Alarma suna foarte incet., De ce?
![]() ![]() ![]() |
Alarma suna foarte incet., De ce?
Claudiopolis |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 29 July 04 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
|
|||
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
de acolo se regleaza sensibilitatea senzorului de soc,cat despre goarna....depinde cum este asezata,am inteles ca este aseazata langa filtrul de aer,dar cum este asezata?goarna trebuie sa fie indreptata in jos
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
pai cati decibeli are "goarna"...?
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
incearca cu o goarna mai puternica, sau verifica contactele, sa nu fie rugina pe acolo, le cureti, strangi si verifici din nou.
a sunat incet de la inceput? |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Suna mai incet ca este de putere mai mica. Am avut si eu pe dsn alarma scorpion, nu suna chiar asa de incet, doar o idee mai incet. Pune o sirena mai puternica daca nu esti multumit de actuala.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
sau las-o asa
![]() Eu am una de 20W si mi se pare ca trezeste tot cartierul cind suna ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
roberth |
![]()
|
![]() Membru tamponat Group: Members Posts: 60 Joined: 1 March 04 From: spatele tau ![]() |
eu mi-am pus, printr-un releu, si pe claxon...
![]() e o minunatie ! jumatate de cartier a hotarat sa isi puna termopane, numai sa nu mai auda alarma mea ! ![]() PS: sa nu se intzeleaga ca sunt unul din cretinii aia jegosi si ordinari si tampiti care au reglata alarma sa sune si cand se aseaza musca pe masina ! ![]() This post has been edited by roberth: 16 Sep 2005, 12:18 |
--------------------
Dacia
Nova T
1998
- B 66 COJ “Ca să înțelegi că ești prost, trebuie totuși să-ți meargă mintea. ”
(Georges Brassens) |
|
Muad'Dib |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 7 August 05 ![]() |
orice sistem de alarmare care produce zgomot un timp mai mare de 3 minute este amendabil. legea 333/2003 daca nu ma insel. nu e rusine sa le duceti inapoi la instalator daca se declanseaza la trecerea camioanelor, la ploaie sau aiurea.
pe de alta parte, daca ti se pare ca sirena suna mai incet ca de-obicei, un prim pas ar fi sa incerci s-o cureti. du-te la peco cu ea si baga-i jetul de aer de la pompa de umflat roti pe ea, mai ales inauntru in hupa, prin fata. este posibil totusi ca membrana sa oboseasca in timp, si pentru asta tot ceea ce poti face este s-o inlocuiesti. |
--------------------
Dacia
Break 1.4 CLI
- MM 78 MTA
|
|
ROBY 06-TFA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 9 April 05 From: BRASOV ![]() |
Nu stiu de ce a fost deschis acest topic la imbunatatiri CLT
![]() |
--------------------
dacia
1310tlx/Logan1.6mpi/Sport 2000
1988/2007/1986
- bv 06 tfa/bv xx ara/
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 11:38 |