Televizor SONY 82Cm, 35 mil - Defect dupa 2 luni
![]() ![]() ![]() |
Televizor SONY 82Cm, 35 mil - Defect dupa 2 luni
13nov |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Asta se cheama ghinion si pentru asta e garantia.
Eu am un Sony luat de nou, de 3 ani, si merge perfect ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
asta e "incurajare" pt desteptii care vor sa-si ia tv-uri second sau de la "baieti"...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Da si nu.
Stiu persoane cu SH-uri care merg perfect. Pe de alta parte le-am un TV alor mei, e adevarat ca nu unul de firma, la care a crapat acelasi condesator de 2 ori in garantie. Acum merge bine. Iar faza cu Sony cumparat de la Sony Center a fost odata. Toate-s "made in China". |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
..din clasici...
"American tehnology, russian tehnology, all are made in Taiwan!" |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Sorry, dar SONY se fabrica (se asambleaza de fapt) in Polonia
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Nitro001us |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 April 04 ![]() |
Depinde de model. Se mai fabrica in Spania, Slovacia.
This post has been edited by Nitro001us: 9 Sep 2005, 13:14 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Intradevar ghinion! Sa fi devenit cam suspecta marca Sony in ultima vreme? Nu-i de mirare ca nu mai sunt in top la calitate TV-uri. Din cate stiu eu Samsung sunt primii in momentul de fata.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am un Sony de 6 ani si jumatate si pana acum nu a avut nici o problema . De obicei functioneaza 10 ore/zi iar vara cand sunt in vacanta sare de 12 ore/zi
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(13nov @ 9 Sep 2005, 10:01) Daca vreti sa va cumparati un televizor CRT cu diagonala mare ex 82cm, ganditi-va bine inainte. Eu am dat 35 de milioane pe un SONY luat de la SONY center acum doua luni, iar ieri am avut surpriza sa constat ca si-a dat duhul. Poate am avut eu ghinion,dar chiar asa numai dupa 2 luni de utilizare sa moara in papusoi. cum a fost la garantie ? serviabili sau magari ? |
--------------------
-
-
-
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Nasol la aceste televizoare mari este ca sunt foarte grele: peste 50 KG! Ajunge sa te coste mai mult (bani + nervi) caratul teveului la service si inapoi!
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Eu am luat un schneider cu diagonala de ...cred ca tot 80 si ceva. Si a mers o zi!
Placut impresionat de cei de la service. Am dat telefon si au venit acasa. Reparatia nu a durat 5 minute. O simpla siguranta (cam necalibrata ea pentru consumul de acolo). De atunci merge bine. |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Am sunat la service, tipii au fost amabili, s-ar parea ca exista o problema genearala la KV32FQ86, parca un tranzistor care cedeaza repede existand si un buletin tehnic emis de Sony cu privire la el. A venit un reprezentant de la service la mine acasa, a desfacut hardughia a inlocuit gandacul ala cu trei picioare si acum merge ca nou. Asta e, sper sa nu cedeze din nou. Slava domnului ca nu a trebuit sa ma duc cu el la service ca are 75 kg si eu stau la et.8.
PS TV-ul e fabricat in Spania. This post has been edited by 13nov: 13 Sep 2005, 13:39 |
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:35 |