frana foarte slaba pe stanga spate, asa a venit din fabrica...
![]() ![]() ![]() |
frana foarte slaba pe stanga spate, asa a venit din fabrica...
diesel2002 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Toyota Auris
1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007
...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu de scop ai facut inspectia tehnica la o masina de 6 luni?
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
o sa fie masina de SCOALA
![]() |
--------------------
Toyota Auris
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Si eu am unele dubii . E bine sa faci o inspectie dar la sange , sa vezi ce probleme are masina . Eventual inainte de aiesi din garantie .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
diesel2002 |
![]()
|
care mai faceti inspectii si o sa aveti surprize neplacute sa nu fiti surprinsi. La dacia se poate orice.
|
--------------------
Toyota Auris
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred.......la revizie s-a testat tot,inclusiv franele si nici cea mai mica problema! |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
ICET nu inseamna ca toate masinile Dacia sunt varza , dar unele au probleme impardonabile pentru o masina noua .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Ettore |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 5 August 05 ![]() |
Si la mine s-a manifestat o mica problema inca de la inceput, si anume:
La vreo 1000 km (avand posibilitatea) am pus masina la un test similar cu cel de inspectie si rezultatele au fost un pic surprinzatoare. Dezechilibru fata 18-20 % (dar nu sarea de 20% ca vroiam sa ma duc la garantie) si bucsile basculei pe dreapta erau mult mai slabe (pusa pe platouri am vazut ca stanga erau fest si dreapta moi). Eficienta amortizoarelor nu am testat, dar nu cred sa am surprize prea mari (ma astept la o eficienta de 70-80%). Acum la 10000 impliniti a disparut problema cu dezechilibru la franare si bucsile pe stanga s-au mai lasat si ele. Dpdv al noxelor este absolut OK si imi e tare greu sa cred ca sunt loganuri cu problema asta. In cazul tau poate vroia sa-l "ajuti" sa iasa. ![]() Daca mai ai buletinul de noxe da-ne te rog niste valori (sti ca trebuie incalzit catalizatorul inainte de proba - o ti vreo cateva minute pe la 3000 rpm, depinde de caz). This post has been edited by Ettore: 15 Sep 2005, 16:38 |
--------------------
Cu mandrie LOGAN 1.4
LOGAN 1.4 Laureate
- Prv. Sorry
|
|
gabyiy_23 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 September 05 ![]() |
diesel2002 nu zic ca nu e posibil sa fie dezechilibru la frane dar o inspectie tehnica la un autovehicul destinat invatarii conducerii auto se face la un an daca la data primei imatriculari a fost noua, iar pentru urmatoarea inspectie la 6 luni dupa cea precedenta.
deci revizia ta nu isi are scopu mai intereseazate si citeste legea( RNTR1 art.5) |
--------------------
dacia
1310
- is05nyb
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Dezechilibru la frana spate nu inseamna neaparat ca o roata nu tine. Se obtine dezechibru si cand o roata tine mult peste valorile normale. Eu am fost de 3 ori la RAR din cauza asta si tot nu a iesit cu 0. Avea o roata care frana cu mult peste parametri din cauza ca se ovalizase tamburul.
|
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
diesel2002 |
![]()
|
QUOTE(gabyiy_23 @ 25 Sep 2005, 12:09) diesel2002 nu zic ca nu e posibil sa fie dezechilibru la frane dar o inspectie tehnica la un autovehicul destinat invatarii conducerii auto se face la un an daca la data primei imatriculari a fost noua, iar pentru urmatoarea inspectie la 6 luni dupa cea precedenta. deci revizia ta nu isi are scopu mai intereseazate si citeste legea( RNTR1 art.5) se face revizie din 6 in 6 luni chiar daca masina e noua. Valabil si pentru taximetrie. si frana intradevar nu tine, nu ca tine prea tare. verificarea se face pt fiecare roata in parte. This post has been edited by diesel2002: 26 Sep 2005, 12:41 |
--------------------
Toyota Auris
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(diesel2002 @ 14 Sep 2005, 09:28) Masina are doar 2500km. Am mai facut si un test la amortizoare si sunt la limita functionalitatii. Dubios. [...] Eu am luat-o prin programul "harbul" si cred ca la nebunia care a fost atunci au cam dat buleala. ![]() ![]() Similar am patit si eu, amortizorul dreapta - spate pur si simplu terminat, cu "eficienta" la 46% (limita inferioara fiind 45%). L-am schimbat pe garantie. A mea nu a fost luata prin programul "harbul", dar de aia tot au crapat clantele, s-a "dus" amortizorul... Astept cu frica-n san urmatorul defect; presimt ca nu trebuie sa astept prea mult. Dacia tot Dacie, doar e fabricata la Pitesti... |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
cata28 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 1 August 05 ![]() |
eu am cumparat primul logan tot in perioada cand se dadeau "harburile".
In 27 decembrie am mai cumparat un logan identic cu primul (laureate 1.4, cameleon). Nici unul nu are nici un fel de probleme. Primul are 8000 de km, cel de-al doilea 3000. Dar vreau sa va zic ca cel luat in decembrie este mai bine facut decat primul. In principiu sunt multumit de ele. |
--------------------
dacia
logan laureate 1.4
- B 48 LDF
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:03 |