Instalatie GPL, Unde gasesc in Galati?
![]() ![]() ![]() |
Instalatie GPL, Unde gasesc in Galati?
parpanel |
![]()
|
||
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|||
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Uita-te in Pagini Aurii si suna si intreaba daca ii gasesti si in Galati sau daca nu da search pe Google.ro si procedeaza tot de aceeasi maniera.
Succes ........ |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
La preturi.....in jur de 10 mil ROL era inainte .......acum nu mai sunt la curent cu preturile
This post has been edited by ionutctn: 9 Sep 2005, 09:40 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
Mergi la metro ca sunt mai ieftine si parca aveau montajul inclus in pret...
|
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
parpanel |
![]()
|
Problema e ca vreau sa fie si omologate de RAR. Numai 2 firme din Galati sunt autorizate sa monteze dintre care una e la Tecuci. http://www.rarom.ro/gpl_galati.html |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
Pai doar nu crezi ca iti monteaza cei de la metro gpl-ul. De acoloi o cumperi si te trimit ei la o firma autorizata pt instalare...
|
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
hambros2001 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 10 October 05 ![]() |
Si eu is interesat sa imi instalez GPL pe un break din '98 cu carburator clasic dar cum in Gl nu e decat o firma omologata de RAR am incercat sa gasesc alternative! La Metro nu au instalatii de cateva luni (am sunat). O alta varianta ar fi sa montez in BR! La ei sunt 5 sevice-uri omologate RAR si preturile is mai bune ca la BULROM! De ex o inst. MARINI Italy este cu tot cu montaj la 8,5mil!
Voi ce credeti se merita deplasarea pana in BR pt montaj si, ulterior, pt. restul reviziilor si reglajelor? E convenabil pretul pt. acest model(Marini)? Astept opinii ca benzina-i scumpa! ![]() |
--------------------
Dacia
Break
- GL 05 UZD
|
|
sosta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 7 June 04 From: Galati ![]() |
Salutare!
Vedeti ca e o faza ... nu service-ul care monteaza instalatia trebuie sa fie recunoscut RAR ci instalatia sa fie omologata RAR. Spre exemplu eu am montat instalatia la Bulrom (13 mil acum 1 an si 9 luni- instalatie LoGas Italia) si am omologat-o la RAR Braila fara probleme. Important este ca instalatia sa fie pe lista celor de la RAR si dupa montare trebuie sa aiba acte in regula adica: certificat de garantie (cu seriile de la vaporizator, butelie etc.), certificat de conformitate (fara de care cei de la RAR nici nu se uita), factura+chitanta. In Galati cele mai convenabile sunt la Metro ... si e barba ca nu mai au de luni de zile pentru ca au avut-o la oferta chiar luna trecuta (pentru carburatie vreo 8,5 mil), cu montare gratuita la Bulrom Petroleum sau Fotache SRL. Un prieten si-a luat de la METRO si a montat-o fara probleme la Fotache. Deci solutii la problema ta sunt! Bafta multa! |
--------------------
Dacia
1310
- BR-02-EJX
|
|
parpanel |
![]()
|
multumesc, dar cred ca mai intai trebuie sa fac motorul si pe la anul ori o trec pe asta pe gaz ori iau alta.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 20:08 |