masina infranata in timpul mersului, de la frane cred sau de la benzina?
![]() ![]() ![]() |
masina infranata in timpul mersului, de la frane cred sau de la benzina?
driver |
![]()
|
||
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|||
giuliano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 August 05 ![]() |
eu am avut aceeasi problema si am schimbat sigurantele la placutele de frana si a trecut nu mai infraneaza se gaseste de cumparat set de sigurante (piese de origine)
si inca ceva verifica si membrana de cauciuc din jurul pistonului etrierului la mine era uzata si intra mizerie care blocheaza pistonul sa revina la pozitia normala in consecinta placutele raman foarte aprope de disc infranand masina |
--------------------
Dacia
solenza
- cj-82-kmi
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
sau pompa de frana nu mai nu isi mai face treaba. De cand ai masina si daca e continuitate? Adica daca iti merge in continuare asa infranata...
|
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca JohnDoe1 patise ceva de genul acesta. Era un topic pe aici. Pana la urma s-a lasat cu inlocuirea pompei de benzina care se cam infundase !!! Deci nu prea mai venea benzina cata trebuie. De aia s-a infranat. Insa nu pot sa bag mana in foc ca la tine e la fel....
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
QUOTE Am vazut inainte de Saliste cand am coborat un deal ca nu a mers mai mult de 150, cu toate ca dimineata mersesem cu 170 pe drum drept. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=25968&hl= |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
masina ii din 27 dec anul trecut deci nu are numa 8 luni, si 25.000 km, am garantie inca pe ea. si e prima data cand se intampla asa ceva. Deocamdata nu mai am drumuri externe si prin oras nu-mi dau seama. Eu cred ca a fost de la frana, nu cred sa fie vorba de benzina.
of topic: dweep, nu merge linku ala din topicul respectiv, dar ma gandesc cam despre ce ar fi vorba, ![]() |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(i96nds @ 8 Sep 2005, 21:16) Vezi ca JohnDoe1 patise ceva de genul acesta. Era un topic pe aici. Pana la urma s-a lasat cu inlocuirea pompei de benzina care se cam infundase !!! Deci nu prea mai venea benzina cata trebuie. De aia s-a infranat. Insa nu pot sa bag mana in foc ca la tine e la fel.... Dupa cum a explicat omul cind a apasat ambreiajul masina s-a oprit in mod evident ca si cum ar fi pusa frina. Daca afirmatia e corecta aprinderea/alimentarea nu au aboslut nici o problema - trebuie verificata comanda circuitului de servofrina. Parerea mea, care este. |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
driver |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() Solutia cred ca va consta in ungerea axului pedalei cu ceva spray gresant, pana atunci se ridica pedala cu varful piciorului dupa fiecare apasare... (un adevarat chin) |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Ciudat, foarte ciudat. e prima data cand aud de asta. Eu am patit-o pentru ca (am mai scris) m-a mancat "udeva" sa pun niste sigurante suplimentare ca sa nu mai urle placutele, dar dupa ce le-am dat jos si-a revenit.
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
Cataaa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 18 February 05 ![]() |
Salut!te sfatuiesc sa mergi la un electrician bun sa-ti regleze senzorul d servo de pe pedaua de frana pt ca daca ala e putin deplasat pompa o sa mearga atacata si iti tine rotile infranate.daca iti merge f infranata fa-i niste pedale bruste si isi mai da drumul.Eu schimbasem pistonasele d la etrier si membrana aceea d cauciuc,pompa de frana si tot mergeau rotile infranate. Dupa vizita la electrician s-a rezolvat problema.mentionez ca masina era aproape noua si am schimbat toate piesele degeaba.
|
--------------------
Daewoo/Dacia
Espero/Solenza
- Bucharest
|
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
Si eu am patit ceva similar doar ca nu era infranata roata. La mine scartaia , era sesizabil cand rulam cu viteza mica si mai evident cand viram. Dupa ca am dat jos roata , verificat placute, curatat, "scartzul" nu a disparut complet. Vazand asta, am fugarit-o un pic prin cartier , am pus cateva frane mai bruste (lucru pe care nu il fac frecvent) si minune "si-a dat drumul". Acum e bine si sper sa ramana asa.
By the way, vezi ca nu cumva sa ai vreo problema la frana de mana ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
driver |
![]()
|
n-are nici o legatura cu frana de mana, e de la pedala de frana (vazut-verificat-pipait)
|
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
driver |
![]()
|
Am fost la service sa-mi remedieze problema si au zis baietii ca nu e de la podul pedalier si ca trebuie schimbat servo la frana. O sa mi-l schimbe mai incolo ca nu aveau pe stoc....
|
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 09:04 |