DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Vopsire bari Dacia 1310 L

RaduWra
post 29 Apr 2013, 14:40
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Salut, vreau sa-mi vopsesc si eu barile la masina (cu negru) cam ce-mi recomandati...sa le vopsesc cu un spray ceva ??? huh.gif
LE: Si da, inainte sa deschid acest topic am cautat pe tot forumu' cum se face dar in niciun topic gasit nu prea am gasit un raspuns... blink.gif

--------------------
Dacia 1310 1997
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IONEL87
post 29 Apr 2013, 16:28
Post #2

Membru incepator

From: Arad

La ce model de Dacie? veche cu barele de fier sau noua cu bare de plastic. Daca vrei sa iesi ieftin le poti vopsi tu, pentru barele de plastic cumperi un grund care adera la plastic il poti cumpara din magazinele astea mari de Bricolaj si pe urma ii dai ori ce fel de vopsea (merge si aia la spray) si pentru barele de fier daca nu sunt nichelate si sunt vopsite dai un grund ce adera pe metal si pe urma vopsea. Trebuie sa incepi prin a curata un pic suprafetele cu smirghel, sterse cu o carpa cu diluant, grunduit si vopsit.
Spor la treaba

--------------------
Dacia 1310Break 2003 CLI
+
1310CL
post 29 Apr 2013, 17:20
Post #3

1310 DRIVER

From: Arad

Pai din moment ce scrie la semnatura ca e din 1997 dacia,ma gandesc ca e dinaia cu bari de plastic,cn3...urmeaza la vara sa le revopsesc si eu p-ale mele,ca-s decolorate rau..deja is gri,nu-s mai negre...

O sa urmaresc tot acesti pasi,doar ca vopseaua o dau la pistol+compresor,nu la spray...

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - AR06GKI
CREM 427
+
iulica89
post 29 Apr 2013, 17:26
Post #4

Membru autentic

Sau:
&list=UUqclvorsJLLE9fZOTi_EaiQ&index=12

--------------------
Dacia 1310 1989 MLS - PH 10 SIA
Iulian
+
RaduWra
post 29 Apr 2013, 17:44
Post #5

Membru autentic

QUOTE(IONEL87 @ 29 Apr 2013, 17:28)
La ce model de Dacie? veche cu barele de fier sau noua cu bare de plastic. Daca vrei sa iesi ieftin le poti vopsi tu, pentru barele de plastic cumperi un grund care adera la plastic il poti cumpara din magazinele astea mari de Bricolaj si pe urma ii dai ori ce fel de vopsea (merge si aia la spray) si pentru barele de fier daca nu sunt nichelate si sunt vopsite dai un grund ce adera pe metal si pe urma vopsea. Trebuie sa incepi prin a curata un pic suprafetele cu smirghel, sterse cu o carpa cu diluant, grunduit si vopsit.
Spor la treaba
*

Este din 97 cu bari de plastic.
Maine dupa ore ma voi duce cu "maestrul" cu care fac practica la mecanica de la liceu la el acasa si le vom face la compresor. Sa vedem...el se pricepe cat de cat adica na este batran...si i-au trecut N masini prin mana + ca este si tinichigiu auto.

This post has been edited by RaduWra: 29 Apr 2013, 17:45

--------------------
Dacia 1310 1997
+
madalin78
post 8 May 2013, 12:50
Post #6

Membru autentic

From: pitesti

salut
mare atentie la ce grund folosesti sa fie special ptr plastic altminteri se cojeste in loc de diluant poti flosi si benzina
dupa pregatire inainte de a da cu grundul de plastic se spala cu apa se usuca cu jet aer stearsa cu diluant <auto> atentie si ladiluant sau benzina
stropeala placuta
pregatirea e jumate din vopsit

--------------------
dacia sport 1986 - ag ygi
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 19:16
Forum Renault