Targ de animale
![]() ![]() ![]() |
Targ de animale
bz_26_zzz |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Daca vrei sa-ti iei caine de rasa nici nu merita deplasarea pana la un asemenea targ. Iti dau aia niste tepe de sari in sus. Pleci cu catelul in brate si te trezesti c-ai crescut o nevastuica. Cauta o canisa.
Apropo, mai era un targ de catei pe sos. Stefan cel Mare nr 7-9. Vezi acolo. This post has been edited by Victoras2001: 11 May 2013, 05:50 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Parca dona cineva p-aci un pui de 4 luni.
11 May 2013, 05:59: Daca doriti amanunte in legatura cu canisele va pot indruma. Am mai facut-o iar cumparatorii au fost multumiti. This post has been edited by iulia_boris: 11 May 2013, 05:59 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Inca nu sunt hotarat ce rasa, doar vreau un caine cat mai mic, gen chiuaua.
Stiu ca mai demult, cam acum vreo 7-8 ani am fost cu un unchi si erau si caini de rasa, el s-a luat un Samoyed. As vrea mai intai sa ii vad prin targuri, ca de pe net slabe sanse. Pe unde am sunat ba nu mai era valabil, ba nu se nascuse inca si trebuia sa astept, etc. @iulia - daca stii unde as putea gasi un asemenea caine, astept un numar de telefon sau adresa. Multumesc. |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cățel îți trebuie? N-ai crește și tu o oaie, ca tot rumânu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Nu ma prind.
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Intai de toate cainii nu se gasesc de vanzare ca masinile.
Trebuie asteptare,daca-i cazu'.. Eu am asteptat peste 1 an. Apoi depinde cat esti dispus sa dai. Eu nu cunosc decat crescatori cu canise. http://www.animale.ro/forum/member.php?164631-adrian-diplan Dumnealui este crescator de chihuahua si boxeri. Pe site poti gasi si alte rase despre care te poti informa. Citeste p-acolo si vezi daca te incanta ceva. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Acum da.
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:30 |