DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Tipul macaralei de deam fata

andrei_trs
post 5 Sep 2005, 12:35
Post #1

Membru incepator

Group: Members

De ce tip este macaraua geam fata de solenza/sn?
Tip foarfeca(in X) sau cablu ,etc.

--------------------
alta alta - altul
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andrei_trs
post 5 Sep 2005, 12:39
Post #2

Membru incepator

Vreau sa-mi cumpar macarale electrice de Sol sau SN si nu stiu ce sistem au.

--------------------
alta alta - altul
+
Asi
post 5 Sep 2005, 13:40
Post #3

Camaro SS

From: Bucuresti

e cu cablu.. si e prost.. e prins intr-un singur punct cablul cu niste scripeti inauntru pe care circula cablul.. stupid sistem!

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
Magua
post 14 Sep 2005, 07:20
Post #4

Membru

From: Cluj-Napoca

Pe mine m-a lasat la 35000km cel din stanga! am fost la un service mi-au spus ca e vorba de cablu, problema care se rezolva numai la service Dacia; asa ca am ajuns la Meridian, mi-au diagnosticat intr-adevar cablul rupt, dar cica a trebuit schimbata toata macaraua! 196RON cu o ora de manopera inclusa in acest tarif! wacko.gif

--------------------
Toyota Rav4 2011 2.0 VVT - CJ XX XXX
"Concentrati in metropole,condusi de GPS
Vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des"
Parazitii
+
Asi
post 15 Sep 2005, 14:23
Post #5

Camaro SS

From: Bucuresti

QUOTE(Magua @ 14 Sep 2005, 07:20)
Pe mine m-a lasat la 35000km cel din stanga! am fost la un service mi-au spus ca e vorba de cablu, problema care se rezolva numai la service Dacia; asa ca am ajuns la Meridian, mi-au diagnosticat intr-adevar cablul rupt,  dar cica a trebuit schimbata toata macaraua! 196RON cu o ora de manopera inclusa in acest tarif! wacko.gif
*

mie mi-a facut figuri la 23000km .. ala din stanga.. dar era de la ghidajul ala de plastic care culiseaza pe tabla.. si am uns-ocu vaselina si merge ok acuma.. inainte vreca de tabla aia, si ghidaju de plastic oscila un pic , se inclina si prindea tabla ca in menghina si nu mai mai pleca geamul in sus..

cu cablu n-am avut probleme dar oricum nu cred ca e ceva care nu se poate improviza cu orice cablu de frana de bicicleta sau alta sufa de otel... doar capetele cu care sunt prinse cablurile sa fie mai tricky dar si alea se pot demonta /remonta pe cablul de bicicleta si dacu merge cablurile se pot innadi printr-o bucata de plumb indoita peste cele 2 cabluri si apoi stantata cu o dalta in V si tine n-are treaba.. (asa am facut la un cablu la bicicleta mea.. de lene sa caut altu.. -tine si acum dupa 3ani de zile..

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 23:10
Forum Renault