Probleme YM, Iarasi
![]() ![]() ![]() |
Probleme YM, Iarasi
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Filtrarile se pot face pe MAC, IP, username, in principiu pe orice informatie din packetul de date.
Totul depinde de ce firewall se foloseste. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
De asemenea, foarte important este MTU... Ia un program numit TCP/IP Optimizer si poti afla valoarea recomandata a MTU.
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
IP-ul de retea se aloca dinamic dupa principiul "first came, first served". User in retea nu avem, nu e d-aia cu parola si username. Singurele informatii de care s-ar putea lega ar fi MAC address si seria de la Win.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
IP-ul se poate aloca dinamic (aka DHCP) in functie de MAC
![]() Asta ofera o securitate sporita, adica nu poate veni oricine sa-si bage cablu de retea in fund la un laptop. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Marty |
![]()
|
Colegul meu a zis ca s-a legat la reteaua de aici copiind setarile din compul meu. Oricum, MAC-ul era diferit, asta e clar.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Schimba MAC.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Te duci in Local Network Connection. Acolo dai click dreapta pe Local Area Connection. Properties. Configure. Advanced. Network Address. Bifezi Value. Acolo bagi alt MAC ...poti pune spre ex : 000AE6B9C5AD sau ce vrei tu...numai sa folosesti lietere si cifre si sa fie din 12 caractere.
In server probabil cineva a blocat anumite porturi de la macul tau. E singura explicatie, in cazul in care nu e de la tine din PC. Adica vreun firewall setat aiurea, in special ala care se instaleaza automat cu Service Pack 2... Presupun ca ai XP.. This post has been edited by andu911: 5 Sep 2005, 12:33 |
--------------------
-
-
-
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
![]() Ideal ar fi sa-ti notezi undeva MAC-ul current. Nu de alta dar intr-o retea MAC-urile trebuie sa fie diferite si daca ai norocul sa nimeresti unul existent ... |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(litza @ 5 Sep 2005, 12:31) ![]() Ideal ar fi sa-ti notezi undeva MAC-ul current. Nu de alta dar intr-o retea MAC-urile trebuie sa fie diferite si daca ai norocul sa nimeresti unul existent ... I0-am dat macul meu, eu nu sunt cu el in retea ![]() N-are nevoie de program daca face cum i-am zis eu... Edit: daca foloseste unu existent, ii vor cadea toate conexiunile la net...i se vor reconecta, iar vor cadea...si tot asa... This post has been edited by andu911: 5 Sep 2005, 12:37 |
--------------------
-
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
andu911 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
Exact si fix mielu', nu merge nici asa!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Am vaga impresie ca trebuie restart la 98 sa iti ia in considerare noile setari de net.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Marty |
![]()
|
Pai s-a cerut singur.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
adica tie cu 98 nu-ti merge si probabil aluia, cu 2000 sau xp ii merge?
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Marty |
![]()
|
N-avem licente decit pentru '98. De unde rezulta ca si el are tot '98.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
http://www.winguides.com/registry/display.php/280/
Aici ai toate detaliile despre MTU (Maximum Transmision Unit). Am inteles ca ai '98, dar incearca sa il schimbi folosind instructiunile de aici. In principiu ar trebui sa fie la fel. In cazul tau, 80% e de la MTU. |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
MTU-ul nu are legatura cu YM
Totul depinde de cum se face routarea la tine in retea. http://www.google.ro/search?num=100&hs=yEE...aut%C4%83&meta= |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
OK, IRONICK, cum ocolesc blocajul? Asta poti gasi ?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DRE |
![]()
|
Nici nu am sustinut ca are legatura cu Yahoo. Cine vorbeste de MTU, vorbeste de routing...
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Marty @ 5 Sep 2005, 14:20) Daca esti intr-o retea chioara (fara vlan-uri, etc ....) poti folosi un packet sniffer si sa vezi ce face prin retea respectivul. Si asa poti sa iti dai seama cum foloseste el YM. PS. Vezi ca este interzis sa folosesti asa ceva ( ![]() QUOTE(DRE @ 5 Sep 2005, 14:21) Parca routarea nu intra in aceeasi layer OSI 7 cu MTU-ul ? Sau ma insel ? This post has been edited by IRONICK: 5 Sep 2005, 13:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
DRE, am rulat programelul ala, am dat Apply Changes si am restartat. Aceeasi problema!
P.S.: Colegul meu foloseste 2000. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Boss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 7 June 05 ![]() |
Marty, daca nu merge cu ipul pe care il ai tu, baga ipul de la server pe portul 3100 sau ipul de la gateway la proxy (la yahoo messenger), de ex. 193.25.xxx.1:3100 si iti merge
![]() Se pot opri porturile din server si din motive de protectie , majoritatea sunt inchise. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-59-CGF
|
|
Marty |
![]()
|
Toate porturile sunt taiate! Am incercat 3128 si e inchis. Pot face misculatii doar pe portul 80.
Ideea e ca in momentul in care ai iesit pe internet, ai un singur IP, cel al serverului, indiferent de la ce statie de lucru faci treaba asta. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Boss |
![]()
|
Esti acasa sau la servici ?
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-59-CGF
|
|
Marty |
![]()
|
Sunt la servici, de acasa nu am probleme d-astea!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Boss |
![]()
|
Daca erai acasa, mergea faza cu 3100, la servici, e mai greu.....si 98`u ala e dus rau de tot la chestii d`astea....vezi sa nu fie vreoun firewall ceva, sa n-ai instalate nu stiu ce protocoale, nu stiu, zic si eu...cu 98-u n-am mai lucrat de vreo 3 ani.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-59-CGF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 22:52 |