Cabane Vidraru!
![]() ![]() ![]() |
Cabane Vidraru!
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva un numar valid de la Cabana Capra sau daca sunt acceptate in cabana animalele de casa?
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Maaam!
Vezi ca toate cabanele tin de firma aia de am scris io! Cat priveste animalele de casa..atata timp cat nu or sa faca gura la Georgica..la 2,3 catei, 10 pisici, 4 sconcsi si 1aligator..neeee...nici nu observa |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Il duci pe zarzavat la munte ?
Attached image(s) ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Vegetarian, te rog!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
telefon cabana Balea lac - 0745/072.602(vorbit acolo pe2 sept.)
Camera cu 2 paturi - 1.840.000 ROL cu mic dejun inclus. Cabana era plina sambata 3 sept. Un telefon de la casa Miorita-pensiune la Piscul Negru - 900.000 ROL camera cu 3 paturi - 0746/202.635 sau 0744/526.945. La Balea cascada camera cu 2 paturi - 1.400.000 ROL cu mic dejun inclus. Preturile le-am aflat in 3-4 septembrie cand am fost pe transfagarasan. This post has been edited by BOGDAN DSN: 7 Sep 2005, 07:47 |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
salutare, stie cineva niste preturi de cazare la valea cu pesti?
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
Matricsu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 25 May 06 ![]() |
daca imi aduc bine aminte era in jur de 800mii in iulie 2004, conditii relativ modeste, baie cu dus in camera, TV, restaurant dragut, cu vedere pitoreasca spre lacul Vidraru; cel mai bine e sa suni AICI si sa-ti faci rezervare ca sa nu ai surprize...!
This post has been edited by Matricsu: 14 Jun 2006, 11:44 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001
- BC03WWW
|
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
multumesc frumos pt informatie, am de gand wekendu asta sa-l fac la valea cu pesti, sper sa prind vreme cat de cat buna, ce se poate vizita prin apropiere? in afara de baraj ?
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai te poti plimba in sus spre balea pana unde se poate merge cu masina...mai este si cabana cumpana pe celalat mal, plimbari cu vaporasu si hidrobicicleta pe lacul vidraru, cetatea poenari (inainte de baraj) si peisajul in general e frumos de "vizitat"
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 23:49 |