Problema Logan, nu imi mai trage masina ca inainte
![]() ![]() ![]() |
Problema Logan, nu imi mai trage masina ca inainte
mihaimihai90 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 May 13 ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.6 16v
2006
|
|||
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Incearca sa schimbi bujiile, curata MPP si senzoru' de turatie de pe volanta (poate necesita chiar inlocuire). Relantiu' cum e, stabil sau fluctueaza? (cu motor cald, bineinteles)
This post has been edited by Kojak: 13 May 2013, 12:38 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Vezi poate ti-a sarit cu un dinte distributia.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
mihaimihai90 |
![]()
|
Relantiul fluctueaza putin.
M-am uitat acum dupa bujii si vad ca exista fructuatii destul de mari de preturi: de exemplu o bujie DENSO vad ca costa 7 lei aproape, iar o bujie Bosh 38 lei. Conteaza chiar atat de mult marca? Cum verific daca e sarita cu un dinte distributia? |
--------------------
logan
1.6 16v
2006
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu e exclus nici ambreiaju'...desi la km pe care-i are masina, ma cam indoiesc sa cedeze.
Io nu-s de parere ca ti-e decalata distributia, nu ca n-ar exista posibilitatea, dar nu cred ca e cazu' la tine, dupa descrieri. Apropos, ai schimbat-o pana acum de cand ai masina? Nu o poti verifica decat in service, de unu' singur in fata blocului e mai greu, doar daca te pricepi si ai ceva scule. Bujii...dupa buget. Cel mai bune sunt alea Iridium, tin pana la 150mii km, cica...da' setu' de 4 e undeva pe la 250-350lei. Ia Beru (cred), originale, de care a mai avut masina si aia e. Te costa cam 80-100lei / setu' This post has been edited by Kojak: 13 May 2013, 13:25 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
mihaimihai90 |
![]()
|
Nici eu nu cred sa fie de la distributie chiar daca n-am schimbat-o niciodata. Totusi am merg intr-un service sa verific si faza cu distributia. Bun ca m-am lamurit ca trebuie schimbate bujiile.
|
--------------------
logan
1.6 16v
2006
|
|
Kojak |
![]()
|
La pedala de ambreiaj, simti vreo diferenta?
Adica e mai fleasca, mai tare? Intra la fel in viteze? |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
mihaimihai90 |
![]()
|
La ambreiaj nu am sesizat diferente.
|
--------------------
logan
1.6 16v
2006
|
|
Kojak |
![]()
|
Bun. Atunci raman de verificat treburile pe care ti le-am scris in primu' post.
Sa ne tii la curent cum s-a rezolvat / care a fost cauza. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
mihaimihai90 |
![]()
|
ok. Mersi pentru sfaturi.
|
--------------------
logan
1.6 16v
2006
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Vezi sa nu faca "fente" vreo bobina de inductie. Oricum si bujiile trebuie schimbate.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
mihaimihai90 |
![]()
|
O sa cer la service cand merg sa imi schimb bujiile sa imi verifice si bobina de inductie. Mersi pentru sfat.
|
--------------------
logan
1.6 16v
2006
|
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
cand bobina de inductie iti face figuri iti tremura motorul mai ales la relanti pentru ca nu mai merge in 4 pistoane ci in 3.. asa a patit un vecin de al meu si bineinteles.. avea scaderi de putere mergand in 3.. bun.. situatia s-a rezolvat prin schimbarea bobinei
This post has been edited by panter1: 14 May 2013, 18:30 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Nu schimbi si distributia? Trebuia s-o schimbi in 2010 !!! Are cam 3 ani peste recomandarea uzinei... Asta ca sa previi alte probleme...
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:49 |