DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> S-a inecat cineva in dambovita? Iar?, - regie (grozavesti) -

AND
post 11 Sep 2005, 23:48
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

11.09.2005 orele 18:00 ..ceva de genul asta.

Am trecut pe acolo cu un prieten si era lumea stransa .. pompierii , salvarea , politia , cameramani .. iar in apa o barcuta cu un tip si doi scafandrii. Lumea se oprea in mij strazii si o banda de sens unic s-a transformat in parcare biggrin.gif ..acolo am oprit si eu ca deh. In fine , am stat vreo 20 min in care am vazut cu scafandrii se echipau si isi faceau curaj sa sara in apa , unde au cautat timp de vreo 15 min si n-au adus nimic la suprafata. Atunci am plecat! .. oricum n-as fi vrut sa vad cum scoate pe cineva din apa sad.gif

Stie cineva ce s-a intamplat?

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DRE
post 12 Sep 2005, 07:43
Post #2

Pimp inside

Group: Members
From: Bucuresti

Am vazut la Stiri azi dimineata. Doi copii se balaceau acolo, unul dintre ei s-a inecat, saracul. Al doilea a fost salvat de un taximetrist, care era oprit la semafor. Scafandrii n-au recuperat trupul neinsufletit, dar vor continua azi cautarile. Asta au spus la stiri...

--------------------
Audi A4 2010
Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th July 2025 - 16:50
Forum Renault