covorase originale SLZ, merita sa fac schimb??
![]() ![]() ![]() |
covorase originale SLZ, merita sa fac schimb??
RIon |
![]() ![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu exista covorase originale slz. Daca sunt inscriptionate cu monograma "solenza" si au forma specifica covoarelor pt dacia nu inseamna ca sunt originale. Recomandarea mea este sa iti iei covorase de mocheta pentru perioada primavara-vara-toamna, iar pt iarna cumpara de alea cu borduri ca sa nu curga apa. Oridecare ai cumpara daca iti aluneca si nu stau la loc, cele din fata le poti prinde cu 2 agrafe de suportii scaunelor.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
RIon |
![]()
|
aham.merci fain...un pic off... unde iceai ca trebuie unsa capota,sau...?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
la balamale
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
RIon |
![]()
|
Bre... era intre mine si Tudor
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
Am cumparat de la dealer covorase fata si spate pe care scrie SOLENZA pe cele din fata, in lungul lor, in dreapta cred , atunci cand am luat masina (08.2004).
Au bordura si apa nu curge pe mocheta. Au niste buburuze de cauciuc pe spate si nu aluneca de loc ; chiar le misti foarte greu pe mocheta. Cele din spate au o forma mai ciudata ca sa intre si sub scaunele din fata. Au costat aproximativ 500.000 ROL pe atunci. Daca sunt asa cred ca merita " parerea mea". LE. Am scris gresit anul din viteza. E din 2004. Scuze. This post has been edited by CristianH: 15 Sep 2005, 10:15 |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ai luat o solenza in august? Cat despre covorase poate m-am inselat. Poti sa pui ceva poze cu ele? Pe fata ce forma au, acopera toata mocheta?
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
si eu am din alea, si nu acopera chiar toate mocheta, adica cel de pe stanga e identic cu cel din dreapta, sunt un pic mai adunate la varf, si calci cu piciorul pe mocheta in dreptul aripii, nu curge apa si nu aluneca, nu sunt cine stie ce dar sunt bune de calcat pe ele.
|
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
Tudor B |
![]()
|
@ driver: de unde le-ai luat?
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
TudorB scuze pentru inducerea in eroare
![]() Uite si doua poze facute la repezeala la serviciu ( n-am avut timp sa le spal ). Attached thumbnail(s) Spate.JPG ( Size: 916.24k ) Number of downloads: 173 Fata.JPG ( Size: 921.31k ) Number of downloads: 155 |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
@TudorB, mi le-a pus dealerul de pe feleac in masina cand am luat-o. nu stiu cat costa si daca mai au. Sunt exact ca in pozele lui CristianH
edit: in 27 dec 2004, si unui prieten acelasi model in martie. This post has been edited by driver: 3 Oct 2005, 11:33 |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
Tudor B |
![]()
|
Si eu am luat masina de pe feleac in martie si mi-au dat de acelea universale.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
driver |
![]()
|
a nu, scuze am gresit el a refuzat presurile ca a primit unele cadou de la cineva. Eu am vazut unle transparente la OMV in dec inainte sa-mi vina masina, dar daca mi-a dat-o cu presuri nu le-am mai luat si pe celelalte.
|
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
RIon |
![]()
|
am facut schimbul, sunt ok...inchid
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:13 |