Bucuresti - Sfinx - Crucea Caraiman - Targoviste, Traseu de 1 zi
![]() ![]() ![]() |
Bucuresti - Sfinx - Crucea Caraiman - Targoviste, Traseu de 1 zi
bz_26_zzz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(bz_26_zzz @ 20 May 2013, 17:50) Pentru doritorii care vor un traseu de 1 zi in care sa faca o drumetie pe munte Check this out, traseu de o zi (per pedes, of cors...): Busteni -Jepii Mici - Cabana Caraiman -Cruce -Vf. Omu -Malaiesti -Azuga. De la Babele pana la Crucea Caraiman este un indicator care spune ca drumul se parcurge intr-o ora, dar cred ca noi am facut cam 1:30 - 2 ore. Mult... erati in sandale ? Drumul a fost ceva mai greu ca prima parte si mai lung. Daca si asta-i drum greu... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
1. Spre vara o sa incerc sa ajung si la Vf. Omu.
2. Au fost foarte multe portiuni unde trebuia sa mergem pe zapada si faceam pasi marunti sa nu o luam la vale. 3. A most mai greu ca prima parte pentru ca au fost multe portiuni unde am mers pe zapada. This post has been edited by bz_26_zzz: 20 May 2013, 17:49 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Am impresia ca nu sunteti prea experimentati, cu muntele (din poze nu reiese o zapada care sa puna probleme, dar imi e clar ca nu aveati bocanci). Intre Caraiman (cabana) si monumentul eroilor (cruce) e o crevasa in care e zapada si in Iulie. Ce ati facut voi e un traseu "de creasta", o promenada. Oricum, mai bine nu fortati, dar intotdeauna pe munte se merge cu echipament adecvat (minim bocanci si haine dedicate).
Bucegii sunt frumosi, dar cam aglomerati. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Am fost imbrac ca de oras, cu blugi, hanorac si adidasi. Noi, eu si sotia, am plecat cu gandul sa megem doar pana la Sfinx. Cand am ajuns acolo am vazut indicatorul spre Cruce si am zis ca daca tot am ajuns in zona, sa dam o fuga si acolo.
Faza e ca pe acele portiuni de zapada, mergeam doar pe un singur fir, adica daca veneau alti turisti din fata, ii asteptam sa treaca si apoi treceam si noi. Zapada pe carare era batatorita si nu vroiam sa merg pe margine pentru ca ma udam la picioare. ![]() Nu am mai facut un traseu pe munte de vreo 12-13 ani. Pot sa spun ca mi-a placut experienta si peisajul. Acum am invat ca trebuie sa imi iau cateva lucruri obligatorii cu mine, cum ar fi niste bocanci, o pelerina de ploaie, ceva de mancare, etc. Noi am plecat doar cu aparatul foto si cu un ghiozdan in care aveam o sticla de apa. ![]() La sfarsitul celor 5 ore de mers pe jos, cum am ajuns la masina, am intins o patura si ne-am asejat la masa. Demult nu am mai mancat cu atata pofta si am savurat fiecare bucatica de paine. ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 12:35 |