de nici o culoare, daca e nevoie MUSCA DIN EI!!! Bafta maxima, ai mare nevoie! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Multumesc mult Marty pt ajutorul acordat.
Un bolovan din prahova in timp ce dadea cu spatele mi-a lovit aripa exact in dreptul pasajului rotii mai exact unde se umfla oala de la roata , am vreo 20cm patrati facuti varza tabla indoita+vopsea sarita . Si nu e problema dacae nevoie mor cu ei de gat, am muncit pt masina asta nu am furat banii asa ca nu accept nici o magarie. Multumesc de info. |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar nu ai CASCO?Ca apelezi la ei si fac ei toata chestiunea asta si scapi de timp si nervi irositi!
Bafta oricum!! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca o faci pe CASCO pierzi reducerea de la anul, valabila daca nu ai accidente/incidente (furt etc.). In plus, nu stiu daca te poti baga pe CASCO din moment ce o poti face pe RCA-ul lui... Poate ne spune cineva cum sta treaba.
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
Lexy de ce sa mai scot eu bani din buzunar ca practic bou a fost de vina , si in afara de asta trebuie sa ajung iar la politie sa modifice autorizatia de reparatie.
|
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Marafetu, cu placere! Imi pare rau ca nu ti-am fost de ajutor intr-o chestiune mai placuta! Sorry!
Si eu as recomanda sa mergi pe CASCO. Dupa cite am patimit eu cu ei, nu m-as mai apropia de sediul ala. Mie mi-au zis ca ma despagubesc integral, am venit cu facturi in regula si tot mi-au returnat mai putini bani decit bagasem eu in reparatie! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
Adica Marty despre cati bani vorbim ?????
Eu estimez daunele pe la vreo 10mil rol cu tot cu manopera? Si la Ardaf cum e daca nu contract cu service-ul , platesc eu dupa care ma duc la ei ca nu inteleg?? This post has been edited by marafetu_80: 5 Sep 2005, 08:50 |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
|
|
Marty |
![]()
|
Parca mi-au dat cu 25-30% mai putin decit devizul final.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
Va multumesc pt sfaturi .
Aici se poate inchide, am aflat ce era de aflat. |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Berbecii nu au decontari directe cu service-uri Dacia in Bucuresti, au numai unitati Automecanica. Adio CASCO la anul
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 19:47 |