"Nu sunt de acord cu despagubirea RCA", scris pe PV
![]() ![]() ![]() |
"Nu sunt de acord cu despagubirea RCA", scris pe PV
ageana |
![]() ![]()
|
||
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|||
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
S-a modificat legea de cativa ani buni, nu mai depinzi de acordul celuilalt, ce scrie el acolo este pentru a-i folosi in cazul in care doreste sa conteste procesul verbal, tu o sa fii despagubit doar ca va trebui probabil sa semnezi un document in care iti dai acordul ca daca ala contesta PV si se schimba vinovatia te angajezi sa returnezi banii la Euroins.
Nu ii lasa sa te fraiereasca in vreun fel datorita faptului ca ascris ala acolo ca nu e de acord ! Eventual pot sa o mai lungeasca un pic, sa afle daca a contestat ala PV in instanta, insa asta e tot. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Asiguratul RCA nu poate refuza despagubirea!
Asiguratorul poate amana despagubirea pentru confirmarea faptului ca vinovatul nu a contestat in instanta procesul verbal insa este obligat sa plateasca. Ce a scris in acest caz, nu-i foloseste la nimic! Putea sa scrie ca nu este de acord cu constatarea. Ca nu este de acord cu despagubirea este frectie! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(ageana @ 2 Apr 2013, 09:04) A spus ca a scris asta pentru ca nu vrea sa i se opreasca din salariu apoi o eventuala majorare a RCA. dupa ce că a gresit și au confirmat cei de la politie, s-a gandit prostul din el că trebuie să scrie și tampenii pe acest pv, numai oameni de toata jena...Prostia se plătește, să plătească. |
--------------------
------
------
------
|
|
ageana |
![]()
|
Nici eu nu i-am inteles rationamentul, din moment ce a vorbit cu cineva de la firma de transporturi care i-a spus clar sa-mi dea asigurarea (ceea ce a si facut de altfel).
Joi sunt programat la Euroins pentru deschiderea dosarului de dauna. Ma astept la refuzuri si diverse tertipuri de amanare din partea lor, deci sa-mi iau un bax de calmante. Cu calm si rabdare cu siguranta se va rezolva cumva, sper doar sa nu se ajunga la judecata caci dpdv al confortului meu, mai ieftin as iesi sa o repar pe banii mei in acel caz. Multumesc tuturor. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
mergi cu ala de gat la constatare, ca sa va faca poze la amandoi (dinamica accidentului, o sa simuleze cu masinile cum s-a intamplat) si sa iti dea drumu la dosar
daca mergi de unu singur e chinuiala deci sari pe ala cu tiru sa isi miste camionul sa mearga la constatare cu tine bafta ! 2 Apr 2013, 12:42: eventual daca ai casco, fa-o pe regres si sa se spele aia pe cap cu Euroins-ul ![]() This post has been edited by total: 2 Apr 2013, 12:42 |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 2 Apr 2013, 09:43) dupa ce că a gresit și au confirmat cei de la politie, s-a gandit prostul din el că trebuie să scrie și tampenii pe acest pv, numai oameni de toata jena...Prostia se plătește, să plătească. de ce te miri? un coleg de forum, bine amicul lui, a facut accident venind de pe cedeaza trecerea si a refuzat sa dea asigurarea ca indicatorul era mascat de un pom. il tine pe amaratul ala cu masina lovita de mai bine de 3 luni. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(total @ 2 Apr 2013, 13:32) mergi cu ala de gat la constatare, ca sa va faca poze la amandoi (dinamica accidentului, o sa simuleze cu masinile cum s-a intamplat) si sa iti dea drumu la dosar daca mergi de unu singur e chinuiala Imposibil, ala cu tir-ul, chiar daca e in zona o sa rada de el daca-i propune si in gluma asa ceva. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ageana |
![]()
|
Nu am intentia de a-l chema pe tirist cu mine la constatare, nu cred ca are sens. Mai ales ca era genul "gura si tupeu mare" si probabil mi-as crea probleme in loc sa le rezolv.
Exista toate datele in dosarul de la politie, alte constatari sper sa nu fie necesare. Sper insa sa nu conteste PV, pentru ca vom ajunge in instanta. Casco nu am, nu consider ca merita pentru o masina de ~3000 E. This post has been edited by ageana: 2 Apr 2013, 13:14 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La d-astia cu "gura mare" eu m-as face ca incepe sa ma doara cervicala, vreo coasta lovita etc.
D-astea care se pot indrepta spre dosar penal pentru vatamare corporala... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
Crezi ca nu se prind doftorii ca esti simulant?
|
--------------------
*
*
*
|
|
ageana |
![]()
|
Dinamica accidentului facea neplauzibila o vatamare corporala si o astfel de plangere.
