GPL & FOLIE & OMOLOGARE
![]() ![]() ![]() |
GPL & FOLIE & OMOLOGARE
valex19 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 5 January 13 From: ploiesti ph ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1993
- PH78 KRI
|
|||
DJ-55-AMC |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 542 Joined: 22 December 12 From: Craiova ![]() |
Poi daca ti-a dat un certificat si o autorizatie din care reiese ca folia este in conformitate cu RAR-ul nu vad de ce ai intampina probleme. Numai sa fie cu adevarat o autorizatie si un certificat.
Cel mai bine dau o fuga pana la RAR si le arati documentele. Ei iti vor confirma/infirma daca documentele sunt autentice. This post has been edited by DJ-55-AMC: 20 Mar 2013, 21:26 |
--------------------
Dacia
1310 L
1997
- DJ-55-AMC
|
|
valex19 |
![]()
|
salut , cand am montat folia la firma respectiva a spus ca nu este nicio problema in legatura cu actele dar intre timp mi-am cam schimbat parerea din cauza asta sunt in dubii ,folia ma costat 220 ron , din ce am vazut eu pe net firme care monteaza folie omologata RAR de la 450 ron sunt preturile .
|
--------------------
dacia
1310
1993
- PH78 KRI
|
|
DJ-55-AMC |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 542 Joined: 22 December 12 From: Craiova ![]() |
Nu stiu ce sa zic... Eu unu' vreau sa imi pun folie pe spate si pe luneta si nu o sa o omologiez, am dat pe folie 10 lei. Normal pe strada daca ai numai pe spate si pe luneta nu prea se leaga militienii de tine. Dar fiind la RAR...
Cel mai bine ii intrebi pe cei de la RAR, ei sigur o sa te lamureasca. Sau astepti si alta parere This post has been edited by DJ-55-AMC: 21 Mar 2013, 09:36 |
--------------------
Dacia
1310 L
1997
- DJ-55-AMC
|
|
valex19 |
![]()
|
ai voie sa pui folie pe spate laterale si luneta fara niciun act ????
un prieten avea folie decat pe laterale spate ,la oprit politia , la lasat fara talon si ia tras o amenda de 540 ron . |
--------------------
dacia
1310
1993
- PH78 KRI
|
|
DJ-55-AMC |
![]()
|
Din cate am auzit si eu nu prea se ia de tine daca ai folie numai pe spate si pe luneta. Acum depinde si cat esti de norocos. Sau cat de scarbos e organu' ca daca vrea sa iti faca rau cu adevarat se poate lega si de faptul sa nu sunt cauciucurile uzate uniform.
Acum eu nu te indemn sa iti pui folie neomologata, ba din contra daca poti si iti permiti chiar iti recomand. Unchiul meu are pe masina folie de 4-5 ani (neomologata) si nu l-am auzit sa se ii zica cineva ceva... Ti-am mai spus cel mai bine ii intrebi pe cei de la RAR ca ei stiu cel mai bine. Eu iti spun ce am auzit si eu de la altii. This post has been edited by DJ-55-AMC: 22 Mar 2013, 12:00 |
--------------------
Dacia
1310 L
1997
- DJ-55-AMC
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
uite aici, nu din auzite:
http://www.rarom.ro/RO/article--Folii_de_p...amuri--203.html |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
valex19 |
![]()
|
gaata m-am lamurit , din ce am citit aici http://www.rarom.ro/RO/article--Folii_de_p...amuri--203.html lasat de sorin1983 sunt in regula , am acte pe folie.
Multumesc baieti pt ajutor |
--------------------
dacia
1310
1993
- PH78 KRI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:11 |