Antifurt benzina
![]() ![]() ![]() |
Antifurt benzina
sobolanu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 25 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410 LI
- B-21-SAL
|
|||
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
"care se monteaza intre capac cu cele 2 piese ale lui "
![]() - Confectioneaza (sau il poti cumpara) unul din cutia filtrului de ulei. - antifurt clasic |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
sobolanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 25 August 05 ![]() |
Da, dar de unde il pot cumpara?[SIZE=7][FONT=Impact]
Ala pe care l-am luat se baga o piulita mare (uriasa) pe gatul rezervorului , se pune busonul de benzina si apoi se pune capacul antifurtului deasupra busonului si se infileteaza pe aceea piulita mare tinand contra cu o cheie speciala. Cred ca m-am facut inteles. |
--------------------
dacia
1410 LI
- B-21-SAL
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
am eu unul facut din filtru de ulei, ti-l dau daca esti din bucuresti, si vi la mine sa il iei
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
bdaniy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 5 November 04 From: tg-mures ![]() |
QUOTE(sobolanu @ 7 Sep 2005, 15:53) Da, dar de unde il pot cumpara?[SIZE=7][FONT=Impact] Ala pe care l-am luat se baga o piulita mare (uriasa) pe gatul rezervorului , se pune busonul de benzina si apoi se pune capacul antifurtului deasupra busonului si se infileteaza pe aceea piulita mare tinand contra cu o cheie speciala. Cred ca m-am facut inteles. am avut eu asa ceva cu diferanta ca la mine strageai doar cu mana fara nici o contra iar filetu avea un pas foarte fin astfel incat ca sa inaiteze 1 cm trebuia sa filetezi destul de mult.DFin mom in care am pus figura asta nu s-a mai umblat la benzina |
--------------------
-mercedes
-w 123
1980
- -
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
PAI
e u magazin a apusuui are destue modele de antifurturi!e pe bd iuiu maniu inainte sa dea 336 dreapta! |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 16:17 |