Totusi, la un moment dat, tirisul spune "...am mai lovit si pe altii intentionat, destepti d-astia care se bagau prin dreapta mea". Politistul il intreaba daca si acum a facut-o intentionat, la care el raspunde dupa cateva secunde de pauza ca "nu". Politistul: "foarte bine, pentru ca altfel ajungeam la probleme mai grave, dosar penal pentru distrugere...". Posibil sa o fi facut-o chiar intentionat, numai el stie. Ca sa nu existe dubii, eu nu depaseam nimic, stateam in coloana la fel ca si el. Aveam masini in fata si masini in spate, toate oprite. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(yhattori @ 2 Apr 2013, 13:33) O, da, or sa spuna doctorii ca pe tine nu te doare nimic cand tu te plangi ca te doare... Vii cu o d-aia bagaboanta ca din lovitura a facut masina balans si m-am lovit cu capul de suportul centurii si ma doare tampla. Atunci aia trebuie sa faca investigatii sa vada daca nu ai ceva, dar as vrea eu sa vad doctorul ala care are curaj sa spuna ca nu te doare nimic si simulezi. Sa spun ca nu vad nimic, ca nu pare a fi ceva, aia da, dar sa spuna ca simulezi, cam greu. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 2 Apr 2013, 13:52) O, da, or sa spuna doctorii ca pe tine nu te doare nimic cand tu te plangi ca te doare... Vii cu o d-aia bagaboanta ca din lovitura a facut masina balans si m-am lovit cu capul de suportul centurii si ma doare tampla. Atunci aia trebuie sa faca investigatii sa vada daca nu ai ceva, dar as vrea eu sa vad doctorul ala care are curaj sa spuna ca nu te doare nimic si simulezi. Sa spun ca nu vad nimic, ca nu pare a fi ceva, aia da, dar sa spuna ca simulezi, cam greu. Nu trebuie sa spuna el nimic, e suficient sa uiti tu o data sa te prefaci. Plus ca: http://med.stanford.edu/ism/2011/september/pain.html |
--------------------
*
*
*
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Ma faci sa rad. Astia n-au aspirina in spital si pana sa-ti vina randul sa faci un rmn mori de 1000 de ori si tu crezi ca o sa-ti scaneze careva creierul sa vada daca chiar te doare sau nu?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE La d-astia cu "gura mare" eu m-as face ca incepe sa ma doara cervicala, vreo coasta lovita etc. D-astea care se pot indrepta spre dosar penal pentru vatamare corporala... In acest context, asa-i c-ai plati o sedinta in discombobulator ca sa poti dovedi ca ala care te acuza ca l-ai facut paraplegic cu o palmuta peste umar se preface? |
--------------------
*
*
*
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Merg pe mina lui Klaus, am dureri groaznice de cap. Vreo sugestie in legatura cu aparatul care ma poate face mincinos?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
|
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ala se foloseste in cauze penale. Durerea e civila. Si nici nu e acceptat ca proba.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kosfunny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 13 December 08 ![]() |
Daca se contesta procesul verbal in instanta , in termen de 15 zile, este posibil ca asiguratorul sa amane despagubirea pana la hotararea judecatoreasca definitiva.
|
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|
klaus |
![]()
|
yhattori, scopul nu este sa fii bolnav si sa obtii un "beneficiu", ci sa i se para lu' alalalt ca prostiile scrise pe un PV sunt niste cretinisme fata de ce i s-ar putea intampla pe partea de vatamare corporala si sa revina la manifestari mai bune.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pune si tu o virgula dupa Nu si ai scapat de problema
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
ageana |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
klaus |
![]()
|
Da, nu e decat fals in acte...
Exista 3 exemplare de PV, pe toate ar trebui sa fie la fel |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ageana |
![]()
|
Era clar ca-i o gluma, nu se pune problema de a face asa o prostie.
M-a amuzat doar ideea, simpla si la obiect. ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
io am mai zis, o sa o practic cand vad ca ala de m'a pupat are asigurare la carpatica. e de ajuns sa vina salvarea la fata locului, ca dosarul trece la next level, o sa fie mai greu pentru asigurator sa o dea la intors...
This post has been edited by kxz: 3 Apr 2013, 11:20 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cosmint26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 18 February 11 ![]() |
Daca voia sa iti faca rau ala cu TIR-ul putea sa nu vrea sa iti dea rca-ul. Il arata Politiei ca e obligat, dar sa nu vrea sa iti dea copie dupa el.
Nu sunt foarte sigur dar poate ne lamureste cineva mai bine priceput daca zic bine, si e posibila varianta asta. |
--------------------
Reno
Megane
2000/rxi 1,6 16v
- b22rol
|
|
ageana |
![]()
|
Într-adevăr, putea sa nu îmi dea rca-ul. În fond polițistul l-a informat referitor la chestia asta.
S-a hotărât sa mi-l dea doar după ce a vorbit cu cineva de la firma la care lucrează. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
ce treaba are daca-ti da sau nu ala o copie dupa foaia aia?
e asigurat si cu foaie, si fara ea. nu o are, te duci direct la asigurator. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
ageana |
![]()
|
Bun, am revenit de la asigurator.
Acesta spune ca nu are sens sa deschidem dosarul inainte de trecerea termenului legal de contestatie a PV (15 zile). A spus insa ca daca tiristul vine sa dea o declaratie cum ca e de acord cu despagubirea, deschidem dosarul. L-am sunat pe "inteligent", insa ce sa vezi, e plecat in cursa catre UK si revine fix peste ~2 saptamani adica atunci cand nu mai am treaba cu el. Am vrut sa-l sun inapoi pe agentul de la Euroins, insa are telefonul inchis de azi de dimineata, deci trebuie sa mai fac un drum pana la ei, sa-i expun situatia si sa-l presez sa deschidem dosarul. Tousi, momentan cred ca cea mai buna solutie este sa astept cele 15 zile (btw, sunt calendaristice sau lucratoare?). |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:04 |