Taxi gratis - ne implicam si ajutam
![]() ![]() ![]() |
Taxi gratis - ne implicam si ajutam
taxig |
![]() ![]()
|
||
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 11 May 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 2
2011
- B 77 ASD
|
|||
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Lasati mah caterinca si cititi aici:
http://forum.softpedia.com/topic/916234-taxi-gratis/ Omu' chair are intentii bune. This post has been edited by Kojak: 12 May 2013, 21:17 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
taxig |
![]()
|
Cateva noutati :
- Cu sprijinul celor de la Antena 1 si Prima TV , am realizat niste materiale video , difuzate la observator si focus. - Am inceput sa printam un afis pe care il vom distribui pe la spitale, policlinici, scari de bloc etc : zgifBgI.png |
--------------------
Dacia
Logan 2
2011
- B 77 ASD
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Soacra-mea avea o vorba: cind cineva vrea sa-ti faca bine cu sila, sa fugi cit te tin picioarele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
taxig |
![]()
|
E mai usor sa critici decat sa crezi in ceva. De asta nu evoluam ca popor, suntem prea egoisti.
Un mic update : @ Ajutand-o pe dna. Elena , care sufera de cancer ovarian. A venit in Bucuresti, la oncologie. iAQ5wES.jpg |
--------------------
Dacia
Logan 2
2011
- B 77 ASD
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Frumos gest, mai sunt si oameni cu suflet.
|
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma sunteti o entitate juridica ("companie", cum va prezinta Business Magazin) sau persoane fizice cum va prezentati pe site ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
taxig |
![]()
|
Nu `suntem` nici o entitate juridica , pentru ca doar eu ma ocup de proiect acum si o fac pe cont propriu , ca persoana fizica , ca om. Atat ..
|
--------------------
Dacia
Logan 2
2011
- B 77 ASD
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si din 3 iulie nu v-ati facut timp pt un drept la replica in acest sens ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
taxig |
![]()
|
A ajuns informatia corecta in multe alte locuri , nu am observat interviul de pe bussinesmagazin ca sa il corectam. Multumesc totusi pentru observatie.
|
--------------------
Dacia
Logan 2
2011
- B 77 ASD
|
|
vijelie |
![]()
|
Cu placere.
Am sa va rog sa postati si aici demersurile dvs care toate entitatile mass media despre care afirmati ca v-au intervievat eronat. Ca persoana fizica e una dar eram curios, ca entitate juridica, cum stabiliti urgentele care merita ajutate. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
taxig |
![]()
|
Treaba este foarte simpla . Oamenii care ma suna sunt rugati sa detalieze urgenta pe care o au si daca totul pare real , ii ajut. Daca am mai luat si `tepe` ? Da ... dar asta e un risc pe care mi l-am asumat.
|
--------------------
Dacia
Logan 2
2011
- B 77 ASD
|
|
vijelie |
![]()
|
Totusi... sa va faceti timp si pentru Business Magazin.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
S-ar putea ca cetateanul sa fie un samaritean dar sa faci pe Dumnezeu hotarand ce e o urgenta ??? S-ar putea sa nu mai fie urgenta pana ala si face cv si anamneza la telefon.La mine la sat se poarta metoda cu chematul unei rude,vecin, prieten cand nu e cazul de 112.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vijelie |
![]()
|
A... si pentru Romania Libera.
LE Si pentru ziarulprofit.ro, plus o gramada de bloguri. Sunt consternat cand vad cata lume a inteles gresit statutul dvs legal din care ajutati ANUMITI oameni. This post has been edited by vijelie: 25 Sep 2013, 18:37 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
taxig |
![]()
|
QUOTE(bion @ 25 Sep 2013, 18:27) S-ar putea ca cetateanul sa fie un samaritean dar sa faci pe Dumnezeu hotarand ce e o urgenta ??? S-ar putea sa nu mai fie urgenta pana ala si face cv si anamneza la telefon.La mine la sat se poarta metoda cu chematul unei rude,vecin, prieten cand nu e cazul de 112. Imi pare rau ca n-ati inteles mesajul. Urgente medicale minore = picior lovit , trebuie sa ajunga la un spital , si-a luxat mana , la fel etc. Nu cazuri majore . Daca ati citi pe site informatia , ati intelege. Multumesc. |
--------------------
Dacia
Logan 2
2011
- B 77 ASD
|
|
vijelie |
![]()
|
Puteti pune dvs pe site o lista de site-uri care va prezinta eronat ca fiind o "companie de taxi" ?
Ca sa nu le accesam si sa evitam confuziile. This post has been edited by vijelie: 25 Sep 2013, 19:26 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' te-a lovit zdravăn răceala, nu glumă.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
Zici tu ca ar putea fi considerata o urgenta dpdv taxigratis.ro ?
Inca ceva... de ce va faceti publicitate pe siteuri de taximetrie reala ? Credeam ca nu va intereseaza clientul cu bani de taxi, ci doar urgentele fara bani. This post has been edited by vijelie: 25 Sep 2013, 19:37 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
S-ar putea.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
http://www.taximetre.ro/exista-si-taxi-gratis/
De ce simtiti nevoia sa asigurati vizitatorii de site de taximetrie (in principiu oameni cu bani) ca desfasurati un "proiect sigur" ? This post has been edited by vijelie: 25 Sep 2013, 19:55 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Mai vielie, tu chiar n-ai treaba? Intreb si io sfios...
Ce te fwte pe tine grija cum isi face omu' reclama? Te simti inselat? Suna la Militie. Sau la DNA. Sau la CEDO. Lasa omu' in pace, ca n-a spamat, n-a vorbit nepoliticos, nu a jignit pe nimeni. Bine ca nu vezi in PLM samsarii care-si fac veacu' pe la bursa si vezi un anume cetatean care face ceva fapte bune. Ca le face pentru publicitate? Poate. Si ce daca? Ti-a bagat tie mana in buzunar? Ti-a tras tie teapa? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
Are muci.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
La cap.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
vijelie |
![]()
|
Eu nu doresc sa fiu dezinformat de mass media.
Aia adevarata, cu salariati, cu patroni si cu reportaje sau stiri pe bani. Omu asta a platit un interviu in care e prezentat ca fiind o companie de taxi. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cre' ca domnu' achieseaza cereri de suferinzi carora le pune diagnosticul cam pe a junatatea cursei. Sanatos! Bun de plata!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
taxig |
![]()
|
Nu am platit pe nimeni pentru nici un interviu si nici nu am fost platit de nimeni
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 2
2011
- B 77 ASD
|
|
vijelie |
![]()
|
Pai si dumneata, ca manager de proiect unic, de impact social, nu esti atent la cum te prezinta mass media ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
taxig |
![]()
|
Din pacate nu , nu in totalitate. Nu am timp sa urmaresc non-stop ceea ce se scrie despre proiect. Ma uit in linii mari la articole , iar ideea principala este sa se inteleaga scopul acestui proiect .. pana acum , s-a facut inteles. |
--------------------
Dacia
Logan 2
2011
- B 77 ASD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:17 |