Dacia, reclamata la OPC de clientii de Logan., Cumparatori de Logan au reclamat la OPC.
![]() ![]() ![]() |
Dacia, reclamata la OPC de clientii de Logan., Cumparatori de Logan au reclamat la OPC.
goos |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 18 October 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
taangh |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 11 August 05 ![]() |
EROARE !!!!!
OJPC Arges a primit in mod sigut inca o sesizare privind vopseaua.De la mine.... si sint din Bucuresti. De asemenea am cunoscut mai multi proprietari de Logan cu aceeasi problema atit din Bucuresti cit si din tara.Citiva din Bucuresti au facut (dupa spusele lor) reclamatie la Protectia Consumatorului. Daca vreti mai multe detalii ma puteti contacta. |
--------------------
Renault
Kangoo
2009
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Baieti iesiti la interval cu reclamatii, numai asa se va putea schimba ceva in ce priveste calitatea masinii si respectul fata de clientul Dacia. Cu cat mai multe cu atat mai bine pentru noi si mai rau pentru ei
![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul personal nu inteleg acest topic...
Au facut unii reclamatii. Bun. Si ce daca? De cand am eu loganul am avut mai lmulte reclamatii la ANPC singur decat mentioneaza articolul ala ca au facut mai multi, luati toti la un loc... Si nu am aparut prin ziare. Asta este rolul ANPC-ului, sa rezolve problemele consumatorilor nemultumiti de produse si care aduc si dovezi ca produsele nu sunt conforme cu legile, cu conditiile de garatie, cu normele etc. Ce-i asa deosebit in asta? Ca au facut doi cetateni reclamatie la ANPC? Asa. Si care e partea deosebita? Articolul ar fi fost profesionist daca ar fi constatat ceva deosebit, cum ar fi: x cetateni (unde x>10) au facut reclamatie la ANPC pentru ca li se exfoliaza vopseaua. Atunci treaba era mult mai relevanta dpdv statistic. Asa articolul e o proba de imbecilitate gazetareasca (au descoperit si gazetarii in sfarsit ca exista ANPC, la 15 ani de la infiintare...) care nu aduce nici o informatie veridica si reala (de ex. trebuia facut DUPA ce ANPC constata ca reclamantii au dreptate. Ca reclamagii de profesie sunt multi. Nu este relevant ce se reclama, ci ce se constata, si mai important, ce solutii se dau) Si pentru cunoscatori doar: Daca voi credeti ca dupa ce ati hartanit o masina x mii de km de i-a venit clabucul si amocul, o sa v-o inlocuiasca dacia doar pentru ca a inceput sa vi se exfolieze, in conditiile in care Dacia v-a facut oferta sa v-o voposeasca, VA INSELATI. Puteti sa-i dati in judecata pana nu mai puteti. Sa va vad eu la sfarsitul procesului (peste 2 ani, cam asa) cum demonstrati ca ati luat toate masurile de conservare ca sa mentineti autoturismul in starea in care se afla la data ofertei Dacia de a vi-l vopsi... Daca nu v-or pune sa platiti tratamentele pentru repararea pagubeleor rezultate de neluarea masurilor de conservare, sunt papagali. N-aveti nici sprijin legal pentru inlocuirea masinii daca Dacia v-a facut oferta de reparare. Da n-aveti decat sa incercati, sunt banii vostrii, si timpul vostru, si nervii vostrii. Si nu uitati sa faceti niste poze mai relevante, ca daca va prezentati cu pozelel alea la dosar, sa vedeti ce de-a flit o sa va dea Dacia... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 10:43 |