Carburator delorto
![]() ![]() ![]() |
Carburator delorto
PaGaNeL93 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 May 13 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1998
|
|||
BH 59 FIF |
![]()
|
![]() Membru cu Break Group: Members Posts: 1.456 Joined: 13 July 06 From: Tara Crisului ![]() |
Carburatorul e Dellorto 40 dhla. Nu mai stiu exact ce serie e dar asta conteaza putin spre deloc. Iti va trebui o galerie de admisie pentru el si o galerie de evacuare modificata (sau orice alta galerie de evacuare separata de cea de admisie compatibila cu chiulasa ta). N-ar strica nici o pompa de benzina electrica de joasa presiune dar cu un singur carburator nu e chiar imperativ.
This post has been edited by BH 59 FIF: 3 May 2013, 15:16 |
--------------------
Dacia
1310 Break Alpineliebe
1986
- BH 59 FIF http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-qRd8N3XU5Y
Cumpar priza aer capota R19 16v ph2. |
|
Black%Snake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.717 Joined: 13 June 08 From: Resita ![]() |
QUOTE(PaGaNeL93 @ 3 May 2013, 15:20) Ce carburator e acela?? ce modificari ar trebui sa fac sa`l pun pe masina mea din 98 .. si unde as gasi asa ceva??? Este un carburator Dellorto care a fost folosit cu succes pe daciile de curse dar avea 2 astfel de carburatoare, pentru mers zilnic cu masina este bine sa folosesti doar unul. Ai nevoie doar de o galerie de admisie + carburatorul si cam atat, pompa mecanica care o ai acum e suficienta pentru el. Carburator am eu de vanzare in stare foarte buna la pret super bun, mai ramane sa iti gasesti o galerie sa cumperi, de pe forumul asta sau de pe altul. |
--------------------
Dacia
1300
1973/Alpine 1.6
- Cs-02-LEL Ni se maresc pupilele cand se zdruncina tabla
Stie dracu daca o sa ne tina rabla.... :D |
|
popasan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 17 September 06 ![]() |
Ce cunoscut imi este clipul...
![]() |
--------------------
DACIA
1410 Sport
1984 - No.281
|
|
PaGaNeL93 |
![]()
|
Si unde as gasii asa o galerie??? Sub ce denumire ar trebui sa o caut ?? ceva riscuri implica treaba asta?? ma gandesc ca creste si consumu , nu?
|
--------------------
DACIA
1300
1998
|
|
Black%Snake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.717 Joined: 13 June 08 From: Resita ![]() |
QUOTE(PaGaNeL93 @ 4 May 2013, 14:07) Si unde as gasii asa o galerie??? Sub ce denumire ar trebui sa o caut ?? ceva riscuri implica treaba asta?? ma gandesc ca creste si consumu , nu? Pai exista o galerie turnata de fabrica si se numeste Iresa ( cauti galerie iresa) sau galerie facuta artizanal de cineva acasa, acum depinde ce preferi. Consumul poate fi la fel ca acum (6-7L) sau il poti duce la 15-20L, totul depinde de reglaje si de cum mergi cu masina. |
--------------------
Dacia
1300
1973/Alpine 1.6
|
madalin78 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 27 April 13 From: pitesti ![]() |
buna ideea cu modelul asta de carburator........cred ca weber are unul asemanator........netul e o buna solutie ...:)sau poate nou
|
--------------------
dacia
sport
1986
- ag ygi
|
|
PaGaNeL93 |
![]()
|
snake tu nu le mai ai???
|
--------------------
DACIA
1300
1998
|
|
Black%Snake |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
1973/Alpine 1.6
|
PaGaNeL93 |
![]()
|
pai mi-ar placea...da mai intai am alte prioritatzi...aripile pe fatza..planetare...gume de vara...
|
--------------------
DACIA
1300
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:02 |